Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. března - 4. dubna

Čínský horoskop na týden 29. března - 4. dubna

vloženo 28. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 29. března - 4. dubna

Přelom měsíce je vždy zásadní období. Co se bude dít v závěru března a s čím na vás vyrukuje duben? Zima už nebude dlouho trvat a brzy se snad dočkáme pravého jara. To je, jak známo, obdobím lásky a připravovat se na nové milostné zážitky můžeme už teď. Zjistěte, co vás čeká v novém týdnu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Březen se pomalu chýlí ke konci a na zrozence Krysy konečně dopadne jarní nálada. Potřebujete být v pohybu, lenošení vám nedělá dobrou službu. Snažíte se udržovat v kondici, svědčí vám čerstvý vzduch i… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Mezilidské vztahy se na konci měsíce uklidňují. Především v rodinném kruhu oceníte klidnější atmosféru, kdy s blízkými najdete společnou řeč. K lidem v blízkosti se chováte chápavě a dokonce uděláte jedno velké… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Přelomový týden má pod palcem kněžka lásky! Můžete se těšit na příjemné prožitky a prohloubení citových záležitostí. Hezké dny vyhlíží i nezadaní Tygři. Mohou objevit sympatie v člověku, který kolem nich delší dobu… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, přichází čas na změnu! Jaro je každoročně dobou nového začátku, proto byste se novinkám neměli bránit ani vy. Strach z neznámého je přirozený, ale neměl by vás zabrzdit na mrtvém bodě. Nezadaní mají na… ČTĚTE VÍCE!


Drak
I když se na první pohled zdá, že se nic podstatného neděje, opak je pravdou. Zkuste nepropadat skepsi kvůli stereotypu a věřte, že vesmír něco důležitého chystá. Ať je váš všední program naplněný jakoukoliv aktivitou, vložte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Mnoho Hadů bude na přelomu března a dubna uvažovat o svém partnerství. V rozčilení člověk udělá nejrůznější hlouposti, proto byste si měli všechny kroky dobře promyslet. Bude vám bez stávajícího protějšku skutečně lépe? Pomůže… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poněkud naivní vidění světa by vám mohlo v tomto týdnu nadělat zbytečné potíže. Nepředpokládáte, že by někoho zajímal váš život a dokonce by vám mohl závidět úspěch. Více chraňte své soukromí, v zaměstnání řešte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Prosperující Jupiter pomáhá s finančními záležitosti. Pokud vás čeká podpis smlouvy, vyjednáváte podmínky pro hypotéku nebo hledáte perspektivní zaměstnání, tento týden je k tomu jako stvořený. Podaří se vám také vyřešit… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadaní zrozenci Opice by se neměli ostýchat partnerovy pomoci. Dovolte mu, aby o vás pečoval, dělal vám radost nebo vyřešil některé záležitosti, na které sami nestačíte. Případné problémy vnímejte jako nutné životní zkušenosti a nenechte se jim semlít. Pokud vám na dané věci opravdu záleží, zkuste ji zvládnout znovu a znovu. Opatrně zacházejte s penězi. Místo zbytečných nákupů teď raději šetřete. … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v závěru měsíce se držte svého vnitřního nastavení a nenechte se přemluvit k něčemu, co s ním není v souladu. Jste dospělí a máte právo rozhodovat o tom, co chcete nebo nechcete dělat. Opatrnost je nezbytná při… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Partnerovo vytížení narůstá a ani v tomto velikonočním týdnu si na vás neudělá více času. Nehrajte si na uražené a místo toho naplánujte aktivity, v nichž se obejdete i bez jeho přítomnosti. Když miláček uvidí, že na něm nejste… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Atmosféra v rodině by se dala krájet. Blízcí se dohadují kvůli naprostým hloupostem a zdá se, že mezi nimi vládne ponorková nemoc. Zkuste zůstat nestranní a když se schyluje k výbuchu, raději se po anglicku vypařte. Samota… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 740 | 741 | 742 | 743 | 744

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.