Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. února

Čínský horoskop na týden 17. - 23. února

vloženo 16. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 17. - 23. února

Sedm dní je v životě člověka krátká doba, ale přesto se za jeden týden může odehrát tolik neuvěřitelných změn. Někdy stačí týden k tomu, aby se váš život zcela změnil. Jaký bude nový týden, co vám přinese za radosti a čím vás potrápí? Zjistíte to v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině února byste potřebovali získat větší odstup a objektivní pohled na některé věci. Mylně předpokládáte, že veškeré vaše kroky jsou správné. V pracovní sféře tomu skutečně tak je. Bohužel soukromí byste měli… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, další únorový týden otevře otázku perspektivy stávajícího vztahu. Oč menšího pochopení se vám dostává ze strany oficiálního partnera, o to ochotnější přístup nabízí někdo cizí. Dobře si rozmyslete, jak… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Od přírody patříte mezi zvídavé tvory, což se ve druhé části února projeví v celé kráse. Vesmírní velikáni otevírají možnost pro rozšiřování obzorů. Ať už je to cesta studia nebo zahraničních pobytů, neváhejte. Nebude to žádná… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Máte za sebou náročné období, které se podepíše na psychickém i fyzickém vypětí. Myslete na své zdraví a omezte povinnosti na minimum. Volný čas investujte do regenerace svých sil, jinak si koledujete o… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Kondice Draků na tom aktuálně není nejlépe. Ranní vstávání je čím dál náročnější a během dne myšlenkami sklouzáváte od práce k příjemnějším aktivitám. Postavte se pravdě čelem a seškrtejte povinnosti na únosnou míru. Nastavte si… ČTĚTE VÍCE!

Had
Další únorový týden namasíruje Hadům ego. Někdo vás zasypává chválou a vy pod jeho slovy celí zjihnete. Skvělé na tom je, že vám nemaže med kolem úst. Využijte hvězdné konstelace a zkuste se posunout dál. Využijte svůj… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vzpomeňte si na svůj vrozený drive a pokuste se ho dostat zpátky k životu. Nestěžujte si na nedostatek času, financí nebo příležitostí a místo toho jednejte. Singles se ochuzují o možnost seznámení! Pozvánky na společenské akce… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Čerstvě zaláskované Kozy vystřízliví z romantického opojení. Máte chuť posouvat lásku dál a dál, ale protistrana se chová opatrně. Neberte to jako tragédii, vždyť každý potřebujete individuální tempo. Neznamená to… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Nadcházející týden je důležitý pro partnerskou pohodu Opic. Zadaní by měli stůj co stůj držet se svým miláčkem. Procházíte náročným obdobím, které vás ovšem jako pár stmelí. Velkou pomoc očekávejte od rodičů nebo… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti si konečně mohou z plna hrdla zazpívat. V milostném životě se prolomily ledy a nepříjemná atmosféra se vyřešila k oboustranné spokojenosti. Zjistíte, kde byla pravda a nebudete miláčka osočovat z nemravností. V zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Kritiku ze strany okolí v těchto dnech snášíte velmi špatně. Přitom vám může hodně pomoci. Zkuste se neurážet a místo toho využijte rady blízkých k vlastnímu růstu. Hvězdy totiž ukazují, že kromě nějakých důtek se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Hnacím motorem tohoto týdne jsou ambice. Jakmile dosáhnete jednoho cíle, hned se ženete za dalším. Nikdy nejste úplně spokojeni. Je skvělé, že neusnete na vavřínech, ovšem nic se nesmí přehánět. Náročné může být… ČTĚTE VÍCE!

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2020 PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU SI MŮŽETE PŘEČÍST → ZDE...

Autor článku

|<< < 592 | 593 | 594 | 595 | 596

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.