Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. února

Čínský horoskop na týden 22. - 28. února

vloženo 21. 2. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 22. - 28. února

Sedm dní je v životě člověka krátká doba, ale přesto se za jeden týden může odehrát tolik neuvěřitelných změn. Někdy stačí týden k tomu, aby se váš život zcela změnil. Jaký bude nový týden, co vám přinese za radosti a čím vás potrápí? Zjistíte to v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední únorový týden je zatížený negativním pohledem na svět. Zdá se vám, že vaši cestu křižuje jedna komplikace za druhou a nic nevychází podle plánu. Zkuste se otevřít novinkám, nebojte se sejít z vytyčené… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do týdne předurčeného pracovnímu úspěchu. Otevírá se příležitost zrealizovat svá troufalá přání. Nebojte se využít šanci a pokuste se na kariérním žebříčku vyšvihnout na další příčku. Soukromý… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Závěr měsíce je pro zrozence Tygra velmi ošemetný. Aktuální konstelace vybízí k opatrnosti při cestování. Pokud nemůžete cestu odložit, myslete na všechny možné komplikace. Vyplatí se pořídit dodatečné pojištění a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pracovní povinnosti vás naplno pohltí a všechny ostatní záležitosti jdou stranou. Zadaní Zajíci díky tomu zjistí, jaký poklad mají po svém boku. Drahá polovička vás totiž nenechá v bryndě, ale hodí vám záchranný kruh. Ne nadarmo se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Ne nadarmo se zpívá, dělání, dělání, všechny smutky zahání. Když se o vás pokouší špatná nálada, zatočte s ní díky činorodosti. Zkuste se pustit do odloženého koníčku, nebo začněte s úplně novou aktivitou, která vás láká. Poslechněte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěrečné únorové dny konečně Hadům otevřou oči. Zkraje týdne se vám ještě nedaří navazovat komunikaci s druhými lidmi, ale souhra okolností vám umožní prozřít. Přestanete na okolí klást přehnané nároky a mnoho… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dokážete být přísní nejenom k druhým, ale také sami k sobě. Ke konci února se naštěstí situace zlepšuje a svět kolem sebe uvidíte objektivně. Hvězdy radí, abyste následovali své skryté sny a touhy. Nebojte se otevřeně jednat… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozence Kozy čeká příjemný týden, který zúročí jejich dřívější snahu. Všechnu energii a čas věnovaný do domácího prostředí, teď získáváte zpátky. Kolem rodinného krbu vládne naprostá spokojenost, s partnerem jste na stejné… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vrtošivé postavení Merkuru se odráží na mezilidských vztazích. V komunikaci je to jako na houpačce. Chvilkami jde všechno jako po másle, ale druhý den už jen těžko hledáte slovíčka. Stejnou taktiku zkouší i Luna, jejíž… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v tomto týdnu si vzpomeňte na rady své maminky a nechoďte doma bez ponožek nebo pantoflí. Prochladnutí od dolních končetin by vás totiž vykolejilo z rytmu. Snažte se posilovat imunitu pravidelnými… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa vezmou život do svých rukou. Koncem týdne vás může překvapit nová příležitost nebo změna. Následujte svou intuic a nebojte se vydat na neprobádanou cestu. Od tohoto rozhodnutí vás nemůže nikdo odradit. Hodláte žít… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Odpočinkový týden nečekejte! Závěr měsíce vytáhne na denní světlo pracovní resty, takže budete mít práce nad hlavu. Nezdržujte se s lidmi, kteří brzdí vaše tempo nebo vám dokonce hází klacky pod nohy. Navzdory… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 727 | 728 | 729 | 730 | 731

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.