Home - Články - Čínský horoskop na týden 27.6. - 3.7.

Čínský horoskop na týden 27.6. - 3.7.

vloženo 26. 6. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 27.6. - 3.7.

Čekají vás nečekané trable v lásce, nebo se budete s vaší drahou polovičkou vznášet k milostným výšinám. Budete překypovat optimismem a energií? Chcete vědět, zda je správný čas na změnu zaměstnání? Přečtěte si v čínském horoskopu, co vás tento týden čeká.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek prázdnin je konečně tady! Krysy ho odstartují stylově a minimálně v myšlenkách odletí na dovolenou. To by mohlo být nebezpečné kvůli nesoustředěnosti a zapomnětlivosti. Důležité věci kontrolujte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ačkoliv vyhlížíte start prázdnin, povinností vám neubývá. Právě naopak je třeba popasovat se s více úkoly, než je na pracovišti i v soukromí zvykem. Navzdory hektickému programu si užíváte příjemný průběh týdne. Může… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kondice Tygrů na tom v přelomovém týdnu není nejlépe. Teplé letní počasí vás vyčerpává a kvalita spánku jde dolů. Vyhýbejte se ostrému slunci a do jídelníčku zařaďte potraviny bohaté na hořčík a vitamín C. Vesmír… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, nezapomínejte, že život čeká venku. Spoustu času strávíte zavření mezi čtyřmi stěnami, čímž přicházíte o krásná odpoledne i romantické večery pod širým nebem. Rodina překypuje aktivitou a snaží se vás… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Přelom června a července může mít pro zrozence Draka zásadní vliv. Delší dobu doháníte termíny a snažíte se přimět k větší aktivitě. Teď nabízí hvězdy ideální odrazový můstek. Napněte energii směrem, kde vidíte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěrem měsíce se Hadi perou s nedočkavostí. Vše byste chtěli okamžitě a nejlépe bez práce. Bohužel či bohudík to hvězdy vidí jinak, proto musíte přiložit ruku k dílu. Plnění snů potom nic nestojí v cestě. Štěstí se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vlivem Pluta se ocitáte v situacích, které jde označit jako deja-vu. Divíte se, že jste podobné záležitosti už kdysi řešili. Potkáváte staré známé a dokonce i jedince, se kterými už jste se nepotřebovali nikdy vidět. Může… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Marsu přináší spoustu pozitivních zpráv, ale bohužel i pár starostí, s nimiž je třeba se vypořádat. Zatímco do milostného života navrátí vášeň, v komunikaci narůstají dohady. Naučte se ovládat… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Co na srdci, to na jazyku. Tak lze charakterizovat vaše vnitřní nastavení na přelomu měsíce. V pracovní sféře by vám takový přístup mohl nadělat špatné jméno. Zkuste stočit pozornost ke své práci a nehodnoťte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Konec měsíce nabízí odrazový můstek pro generální úklid v životě. Hvězdy radí zbavit se všeho nefunkčního, starého, přežitého. Platí to jednak pro zařízení domácnosti, tak v přeneseném významu pro mezilidské… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Hvězdy bez vašeho přičinění nedokážou zázraky. Vezměte život do vlastních rukou a snažte se žít podle toho, co je vašemu srdci blízké. Při plnění snů nespoléhejte na druhé, protože by nemuseli splnit své sliby. S každým … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, s trochou sebezapření vyřešíte každou starost, se kterou vás začátek prázdnin konfrontuje. Máte pevnou vůli i odvahu, proto vás v cestě do cíle nic nepřekvapí. Najednou se vám zdá, že dokážete víc než… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 918 | 919 | 920 | 921 | 922

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.