Home - Články - Čínský horoskop na týden 2. - 8. března

Čínský horoskop na týden 2. - 8. března

vloženo 2. 3. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 2. - 8. března

Váš život je naprosto jedinečný! Na to nikdy nezapomínejte a vychutnávejte každou jeho minutu. K tomu vám pomůže také nový čínský horoskop. Díky němu si můžete naplánovat celý týden dopředu a obratně kličkovat mezi nástrahami, které hvězdy připravily!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku března se to hemží láskou! Singles by se měli oprostit od povinností a zaměřit se na zábavnější životní stránky. Afrodité slibuje lásku jako ze žurnálu. Opačné pohlaví dokáže docenit vaše silné stránky. Pozornost si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, ačkoliv se vám v milostném životě daří, na novou lásku se moc necítíte. Chvilku potrvá, než se necháte strhnout argumenty svých přátel. Dost možná vám přichystají rande ve čtyřech a podle hvězd mají… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Neshody ohledně domácnosti hýbají vztahem po celý týden. Jeden nemyslí na nic jiného než na hadr s kyblíkem, druhý by se věnovat zajímavějším činnostem. Místo kompromisu tentokrát vyhrává jarní očista domácnosti! Všechno ostatní… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na začátku března dostanete chuť vzít nohy na ramena a změnit pracovní působiště. Štědrý Merkur vám dává do vínku samé skvělé vlastnosti, z níž nejvíc oceníte skvělé komunikační schopnosti. Než se ovšem rozhodnete pro… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci mají v tomto týdnu vlastní svět a těžko chápou odlišnosti druhých. Začínáte být alergičtí na některého z kolegů, nechápete životní postoj přátel nebo rodinných příslušníků. Než vyvoláte konflikty kvůli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Většinu pozornosti spolyká soukromí. Kolem svých blízkých skáčete a ochotně uděláte první poslední, co jim vidíte na očích. Ostatní záležitosti jdou kolem vás. Na pracovišti odkroutíte, co se od vás očekává, ale zdržovat se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V prvním březnovém týdnu si dejte dobrý pozor na lidi, kteří vás obklopují. Patříte mezi důvěřivce a nečekáte nic špatného. Vesmírní trubadúři ale prozrazují, že mezi známými sedí nečestná osoba. Odhalit její nekalé úmysly… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nechcete být jako vaše zvířecí jmenovkyně, a tak místo mé-mé či né-né všechno odsouhlasíte. Myslíte si, že vám tato taktika zajistí klidnou domácnost i pracoviště. Ve výsledku byste si nepomohli. V rodinném kruhu se nestyďte argumentovat a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Opice se v tomto týdnu snaží vyvažovat svou osobnost vůči společnosti. Rádi byste si udrželi náklonnost okolí, a tak děláte spoustu ústupků. Za chvilku se můžete chovat podle rčení, kam vítr, tam plášť. To vám… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Březnový start zamíří pozornost na partnerskou komunikaci. O jistých věcech se vám hůř mluví a polovička si to vyloží po svém. Začne vás obviňovat z pohodlnosti, což není pravda. Nebojte se vysvětlit jí, jak… ČTĚTE VÍCE!br />
Pes
Zrozence Psa čeká v začátku jarního měsíce úřední agenta. Obíhání úřadů není vaše hobby, ale byla by škoda odkládat to na jindy. Hvězdy totiž prozrazují, že celá mašinerie dopadne ve váš prospěch. Nezadaní by si měli sáhnout… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Láska je cítit ve vzduchu! Hlavně čerstvě zaláskovaní Vepři, kteří se museli o nový vztah zasadit, prochází fází blaženosti. Docílíte toho, o čem dlouhou dobu sníte. Stranou nestojí ani kariéra, kde byste neměli všechno… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 596 | 597 | 598 | 599 | 600

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.