Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. dubna

Čínský horoskop na týden 15. - 21. dubna

vloženo 15. 4. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 15. - 21. dubna

Čínská astrologie patří mezi nejstarší dochované astrologické systémy na světě. Zjistěte, co vás dle východního horoskopu čeká následující týden! Rok 2019 je pod dohledem Vepře! Právě Vepři však budou v týdnu velmi podráždění. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina aprílu začne pro Krysy tématem partnerské komunikace. Máte pocit, že mezi vámi a polovičkou vyrostla bariéra, jíž se vám nedaří překonat. Věřte tomu, že dříve nebo později to vyjde, proto se nevzdávejte po… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, v tomto týdnu stáčíte pozornost k rodině, v níž se vám mnohé nezamlouvá. Příbuzné v čele s drahou polovičkou obviňujete z toho, že na vás neberou dostatečné ohledy. Pravdou je, že se vaše názory v mnohém rozchází. Ale nedělejte si...ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vrozenou soutěživost a divokost Tygrů podporuje aktuální hvězdná konstelace. Uplatněte ji při sportování, kdy zlepšíte kondici a uděláte něco pro své zdraví. Na pracovišti tyto vlastnosti ke slovu nepouštějte, protože by vám neudělaly… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Že by si na jindy aktivní znamení Zajíce posvítila jarní únava? Vypadá to, že nemáte na nic náladu a ve skrytu duše doufáte, že osud udělá nepříjemnou práci za vás. Výjimečně se to ukazuje jako dobrá taktika! Vyšší sféry skutečně vyřeší… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Ohnivé znamení Draka je ve druhé polovině zastíněno extravagantním protějškem. Připomíná vám páva, který na sebe strhává pozornost okolí a ještě si to náležitě vychutnává. Zkuste zůstat nad věcí a dopřejte mu pět minut slávy. Ať se vám to… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hadi mají rádi, když jde všechno hladce. Proto jim druhá polovina měsíce maximálně vyhovuje. Mezilidské vztahy prochází renesancí, kdy dokážete najít řeč i s lidmi, s nimiž jste byli rozhádaní na život na smrt. Vesmírní velikáni si… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Citlivá Luna je v nadcházejícím týdnu pro Koně hotovým požehnáním. Spolu s Merkurem otáčí pozornost na domácí pole, kde vylepšuje komunikaci s blízkými v čele s oficiálním protějškem. Jestliže jste dosud chodili kolem horké kaše, teď se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, vaše pozitivní naladění je sice dobrá věc, ale v polovině dubna má i své stinné stránky. Nepředpokládáte, že by vás mohli potkat falešní hráči, kteří nemají čisté úmysly. Dejte si pozor při investicích a uzavírání smluv. Nebudou tak… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Opice se i v dalším dubnovém týdnu radují z překypující energie. Jarní příroda je nejlepším zdrojem elánu, tak hurá na procházky po okolí. Objímejte stromy, vychutnejte si piknik v trávě, nebo oprašte cyklistickou přilbu a vyjeďte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Těšte se na pozitivní vývoj v soukromém životě. Pokud máte vlastní ratolesti, budete z nich mít samou radost. Čekáte na výsledky přijímacího řízení? Potom dopadnou ve váš prospěch. Případně se dočkáte vstřícného gesta nebo omluvy. Velký rozmach… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Aktivita Psů jde v polovině dubna strmě dolů. Jako by na vás se zpožděním dosedla jarní únava. Za ubývající vitalitou stojí Mars a Merkur, kteří se k vám na pár dní otáčí zády. Máte ale mocné eso v rukávu v podobě laskavého… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V nadcházejícím týdnu byste se skutečně mohli mít jako vepřík v žitě. Hvězdy vám pomáhají dosáhnout všeho, co jste si vymínili. Jedinou překážkou, která vás brzdí v rozletu, je závist okolí. Nedokážete se odstřihnout od jízlivých… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.