Home - Články - Andělé jsou skutečně mezi námi

Andělé jsou skutečně mezi námi

vloženo 27. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Andělé jsou skutečně mezi námi

Pokud věříte v anděly, děláte dobře. Můžete tak vědomě využít jejich pomoci! Andělé jsou tu s námi, jsou to naši pomocníci a ochránci. Nežijeme zde ve vesmíru sami, je nás tady mnoho. Prožívejte s tímto vědomím mnohem klidnější, šťastnější a smysluplnější život!

sdílet článek na facebooku

Kdo jsou andělé? Jedná se o jakousi formu energie. I naše tělo je tvořeno energií, která je v nás i okolo nás. Bez ní bychom neexistovali. Energii také vysíláme do světa a dá se propojit s jinými energiemi, například s Anděli. Tuto činnost provádíme pokaždé, když vysíláme svá přání, prosby, modlitby. Ovšem pouze pokud jsou to myšlenky, kterým skutečně věříme a neposíláte s nimi zároveň i pochybnosti. Naše myšlenka jako energie pak putuje na ta správná místa.

Naučte se přijímat odpovědi od andělů

Andělé jsou druh energie s všestrannými možnostmi a schopnostmi. Nejsou v hmotném těle, jako žijeme my, avšak když je to opravdu nutné, dokáží se mnohdy někomu zjevit. Pokud s nimi komunikujeme, slyší nás a odpovídají na naše dotazy různými formami.

Je potřeba, abychom byli přítomni, bdělí a abychom s nimi navázali spojení. Promlouvají k nám například skrze jiné lidi, zprávy v rádiu, skrze různé distribuční kanály. Nebo se mohou projevovat určitými vjemy skrze předměty a události. Mějte mysl otevřenou a nepromeškejte důležitá znamení!


Nepožádat anděla je jako promeškat životní šanci

Lidé se k andělům upínají a obracejí hlavně v situacích, kdy si již neví rady. Měli bychom s nimi však komunikovat častěji, čekají na to! Mají velké možnosti, jen si na ně nemůžeme sáhnout. Andělé mají svoji hierarchii a svoji činnost a poslání. Každý anděl má své jméno.

O andělech je napsáno nespočet knih, článků, nebo je mnoho druhů karet s anděly. Na andělské karty nedá mnoho věštců dopustit. Já vykládám hlavně s kartami Archanděla Michaela, který je náš velký ochránce a bojovník a vždy poskytuje dobré rady. Radím se ale i s dalšími anděly a archanděly, například s kartami Archanděla Gabriela nebo Rafaela. Často, když nevím, koho se nejlépe zeptat, obrátím se jen na anděly obecně. Oni si to mezi sebou vždy rozhodnou, kdo mi může být nápomocen. Jsou to mí dobří přátelé a věřím, že i Vaši.

|<< < 761 | 762 | 763 | 764 | 765

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.