Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. ledna - 16. února

Čínský horoskop na týden 10. ledna - 16. února

vloženo 9. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. ledna - 16. února

Výrobky s nápisem MADE IN CHINA nemají zrovna nejlepší pověst. Vytýká se jim nízká kvalita, ukvapenost při výrobě nebo plagiátorství. Něco na tom bude, ale štěstí je, že to neplatí pro tradiční čínské horoskopy, které jsou výsledkem poctivé práce čínských mudrců. Čínský horoskop, to je kvalita, která trvá už tisíce let. Přečtěte si ten váš!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V další únorové dekádě je důležité, abyste neprosazovali své názory, ale poslouchali slova druhých. Někdy je lepší ustoupit v jednom místě, protože to přinese výhody někde jinde. Vstřícná nálada k řešení… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, s blížící se polovinou měsíce sílí pravděpodobnost k nalezení nové lásky. Nebojte se být aktivnější, nejspíš jste si vyhlédli stydlivý protějšek. Menší potíže souvisí s penězi, s nimiž byste… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Máte plnou hlavu povinností a úplně zapomínáte na zábavnější životní stránky. Zkuste ze sebe setřepat stres a špatnou náladu. Začněte od domácího hnízdečka, v němž je cítit napětí. Pusťte se s předstihem do… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pro Zajíce je v tomto období veledůležitá dobrá nálada. Snažte si ji uchovat stůj co stůj. Dopomůže vám k ní pravidelný pohyb a rozhodně se nemusí jednat o rekordní výkony. Projděte se na čerstvém vzduchu, nebo se… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draci si rádi dělají věci po svém a nelíbí se jim, když jim ostatní mluví do života. Tentokrát se zkuste ovládnout. Blízcí pro vás chtějí to nejlepší, a tak se předhánění radami. Dejte jim najevo, že se nemusí bát. Jste přece… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vstupujete do náročného týdne, kdy jste povinnostmi zavaleni až po hlavu. Říkáte si, že takovou nálož nemůžete nikdy stihnout a propadáte panice. Pokud udržíte chladnou hlavu, žádná větší prodleva nehrozí. Důležitý je… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Hvězdy se snaží vytáhnout Koně z jejich stáje. Hlavně singles by měli začít žít společensky, pokud nechtějí zůstat na ocet. Kamarádi lákají za zábavou, tak se nechte přemluvit. V rodině se mohou objevit neshody… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Únorová konstelace je pro zrozence Kozy velmi přívětivá. Dá vám druhou šanci v mezilidských vztazích, což může otočit život vzhůru nohama. Partnerství, u nichž to vypadalo na rozchod, se mohou dát… ČTĚTE VÍCE!



Opice
V partnerství je znát odcizení a vy si lámete hlavu s tím, kde se stala chyba. Aktuální postavení Luny nahrává usmiřování. Zamyslete se nad tím, zda vám nynější polovička stojí za energii a skutečně s ní chcete… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vesmírní velikáni slibují čerství vítr do sféry mezilidských vztahů, především lásky. Těšte se na zvrat k lepšímu a nebojte se mu jít naproti. Srdce bije v jasném rytmu, takže o ničem nepochybujete. Opatrnost je… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Psi najdou v těchto dnech odvahu, aby se poprali o štěstí v lásce. Platonicky zamilovaní přestanou čekat, že jim známost spadne sama do klína. Nepodceňujte přípravu a na námluvy jděte šikovně. Není důležitý ani… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V polovině měsíce se začnete poohlížet po jiném zaměstnání. Zachytíte totiž několik lákavých nabídek, se kterými musíte v hlavě koketovat. Vyloučeno není ani to, že vás osloví někdo z přátel a bude se vás snažit… ČTĚTE VÍCE!

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2020 PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU SI MŮŽETE PŘEČÍST → ZDE...

|<< < 590 | 591 | 592 | 593 | 594

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.