Home - Články - Čím nejvíce ublížíte podle znamení zvěrokruhu

Čím nejvíce ublížíte podle znamení zvěrokruhu

vloženo 24. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Čím nejvíce ublížíte podle znamení zvěrokruhu

Určitě se vám někdy stalo, že jste byť nevědomě ublížili svému partnerovi, kamarádům anebo členům rodiny. Na co si dávat pozor? Jak se vyhnout situacím, které jsou pro vaše blízké zraňující? Podívejte se, co ubližuje podle horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran je nejistý v kramflících. I když je odvážný a cílevědomý, často se stydí. Nejvíce mu ublíží nezájem a nevšímavé pohledy. Vždyť Beran miluje společnost a neustálou chválu. Nedokáže žít v zapomenutí.

Býk
Zrozenci Býka se obávají nedostatku finančních prostředků, už by si nemohli dopřát své požitky. Zkrátka neumějí žít chudobně. To platí i v případě ztráty partnera. Žárlivost Býků je až děsivá, nesnesou nevěru, pak vztah ukončí.

Blíženci
Blíženci jsou zranitelnější víc, než si myslíte. Své city nedávají moc najevo, spíše je v sobě dusí. Klidně se může stát, že jsou pochody ve své hlavě zcela pohlceni a přichází deprese. Blížencům ubližují hádky, ponižovaný a následný pocit méněcennosti.

Rak
Znamení Raka je komplikované a velice citlivé. Pokud si ho dobíráte kvůli rodičům a jeho dětem, odvrátí se od vás. Nebude křičet, prostě jste u něj skončili. Rakovi rovněž ubližuje připomínání smutných zážitků z minulosti.


Lev
Lev se velmi těžce smiřuje s prohrou, protože prahne po tom být vždy nejlepší. Ani na chvíli nemůže pomyslet na to být na konci řady. Pokud mu řeknete do očí, že není dost dobrý, zděsí se a těžko se s tím smíří.

Panna
Zrozenci Panny se neustále něčeho bojí. Ať už je to neúspěch, bezmoc, zklamání či nemoc. Panny chtějí být za každou cenu vždy dokonalé, proto jim nikdy neříkejte opak, jinak pocítí silné zklamání a uzavřou se do sebe.

Váhy
Váhy musí cítit v životě rovnováhu, ale často si všechno dělají těžší, než to doopravdy vypadá. Potřebují se dopídit ke správnému rozhodnutí. Jakmile Váhy slovně pošpiníte anebo jim ukřivdíte, padnou do světa mizérie.

Štír
Je zvláštní, že je Štír celý život na někom závislý. Do svých blízkých a přátel vkládá veškeré naděje, proto se těžko smiřuje s jejich zradou. Raději Štírovi neříkejte, že není dokonalý milenec, na své vášnivosti si hodně zakládá.


Střelec
Střelci prahnou po životě bez jakýchkoliv povinností, potřebují cítit vyšší energii. Často se stává, že je jejich minulost dožene mílovými kroky. Zraňující chyby z minulosti jsou pro Střelce největším postrachem.

Kozoroh
Znamení Kozoroha si jde hrdě za svým cílem, ale často se zmítá ve svých myšlenkách nad tím, zda to opravdu dokáže. Pokud se mu něco nepovede, nesnese ztrapnění na veřejnosti. Takováto ostuda mu sebere vítr z plachet.

Vodnář
Životní cestu Vodnářů doprovází originalita, vynalézavost, spravedlnost a svoboda. Nejvíce jim ublížíte, když jim ustřihnete křídla svobody. Vodnáři neumějí být sami, proto je na delší dobu neopouštějte.

Ryby
Pro mnohé jsou Ryby příliš citlivé a naivní. Ryby prožijí půlku života ve své fantazii, proto jim ublíží rychlé převedení do reality. Toto láskyplné znamení bývá nejvíce zraňováno samotou, přetvářkou a zlomeným srdcem.

|<< < 824 | 825 | 826 | 827 | 828

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.