Home - Články - Bílá magie – pomůže vám k lepší práci a dovede k lásce

Bílá magie – pomůže vám k lepší práci a dovede k lásce

vloženo 18. 2. 2021
čas čtení: 5 minut

Bílá magie – pomůže vám k lepší práci a dovede k lásce

Pokud se řekne bílá magie, lidé si vybaví ochranná kouzla a použití pozitivní energie. Je to pravda. Bílá magie pracuje s energií, a to zejména při léčebných procesech, hledání vysněného zaměstnání anebo harmonického vztahu. Tento druh tajemných sil ochraňuje, povzbuzuje a může se ho naučit každý vytrvalý a odhodlaný člověk.

sdílet článek na facebooku

Bílá magie používá čáry analogie (podobnosti, přirovnání), protože všechno se vším souvisí a navzájem se doplňuje. Historie ochrany a léčení, kterými se bílá magie nejvíce zabývá, mají své kořeny v egyptských a časech.

Pryč s negativní silou

Dalo by se říci, že bílá magie kontroluje a harmonizuje energii v pozitivním smyslu. Dokonce odstraňuje negativní lidské vlivy a dokáže se poprat s démonickými útoky. Zkrátka a dobře. Bílá magie chrání člověka i ostatní před zlem a černou magií. Věřte, že bílá magie přináší vždy dobro a pracuje s analogiemi, duchy, božstvy i živými energiemi. Samozřejmě je lze vyvolat.

Pro všechny, kteří chtějí bílou magii vykoktávat, je stěžejní soustředit se tak, že vznikne jistá forma transu. Je nutné odpoutat se od nevhodných myšlenek, nereagovat na okolní podněty, regulovat dýchání, uvolnit tělo i mysl, koncentrovat se na zvuky či předmět a podobně. Je možné použít i meditaci. Bílou magii může provozovat jen ten, kdo má nad sebou absolutní kontrolu, a zná dokonale sám sebe. Vyrovnaný člověk s jasným pohledem na svět je skvělým kandidátem. Rozhodně musí mít vlastní názory a filosofii.


Ochrana i léčebné rituály

Většinou je bílá magie spojována s ochrannou rukou, ale zahrnuje i milostnou magii. Pomáhá při rozchodu a pomáhá oživit vztah, ze kterého se vytrácí láska. Lze zmínit o populární léčebné rituály a zbavení se starostí a strachu. Bílá magie zesiluje sebevědomí a vše pozitivní kolem nás. Jen mějte na paměti, že během rituálu se musíte plně soustředit a myslet kladně, jinak se proces nevydaří.

Na čase záleží

Na úspěšnost rituálů má vliv i fáze Měsíce. Pokud chceme, aby něco rostlo a hromadilo se, je výhodná přibývající fáze Měsíce. Jedná se o lásku, peníze i štěstí. Naopak to funguje s ubývající fází měsíce. Pokud chceme omezit smůlu, neštěstí a nemoci. Je zajímavé, že každý den i hodina má svou planetu.


Pondělí je spojeno s Měsícem, který posiluje vztahy, duchovno, intuici i rodinu.
Úterý je spjato s Marsem, který pomáhá překonávat překážky a nehody.
Středa pracuje s Merkurem, jenž je přesvědčivý, komunikativní a pomáhá při zkouškách.
Čtvrtek je spolčen s Jupiterem a přihrává do cesty prosperitu, blahobyt, finance a šťastné náhody.
Pátek patří Venuši a milostné magii, harmonii, vášni, romantice, umění a podobně.
Sobota patří Saturnu a dokáže se zbavovat návyků.
Neděle náleží Slunci a stará se o sebevědomí, štěstí, zdraví, peníze i vitalitu.

Svého cíle dosáhne pomocí bílé magie každý, kdo v sebe věří. Jen tak k sobě přitáhne potřebnou energii. Zkrátka si stačí věřit a říct si, co si dnes přeješ, tak se zítra vyplní.

|<< < 726 | 727 | 728 | 729 | 730

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.