Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. května

Čínský horoskop na týden 18. - 24. května

vloženo 17. 5. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 18. - 24. května

Začíná druhá polovina května, takže je načase posvítit si na stagnující záležitosti. Důležité bude zamyslet se nad tím, co vás stále drží v minulosti a kvůli čemu se nemůžete posunout dál. Takové věci je potřeba vyřešit, jinak vás budou tížit donekonečna. To přece nechcete! Přejeme vám týden plný sil a příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy čeká v dalším týdnu velká výzva, kdy je potřeba nastavit jasné hranice pro mezilidské vztahy. Nechcete působit nepřátelským dojmem, ale přílišná laskavost je také na škodu. Někdo blízký si vůbec neuvědomuje, že… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Hned zkraje týdne se vám rozsvítí! Věc, s níž jste si dlouho nevěděli rady, se najednou ukáže v úplně jiném světle. Případně objevíte odvahu požádat někoho o pomoc, pokud jisté záležitosti nerozumíte. Chcete mí prostě… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Úkolem Tygrů je zapomenout na minulost a pustit se s chutí do vytváření lepší budoucnosti. Pláč nad dřívějším neúspěchem nic nezmění, je nutné chopit se nabízených příležitostí. Některé věci se možná nepovedou na první… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v předposledním májovém týdnu lehce zvolněte tempo. Především v komunikaci byste měli zvážit, jaký výsledek některá slova přinesou. Rychlé úsudky mohou nadělat pořádnou neplechu v mezilidských vtazích. Více než jindy je… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Konečně v sobě objevujete ztracenou dračí sebedůvěru, díky níž se může život vrátit do správných kolejí. Prosazujete své zájmy, nebojíte se nahlas vyslovovat odlišné názory. Ještě před pár dny byste se báli o rodinný klid, ale… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadané Hady čeká hned několik překvapivých momentů. Drahá polovička s vámi táhne ze jeden provaz a poskytuje oporu ve všech náročných chvílích. Na tom by nemuselo být nic zvláštního, kdyby ještě před pár dny v jedné konkrétní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Charakteristikou tohoto týdne jsou přehnané nároky, které na sebe zrozenci Koně kladou. Kvůli tomu nejste spokojení, naopak propadáte špatné náladě a pocitům méněcennosti. Zkuste trochu slevit z naplánovaného programu a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Hvězdy vám dovolí nahlédnout pod roušku něčeho, co vás delší dobu zajímalo. Nevyjasněné záležitosti dostanou v tomto čase jinou podobu. Aktuální klima je výhodné pro manželství a dlouholeté partnerské vztahy. Ujistí vás v tom, abyste… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vesmírní velikáni slibují spoustu příjemných okamžiků, které pošimrají Opicím ego. Lichotky potěší singles i zadané, kteří o sobě přestali uvažovat jako o možném sexuálním objektu. Nezadaní mají možnost navázat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Rozhodnutí, která v tomto týdnu uděláte, mají komplexní vliv na váš život. Proto je zvažte ze všech možných úhlů. Zadaní by se neměli rozmýšlet bez porady se svým partnerem. Nezanedbatelnou roli by v tomto procesu měla… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nepatříte mezi znamení, která se do všeho hrnou bez rozmyslu. V tom tkví ohromná vnitřní síla Psů. Ve druhé polovině května se váš rozhodovací proces změní vlivem překvapivé zprávy. Věci, které jste doposud považovali… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v těchto dnech připomínáte malé dítě toužící po pochvale. Na tom není nic špatného, ale nejprve je třeba udělat něco, čím si ji zasloužíte. Zabijete dvě mouchy jednou ranou, protože se pustíte do něčeho… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 626 | 627 | 628 | 629 | 630

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.