Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. březen

Čínský horoskop na týden 15. - 21. březen

vloženo 14. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 15. - 21. březen

Březen se už přehupuje do své druhé poloviny a všichni by měly být na pozoru před vztahovačním chováním, jinak se vám to může ve špatném vrátit. Přečtěte si mnohem více v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v dalším březnovém týdnu vás problémy druhých lidí nezajímají. Soustředíte pozornost na svůj život a ostatní přehlížíte jako širé lány. Kvůli tomu se od vás mohou na čas odvrátit někteří přátelé i příbuzní. U dětí udělejte … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Díky Velkému Manitou si poradíte s mnoha starostmi, které byly v uplynulých týdnech na vaši hlavu příliš. Slunce vnáší světlo do tmavých koutů života a osvětluje záležitosti, jimž jste nedokázali porozumět. Pouze v lásce očekávejte ochlazení citů, protože Venuše není ve výhodném postavení s vaším znamením. Zejména dlouholeté… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Uprostřed měsíce zapracujte na své sebejistotě. Soustředíte se na své neúspěchy a přehnaně se soustředíte na každodenní chybičky. Zkuste myslet pozitivně, pochvalte se za maličkosti, které se v průběhu týdne podaří. Hvězdy… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Dlouhá samotka je pro Zajíce za trest. Snažíte se dodržovat veškerá opatření, ale psychicky vás taková izolace zmáhá. Pokud nechcete riskovat žádné společenské styky, zůstaňte v kontaktu s blízkými alespoň díky moderní… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, uprostřed března se dostává do popředí otázka lepšího bydlení. Mnoho mladších zrozenců vyletí z rodného hnízda a rozhodne se postavit na vlastní nohy. Porozhlédněte se po hnízdečku lásky pro sebe a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milostný život Hadů připomíná v dalších březnových dnech jízdu na horské dráze. Dokážete se zamilovat rychlostí blesku a katapultovat se do sedmého nebe. Stejně rychlé však bude vystřízlivění z tohoto milostného… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V soukromí se dočkáte harmonické atmosféry, kdy s blízkými vycházíte jako rovnocenní partneři. Co víc, blízcí vás respektují a vnímají každé vaše slovo! Složitější situace nastává na pracovišti, kde můžete s horkou hlavou… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V posledních týdnech jste mnohé záležitosti idealizovali a teď je na čase postavit se čelem realitě. Možná vystřízlivíte z čerstvého vztahu a přemýšlíte, jestli v něm nadále setrvávat. Rozchod neberte jako nutné zlo, protože… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Soukromý život Opic se dostává na šikmou plochu. Počínající ponorkovou nemoc byste neměli přehlížet, protože tím celou situaci ještě vyostříte. Hledejte koníček, který vás zabaví, soustřeďte se na fyzicky namáhavou práci, při… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v tomto týdnu se snažte neválčit s větrnými mlýny. Mnohé záležitosti bohužel nezměníte, nezbývá, než zatnout zuby a vydržet. Soustřeďte pozornost na příjemnější aktivity nebo práci, se kterou můžete něco… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Druhá polovina března varuje před nepromyšlenými kroky. Než se pro něco nadchnete, dobře zvažte všechna pro a proti. Lákavá nabídka v sobě totiž skrývá i četné komplikace. Jestliže se vám něco nezdá už na samém začátku, raději… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vstupujete do ošemetného období, kdy se bude hodit rada starších a zkušenějších. Pokud se chystáte k důležitému životnímu kroku, proberte to s rodiči nebo prarodiči. Pomoci vám mohou i starší přátelé. Životní zkušenosti už… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 735 | 736 | 737 | 738 | 739

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.