Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. července

Čínský horoskop na týden 13. - 19. července

vloženo 12. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. července

Děti mají prázdniny a pro ty ostatní, kteří musí do práce, bude občas těžké najít sílu vstát ráno z postele. Ale nakonec se to podaří všem. A kdo ví, třeba to budete právě vy, komu se podaří něco velkého. Bude to v práci, nebo v milostných vztazích? Nový čínský horoskop napoví více!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, do poloviny měsíce sklízíte jedno příjemné překvapení v mezilidských vztazích za druhým. S druhými lidmi vycházíte po dobrém, v mnoha směrech se názorově shodnete. Na pracovišti prosadíte snadno své plány, také… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nastartujete raketovým tempem, kterému stačí jen málokdo. Vesmírní velikáni se starají, aby se energetické zásoby Buvolů stačily rychle doplňovat, fyzická i psychická kondice rychle regeneruje. Na víkend si ovšem dopřejete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, probuďte v sobě vrozenou sílu a vytrvalost, díky nimž dokážete do poloviny července neuvěřitelné věci! V pracovních a studijních záležitostech potřebujete adekvátního soupeře, který vás přiměje k ještě… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ještě než se červenec stačí překulit do druhé poloviny, zapálí se nezadaným Zajícům lýtka. Najít zajímavého člověka na rande není nic náročného. Obliba u opačného pohlaví je zřejmá, můžete si vybírat, komu věnujete… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Podpora rodiny je pro vás velice důležitá. Proto vás hřeje na srdci, když se za vás blízcí postaví nebo přiloží ruku k dílu. Nebojte se otevřít diskusi na téma společné dovolené, nebo s dětmi proberte jejich budoucí směřování. Partner si… ČTĚTE VÍCE!

Had
Úkolem Hadů v první polovině prázdnin je hájit své zájmy. Dostáváte se do názorové rozepře s okolím, kdy musíte vytáhnout pádné argumenty a prosadit, co považujete za správné. Ani v soukromí si neoddechnete. Rodiče nad vámi drží… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V dalším červencovém týdnu profitujete z přízně prosperujícího Jupitera. Pokud se potřebujete postavit na vlastní nohy, nebo přemýšlíte o stěhování, šance k nalezení vhodného hnízdečka je vysoká. Najdete v sobě… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Prázdninové klima si tentokrát posvítí na zrozence Kozy. Dostáváte se do slepé uličky v zaměstnání a přemýšlíte, jestli neuzrál čas na změnu. Neunáhlujte se. Zatím bohatě postačí vydatná dovolená, během které doplníte energii a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V polovině měsíce je nutné počítat s nepřejícností okolí. Zažíváte úspěch a rádi byste se o něj podělili, ale vesmírní velikáni radí nechat si ho pro sebe. Někdo by to považoval za chlubení a mohl by vám začít závidět. Soukromý život… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Prázdninová atmosféra ovlivňuje dění na domácí půdě. Děti a mladší příbuzní začínají vlčet a pokusí se posunout nastavená pravidla. Než se vzájemně rozčilovat, pokuste se je smysluplně zabavit. Potomky můžete zapsat na… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v dalším červencovém týdnu se hned několikrát ocitnete v situaci, která vám něco připomíná. Déjavu má na svědomí Černá Luna. Její připomínky dob dávno minulých naštěstí nemají negativní podtext. Všechno, co musíte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Soukromý život se dostává na tenký led. Od příbuzných očekáváte něco, co nejsou schopni splnit. Podívejte se na celou záležitost znovu a nemíchejte do ní emoce. Racionální přístup k problému nabídne jiné řešení. Dobré zprávy… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 645 | 646 | 647 | 648 | 649

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.