Home - Články - Čarování pro klidný spánek

Čarování pro klidný spánek

vloženo 20. 9. 2022
čas čtení: 7 minut

Čarování pro klidný spánek

Máte problém s nespavostí? Trápí vás noční můry? Prozradíme vám, co to znamená a jak se problémů se spaním zbavit!
sdílet článek na facebooku

Když vám schází klidný spánek, může to znamenat několik různých věcí. Je možné, že jste se stali obětí uhranutí. Možná máte nedořešené trápení, které narostlo do té míry, že ho pociťuje nejen vaše duše, ale také tělo. Některé noční můry však mohou být i znamením z jiného světa! Jak zjistit jejich příčinu a rozloučit se s nimi? Poradíme vám – čtěte dál!

Dlouhodobá nespavost prozrazuje, že něco trápí vaši duši

Někteří z nás mají špatné spaní po celý život, jiné trápí pouze v některých kritických obdobích. Je důležité vědět, jestli se u vás problémy se spánkem vyskytují dlouhodobě nebo se objevily zčistajasna někdy později během vašeho života a nyní ne a ne zmizet.
V prvním případě se problém nejspíš nachází někde uvnitř vaší duše. Pokud jste měli problémy s usínáním od raného mládí, snad tak dlouho, jak si pamatujete, signalizuje to, že vaši duši něco trápí a potřebuje hloubkové léčení. Možná si říkáte, že se v životě cítíte šťastně, ale zřejmě trpíte na nějakou formu skryté deprese, kterou už ani nedokážete rozeznat, protože jste si na ni za ta léta zvykli a naučili jste se s ní žít. Pokud však toužíte po klidném usínání, zřejmě vám nezbývá nic jiného, než začít pracovat se svým nitrem. K tomu se hodí různé techniky – meditace, různé typy energetického léčení, systematické duchovní cvičení. Když se jedná o dlouhodobý problém, většinou se neobejdete bez duchovního učitele nebo léčitele, který vás bude vést na vaší duchovní cestě.


Krátkodobá nespavost a noční můry – pozor, může to být kletba!

Pokud jste naopak vždy mívali klidný spánek a teď se najednou něco stalo, nemůžete usnout a budíte se zpoceni ze špatných snů, je to signál, že vás ohrožuje akutní problém! Většinou to souvisí s prokletím a negativními energiemi a k odstranění problému jsou potřeba silné techniky magické očisty a ochrany. V tom lepším případě se kletba nebo špatné energie vážou „pouze“ na místo kde spíte. v tom případě budete na jiných místech usínat bez problémů. V horším případě někdo seslal kletbu přímo na vás a je potřeba se jí aktivně bránit. Mnohdy je opět potřeba, aby vám k tomu pomohl odborník, protože to není žádná legrace! Pokud je energeticky znečištěno místo, na kterém spíte, zkuste přemístit postel jinam – možná se jedná o problém geopatogenních zón. Zjistěte si také, jestli se na daném místě nestala v minulosti nějaká tragédie. Ve druhém případě může pomoct energetická očista prostřednictvím vykuřovacích bylin (zejména šalvěje) nebo posvěcené vody. Zbavit se silných negativních energií však je úkol na víc než jedno odpoledne, čištění je potřeba opakovat, dokud problémy nezmizí. Pokud by byly problémy silné, je vhodné zvážit možnost přestěhování!

Sny, které věští neštěstí – jsou vzácné, ale existují

Pokud se vám v nočních můrách pořád opakují tytéž příběhy, měli byste zbystřit pozornost. Jedná se o znamení, které se vyplatí rozluštit! Většinou vám tímto způsobem vaše duše ukazuje, co ji trápí a naznačuje vám, jak můžete situaci zlepšit. Toto poselství však někdy bývá zakódováno tak důkladně, že nestačí pouze snář, ale je potřeba se poradit s člověkem, který má s výkladem snů zkušenosti. V některých velmi vzácných případech může být noční můra dokonce věšteckým snem, který předpovídá nějakou tragédií. Často mívá takový sen více lidí zároveň – jedná se hlavně o předtuchy velkých tragédií, jako je letecké neštěstí nebo válka. Nemusíte se bát, neznamená to, že právě vy budete přímým účastníkem tohoto děje a že jste v bezprostředním ohrožení. Možná jste pouze natolik vnímaví, že tyto silné energie v nehmotné sféře registrujete, přestože se vás přímo netýkají.


Několik rad pro klidný spánek

A na závěr ještě pár doporučení pro klidný spánek. Z bylinek se na uklidnění před spánkem osvědčila meduňka nebo levandule, která působí ještě silněji. Pytlíček s levandulí si můžete dát i pod polštář nebo využít její vůni v rámci aromaterapie, meduňka je nejlepší ve formě čaje. Velmi silný uspávající účinek má také chmel – po vypití čaje z něj usnete téměř okamžitě!

Pokud máte podezření, že váš špatný spánek je způsoben kletbou a negativními energiemi, dejte si vždy večer na noční stolek sklenici s čistou vodou a špetkou soli, která tyto energie do sebe přitáhne. Ráno vodu vylijte, nejlépe do záchodu a nezapomeňte spláchnout, ať jsou od vás špatné energie co nejdál!
Indiánští šamani vyvinuli pro odhánění špatných snů speciální „nástroj“ - takzvaný lapač snů, anglicky dreamcatcher. Je to kolečko vyplétané barevnými nitěmi a ozdobené pírky, které kromě toho, že bude udržovat váš klidný spánek, navíc slouží jako krásná dekorace vaší ložnice!

|<< < 948 | 949 | 950 | 951 | 952

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.