Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. září

Čínský horoskop na týden 20. - 26. září

vloženo 20. 9. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. září

Další týden září je tady! Láska, vztahy nebo práce! Jestli vás zajímá, jak si v těchto záležitostech budete stát v tomto týdnu, je čínský horoskop tou nejlepší volbou! Dozvíte se, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední zářijová dekáda není vstřícná k radikálním krokům. Změny plánujte s rozvahou a nic neuspěchejte. I když se vám v těchto dnech nemusí některé záležitosti zamlouvat, neznamená to, že tak… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vyhlížíte závěr měsíce, kdy se může leccos vyklubat ve váš prospěch. Především mladší ročníky myslí na osamostatnění a uvažují nad budoucnosti. Začátek podzimu svědčí cestování. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Aktuální konstelace zabrnká Tygrům na nervy. Luna způsobují střídání nálad a větší přecitlivělost, kvůli které můžete přehnaně reagovat na jinak běžné podněty. Pokuste se více odpočívat a dopřejte tělu… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v poslední zářijové dekádě se spoléhejte sami na sebe. V zaměstnání se díky tomu vyhnete komplikacím, kdy kolegové něco slíbí, ale nedodrží termíny. Mezilidské vztahy jsou nyní složité. Držte se prověřených přátel a nenechte se omámit novými tvářemi, které na vás dělají cukrbliky. Po celý týden by měla být prioritou rodina. Mnoho Zajíců dostane příležitost ji založit či rozšířit. … ČTĚTE VÍCE!


Drak
V nadcházejícím týdnu budete hodně počítat. S financemi ale zacházejte oparně a vyhýbejte se větším investicím. Sice vypadají lákavě, ale mohly by vás přivést na buben. Případnou myšlenku na změnu… ČTĚTE VÍCE!

Had
Rodinné sešlosti varují třaskavým klimatem. Neudržíte jazyk za zuby a řeknete něco, čím proti sobě ostatní popudíte. Oproti tomu přátelské vazby jsou na konci měsíce ve skvělé kondici. Kamarádům se můžete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Závěr měsíce není vhodnou dobou na žádné novoty. Raději nechte všechno při starém a případné změny jenom promýšlejte ve své hlavě. Důležitá jednání a podpisy smluv se snažte ještě o několik dní prodloužit, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milí Zajíci, v dalším zářijovém týdnu si lámete hlavu s tím, jak naložit s volným časem. Máte pocit, že vám poslední dobou všechno protéká skrz prsty. Je na čase najít nějaký koníček! Zkuste se porozhlédnout… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Opice jsou vlivem Marsu snadno vznětliví. Rozháraný vnitřní svět můžete do značné míry ovlivnit odpočinkem, pohybem na čerstvém vzduchu i bylinkami. Věnujte se relaxačním technikám, inspirujte se… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Utíkáte do říše fantazie a skutečný život vám zatím protéká mezi prsty. Snažte se prožívat události tady a teď na maximum a nečekejte pořád jenom na to, až. Improvizace může být mnohem příjemnější, než… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v nadcházejícím týdnu se přesvědčíte, že člověk málokdy dostane něco zadarmo. Za své štěstí musíte bojovat a rozhodně nedovolte, aby si někdo přisvojil vaše zásluhy. V zaměstnání chraňte své know-how a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Optimistická a otevřená mysl Vepřů nepočítá s tím, že by ji někdo mohl chtít ublížit. A právě proto buďte v dalším týdnu opatrní a nesvěřujte okolí všechno, co se vám honí hlavou. Ne každý vám úspěch… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 800 | 801 | 802 | 803 | 804

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.