Home - Články - Bobr i býk se sejdou za úplňku

Bobr i býk se sejdou za úplňku

vloženo 10. 11. 2019
čas čtení: 7 minut

Bobr i býk se sejdou za úplňku

Indiáni viděli tento listopadový úplněk (12.11. ve 14:34) jako Bobří měsíc, v našich krajích platí za úplněk v Býku. Překvapivě oba druhy zvířat nám posílají skrze vesmírné děje totožná poselství. Budujte si finanční peřinku, krásný domov a trvalé vztahy. Měsíc vám s tím vším pomůže!

sdílet článek na facebooku

Býčí kvality se probudí

S býkem se člověk neztratí. Je dobrý společník, ohleduplný, láskyplný a mírný. (Prý se naštve jen párkrát za život, ale pak to stojí za to!) A takoví teď budeme nějakou dobu více méně všichni. Býk je také požitkář. Rád si užívá smyslových rozkoší: Dobrého jídla, jemných a měkkých peřin, pozornosti blízkých, objetí a také smyslného milování. A co víc, tutéž pohodu rád dopřává i druhým a sdílí ji s nimi. Býk prostě umí žít. A něco z býčí nátury na nás přenese nejbližší úplněk 12. listopadu. Kulminovat bude odpoledne kolem půl třetí. Je tedy pravý čas, abychom si podle býčího vzoru zařídili útulné a bezpečné hnízdečko na zimu, kde budeme chráněni od stresů rychle běžící doby, od negativních emocí a riskantních vztahů. Budujte – je na to pravý čas. A nepouštějte do svého zázemí nic negativního. Vytvořte si prostě takovou hmotnou i citovou peřinku.

Kudy na to?

Jak to konkrétně provést? Býčí úplněk vás bude inspirovat, jak hmotně zabezpečit sebe i blízké. Naskytnou se vhodné investice a spoření, do cesty mohou přijít výkonní finanční poradci, potkáte nové pracovní příležitosti – třeba jako takzvaný příležitostný „šolich“. Býci dovedou najít i citovou jistotu, proto u vás možná ochabnou citové vazby na nevyrovnané jedince a posílí se vztahy s lidmi, kteří poskytují skutečné přátelské či milostné zázemí. Také rodinné vazby se vyčistí a posílí, budete se více navštěvovat s rodinnými příslušníky a znovuobjevíte kouzlo rodiny, kde se všichni dobře znáte a kde jeden za druhého dáte ruku do ohně. Býčí úplněk vám zkrátka může pomoci zajistit pohodovou zimu plnou jistot. Stačí jen chtít.



Bobří měsíc

V tuto dobu se podle starých indiánských kultur bobři chystají na zimu. Pod vlivem tohoto úplňku budeme zcela jistě na úskalí zimy dobře připraveni. Jen vědět, jak na to. Bobři si totiž stavějí pevná obydlí a hodně jí, aby je přes zimu hřál ochranný kabát tuku. Je to vlastně hodně podobný model jako s naším býkem. Bobři jsou známí tím, že dovedou i z malých štíhlých kmenů vybudovat takovou přehradu, až se řeka vylije z břehů. Dominantní vlastností bobra je vytrvalost a šikovnost. Ani nejsilnější kmen před ním neobstojí a malý tvor s ostrými zuby dovede hlodat s takovou výdrží, až pokácí obrovský strom přesně tím směrem, kam chce. I vaše cílevědomost a výdrž bude v době úplňku na vrcholu. Je pravá doba pracovat na cílech, o kterých jste možná jen snili. Máte šanci přesvědčit nadřízené o své ideji, hledat dlouho vytoužený nový byt či dům, pokusit se prosadit svůj projekt. Co se týče podnikání a investic, bobr i býk dají této sféře i u ostatních zrozenců dlouhodobou stabilitu a trvalou energii. Více radit netřeba, jistě každý z vás ví, co s poselstvím bobřího úplňku počít.

Něco o zdraví

Co se týče zdraví a kondice, jistě se vám vybaví v souvislosti s býkem pojem „býčí šíje“. Právě ta je v tomto období velmi exponovaná a namáhaná. Snad i pro to, jak ji každý z nás napře na své cíle. Vše v oblasti krku si proto nyní zaslouží péči, ať už jde o hlasivky, hrtan, jícen či štítnou žlázu nebo i krční obratle. Držte se tedy v teple, proplachujte krk bylinnými čaji, kloktejte solí, nepijte příliš tvrdého alkoholu a nejezte peprná jídla. Na nikoho nekřičte, a pokud budete zpívat, čiňte tak s citem. Je také vhodná doba pro relaxaci, takže si dopřejte vířivku či saunu, pořádnou masáž a dlouhý spánek. S touto péčí vám Býčí úplněk a Bobří měsíc přinese jen to dobré.

|<< < 558 | 559 | 560 | 561 | 562

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.