Home - Články - Čínský horoskop na týden 23. - 29. ledna

Čínský horoskop na týden 23. - 29. ledna

vloženo 22. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 23. - 29. ledna

Planetární vlivy přichystaly pro Kohouty velmi nároční časy v citové oblasti, naopak Kozy se můžou těšit na to, že jim hvězdy nadělí lepší komunikaci a zazáří v zaměstnání. Chcete vědět víc? Pojďte se začíst!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední lednová dekáda je klidnějším obdobím, kdy máte prostor zvolnit tempo a vypustit všední starosti z hlavy. Najděte si víc času na své koníčky, navštěvujte přátele a rodinu, relaxujte. Měli byste více myslet… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, s menším zpožděním do vás vstoupí nadšení ke změně. Novoroční předsevzetí sice odstartuje až na konci ledna, ovšem dostaví se s mnohem větším elánem. Chopte se nabízených příležitostí a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Překypujete dobrou náladou, navíc k sobě přitahujete pohledy opačného pohlaví. Pokud toužíte po seznámení, teď je pravá doba na lov. Zadaní Tygři si zase vychutnávají hýčkání z rukou dlouholetého protějšku. Konečně … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ještě než leden předá vládu nejkratšímu měsíci v roce, Zajíci by měli stočit pozornost ke své maličkosti. Věnujte energii, čas i finance k vylepšení zevnějšku. Pomůže vám to ke zdravému sebevědomí a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Díky měsíčním paprskům jste schopni vidět věci pod povrchem. Snadno se vcítíte do potřeb druhých lidí, pochopíte informace skryté mezi řádky. Také se budete více zajímat o záležitosti mezi nebem a zemí. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěr ledna je pro zrozence Hada velkou inspirací. Máte možnost změnit věci, s nimiž nejste spokojeni. Nové začátky znamenají konec jedné životní etapy, ale hvězdy slibují, že nebude čeho litovat. Nebojte se … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nadcházející dny jsou náročné po psychické i fyzické stránce. Myslete na to už v začátku týdne a snažte se šetřit silami, jinak se v polovině týdne dostanete s elánem do deficitu. Měsíční paprsky se odrazí také… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední lednové dny vás obdaří komunikačním umem, díky němuž se rozmáchnete v pracovním i milostném životě. Jste výřeční a pokud někoho potřebujete získat na svou stranu, tento týden je k tomu jako stvořený. Kromě… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Mezilidské vztahy jsou náročné, a hlavně v soukromí budete muset zapojit velkou trpělivost. Snažte se nereagovat pod vlivem rozbouřených emocí, abyste svých slov nelitovali. Impulzivní jednání vám zchladí žáhu jen … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Koncem měsíce bojují Kohouti s rozbouřenými emocemi. Hněv a žárlivost nejsou dobrými rádci, ať se jedná o lásku i kariéru. Snažte se zklidnit rozhárané nitro a pokud si sami nevíte rady, popovídejte si s odborníky. Psycholog… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Lednová konstelace je ideální pro změny. Snažte se jí využít pro novoroční předsevzetí, která konečně můžete dovést do cíle. Nezůstávejte ve slepé uličce. Ať ve vás dřímají sny na lepší vztah, hezčí bydlení nebo lépe placenou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, i když je zima v plném proudu, cítíte se jako v horkých letních dnech. Může za to vášeň, která ovládá vaši mysl i tělo. Dokonce i dlouholeté vztahy zažívají renesanci. Experimentujete a snažíte se vrátit… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 991 | 992 | 993 | 994 | 995

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.