Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. listopadu

Čínský horoskop na týden 18. - 24. listopadu

vloženo 18. 11. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 18. - 24. listopadu

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Nejedeme tam za byznysem ani turistikou, ale pro další týdenní čínský horoskop. Jste připraveni dozvědět se pravdu o své budoucnosti? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!
sdílet článek na facebooku
Krysa
Milé Krysy, předposlední listopadový týden slibuje překvapení, které se nestrefí do vkusu. Jistá událost nepřijde vhod a lámete si hlavu, jak s tím naložit. Je to ošemetná záležitost, s níž se nechcete nikomu svěřovat. Určitě… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S polovičkou se dostáváte do křížku kvůli komunikaci. Náprava není nemožná, ovšem potřebujete k ní značnou dávku odhodlání. Pokud vám není budoucnost vaší lásky lhostejná, zapracujte na nápravě. Cesta ke spokojenému vztahu začíná u… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři si brousí drápky na něžnosti, romantiku a láskyplné drobnosti. A co na vaše přání říkají vyšší sféry? Luna je jim nejenom příznivě nakloněná, navíc na vaše bedra přesouvá značnou část odpovědnosti za příznivé klima ve… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci mají o polovinu lehčí trable. Vesmír prozrazuje, že polovina týdne přinese nečekané starosti, s nimiž se musíte vypořádat. Změna vám sebere vítr z plachet a právě drahá polovička vám ji může navrátit zpátky. Bude stát… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Ohnivá dračí energie se v dalším listopadovém týdnu dere na denní světlo. O podzimní letargii nemůže být řeč, což se bohužel netýká okolí. Zkuste mu pomoci s nedostatkem vitality. Ať jde o rodinu, partnera, přátele nebo… ČTĚTE VÍCE!

Had
Prioritou týdne je zdraví. Největší vliv má životospráva v čele se stravovacími návyky. Chladné počasí láká k mlsání a lenošení. Tendence nabírat na váze vám nevadí tak jak v létě, protože se skryjete do vrstev svršků. Pokud je něco opravdu… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Energie Koní stoupá vzhůru. Pádíte mílovými kroky a máte jasnou vizi, která vám nedovolí polevit tempo. Hvězdy s vámi táhnou za jeden provaz a slibují mnoho příležitostí zazářit. Nebojíte se náročných zkoušek a tušíte, že je zvládnete na… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Další listopadové dny přinesou Kozám zvýšenou sensitivitu. Nestydíte se za své emoce a prožíváte je, ať jde o smích i pláč. Tím, že ji přijmete a prožijete naplno, se vám neuvěřitelně uleví. Uděláte skvělou službu svému zdraví. Kromě toho… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Báječný týden vyhlížejí nezadané Opice! Vesmír slibuje seznámení s jedinečným člověkem, s nímž si budete rozumět ve všech klíčových směrech. Cesta k nalezení nové lásky je přitom snadná. Nezavírejte se před společností a věřte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední listopadová dekáda je důležitá pro další vývoj v mezilidských vztazích, především v tom partnerském. Není vyloučeno, že se rozhoupete k rozvodu či rozchodu, singles se mohou vrátit zpět k bývalému protějškovi. Hvězdy vás… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, máte před sebou důležitý úkol. Je čas vypořádat se s minulostí a nechat ji plavat. Začněte se soustředit na budoucnost, všechny kroky a myšlenky směřujte k lepším zítřkům. Vesmír všechny plány vidí reálně, očekávejte zásadní… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V životě Vepřů dochází k zásadní změně ve váš prospěch. Jste znamení, které si zakládá na rodinné pohodě. Potřebujete jistotu a teplo domácího krbu. A hvězdy vám to vše chtějí dopřát v míře víc než vrchovaté. Drahá polovička ocení, co… ČTĚTE VÍCE!
|<< < 560 | 561 | 562 | 563 | 564

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.