Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. ledna

Čínský horoskop na týden 11. - 17. ledna

vloženo 10. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 11. - 17. ledna

Váš život je naprosto jedinečný! Na to nikdy nezapomínejte a vychutnávejte každou jeho minutu. K tomu vám pomůže také další lednový čínský horoskop. Díky němu si můžete naplánovat celý týden dopředu a obratně kličkovat mezi nástrahami, které hvězdy připravily, a hlavně naplno využít skvělých příležitostí, protože budete vědět, kdy se naskytnou!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v dalším lednovém týdnu se vyvarujte zbrklého jednání, kvůli němuž byste se mohli dostat do zbytečných potíží. Vesmírní vládcové přejí hlavně milostným záležitostem. Pověstný sexappeal se dostává zpátky ke… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní zrozenci Buvola se snaží pochopit partnerovo zvláštní chování. Nemalujte hned čerta na zeď a buďte k němu shovívaví. Špatná nálada pramenící z náročných pracovních povinností se brzy rozplyne. Využijte klidnější… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V první půli ledna překypujete energií a nevíte, do čeho se pustit dřív. Jste ctižádostiví, máte spoustu plánů a těšíte se z každého nového dne. Bohužel ne všichni ve vašem okolí to mají stejně. Zkuste pochopit, že někdo je… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Záležitosti v soukromí chytí v tomto týdnu druhý dech. Věci, s nimiž jste si nevěděli rady, konečně nabírají správný tvar i směr. Problémy se řeší skoro samy. Pokud jste zatím nezadaní, nevzdávejte se svých ideálů. Mohli byste… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Zkraje roku 2021 překypujete vitalitou a odhodláním prosadit se. Ambice vás ženou kupředu nejenom v pracovní sféře. Toužíte po úspěchu, líbí se vám vidina zajištěného života i krásného bydlení. Zatímco v pracovní sféře vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Intuice Hadů je v dalším lednovém týdnu vybičována na maximum. Dokáže vás uchránit od problémů a také vás nasměruje na cestu za štěstím i úspěchem. Neváhejte se pustit do dalšího studia, vyzkoušejte nějakou tvůrčí… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Druhá lednová dekáda upozorňuje na finanční záležitosti, které nebudou probíhat tak, jak doufáte. Jupiter stagnuje a komplikuje rozjednané obchody. Vyhněte se zbytečnému utrácení a místo toho zapracujte na vybudování jistoty… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše komplikuje milostný život. Obrňte se trpělivostí a věřte, že krize nebude mít dlouhého trvání. Partnerovy vrtochy přejděte mlčením a místo hádky si jděte třeba zaběhat. Hledání spřízněné duše také… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Zadané Opice si uvědomí, jak fantastického člověka si vybrali pro partnerský vztah. Venuše vám pomůže vylepšit atmosféru v manželství a vrátí do něj dřívější soulad. Čerstvě zadaní se zase rozhoupou k důležitému kroku jako… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Prioritou týdne je klima v rodině. Nezametejte problémy pod koberec, ale snažte se je vyřešit dříve, než přerostou ve velké potíže. Nebojte se požádat o pomoc, hvězdy hovoří o šťastném finále! Zadaní Kohouti by měli s miláčkem… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozence Psa čeká změna v oblasti bydlení. Vyloučeno není sestěhování s drahou polovičkou ani pořízení většího rodinného hnízdečka. Pokud už jste zabydlení, nevyhnete se nejspíš zvelebování interiéru. Zelenou má také třídění… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Polovina ledna přináší zrozencům Vepře zlepšení zdravotního stavu. Jestliže jste bojovali s nějakými neduhy, teď vám vesmír pomáhá k uzdravení. Singles by se měli obklopovat přáteli a podnikat jednu zábavnou aktivitu za druhou. Šance, že… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 712 | 713 | 714 | 715 | 716

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.