Home - Články - Červnový úplněk v Kozorohu

Červnový úplněk v Kozorohu

vloženo 23. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Červnový úplněk v Kozorohu

Na první letní úplněk se můžete těšit právě DNES, přesně o svatém Janu – ve čtvrtek 24. června 2021 ve 20:39 večer! Magická úplňková Luna bude procházet znamením Kozoroha. Víte, čím vás překvapí?

sdílet článek na facebooku

Luna v Kozorohu, Slunce v Raku

Zatímco Slunce vstoupilo o letním slunovratu do cituplného vodního znamení Raka, Luna o úplňku bude procházet přesně protichůdným přísným zemským znamením Kozoroha. Nejintenzivněji tedy budou červnový svatojánský úplněk prožívat lidé narozeni v některém z těchto dvou znameních. Silný prožitek to ovšem bude i pro ty z vás, kdo máte v Kozorohu nebo v Raku ascendent, měsíční znamení nebo některou důležitou planetu v osobním horoskopu narození.

Zatímco období Slunce v Raku nám otevírá témata domova, rodiny, lásky a mateřského principu, jeho protipól Kozoroh nám připomíná naše ambice, ctižádost, závazky a váže se k otcovskému principu. Úplněk vytahuje na světlo světa napětí těchto dvou protipólů a přemýšlet teď budeme třeba nad dilematy mezi rodinou a kariérou, mezi pocity a povinnostmi, mezi láskou a prací. Budeme se ptát sami sebe, jak to udělat, abychom zároveň dosáhli toho, za čím v životě kráčíme, a zůstal nám dostatek času na naši blízké, na domácí pohodu, na děti a na lásku. Napětí ze zatím nevyřešených otázek se bude sbírat po několik dnů před úplňkem, kdy dostaneme šanci si věci ujasnit a nahlédnout hlouběji. Po úplňku se energie rozvolní a zklidní, napětí opadne a my budeme zas o kousek moudřejší!


Kosti a klouby v ohrožení

Znamení Kozoroha nám v lunárním kalendáři působí na kosti a klouby, které jsou nyní citlivější než jindy. To znamená více si je šetřit a vyhýbat se aktivitám, kde by mohlo hrozit riziko úrazu. Sporty, které zatěžují klouby, nejsou teď zrovna nejlepší nápad. Hlavně v případě, že máte slabší kolena, si raději zvolte něco, u čeho se nebudou moc namáhat!

Úplněk je obecně velmi nevhodný čas pro operace a jiné lékařské zákroky, ale obzvláště byste se měli vyhnout operacím kloubů. Ty naštěstí bývají většinou plánované, tak se nestyďte zavolat do ordinace a přeložit termín na jindy! Není to ostuda a vyhnete se zbytečným komplikacím. Kozoroh nám kromě toho působí i na pokožku, tak jí dopřejte péči v podobě kvalitních krémů, nejlépe z přírodních ingrediencí. Léto už je tady, takže nezapomínejte ani na riziko spálení a chraňte si kůži před sluníčkem.


Svatojánský úplněk lásky

Tento červnový úplněk je výjimečný tím, že připadá akorát na svátek svatého Jana – to je štěstí, které se nezopakuje zas tak často! Svatojánská noc byla odedávna považována za magickou noc lásky, kdy se probouzí tajuplné energie, v lesích kvete mýtické kapradí a otevírají se magické brány k pověstným pokladům. Odedávna bylo zvykem na Jana pálit velké vatry, které zároveň připomínaly, že jsme se právě přehoupli přes letní slunovrat, síla sluníčka už bude pomalu slábnout a dny se zkracovat. Taky se podle starobylých tradicí pořádaly v noci očistné koupele v řece, které lze vystopovat ještě ke starým Slovanům.

Svatý Jan byl zasvěcen lásce, vášni a erotice a byl to den sexuální nevázanosti, kdy bylo všechno povoleno – byť se to církev snažila zakazovat. Slunovratová energie lásky je však mocnější, a tak se milenci odebírali společně do lesů pod záminkou hledat květ kapradí. Letos je magická sexuální síla tohoto dne ještě umocněna erotickou vášní, kterou vzbuzuje úplněk. Tak si ohlídejte, ať máte vedle sebe v tento večer tu pravou společnost. Garantujeme vám, že si to užijete! Na největší milostné úspěchy se teď mohou těšit Raci, protože máte přízeň Venuše, planety lásky. Skvěle se bude dařit i dalším dvěma vodním znamením – Rybám a Štírům. Ale ani vy ostatní nezoufejte – úplňková láska si vás jistě najde!

|<< < 770 | 771 | 772 | 773 | 774

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.