Home - Články - Afirmace aneb Slovo má velkou moc

Afirmace aneb Slovo má velkou moc

vloženo 11. 6. 2019
čas čtení: 5 minut

Afirmace aneb Slovo má velkou moc

Náš život se z velké části odvíjí podle toho, na co myslíme a jak mluvíme. Každá myšlenka, která nás napadne a každé slovo nebo věta, kterou vyřkneme, jsou kouzelné a tvoří naši realitu. Proč si tedy nevytvořit lepší život prostě tak, že začnete mluvit a přemýšlet pozitivně? Říká se tomu afirmace a skutečně to funguje. Nevěříte? Vyzkoušejte to třeba o vánočních svátcích!

sdílet článek na facebooku

Dávejte si pozor na to, co řeknete

Co prohlásíte za pravdu a budete prožívat jako pravdu, to se projeví ve vašem životě. Bohužel, většina z nás používá afirmace proti sobě. Máte-li peklo na zemi, je to pravděpodobně vaším přesvědčením. Musíte být prodchnuti vírou v pravdivost pozitivních slov. Když řeknete, že jste zdraví, stane se tak.

Ve slovech je léčebná síla, transformuje a tvoří, zhmotňuje. Proto Nový zákon Bible začíná slovy „Budiž světlo. A světlo se stalo.“ To znamenalo absolutní víru ve vlastní tvořivou moc samotného Boha. A Bůh, jak se říká, je v každém z nás. Proto i my můžeme tvořit.

Nevěříte, že něco takového dokážete? Budete-li něco jen zkoušet, zůstane u zkoušení. Nic se nestane. Ale znáte ty situace, kdy něčemu opravdu věříte? Jste v klidu a nelpíte na podmínkách. A najednou se to stane. Jaký zázrak! Říkáte si. Ale není to zázrak. Je to výsledek vaší víry. Věřili jste a tak se to stalo.

Pozor na negativní vyjádření. I ta mají stejný vliv. Když řeknete, že jste k ničemu, nešikovní nebo neschopní, Vesmír to uslyší a vyhoví vám. Vytvoříte si ve svém životě negativní stav. Uvěří tomu snadno i ostatní, protože to podvědomě vycítí.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Ráno s nimi začněte, večer s nimi usínejte


Co si ráno po probuzení řeknete jako první? Na co myslíte, když usínáte? Hlavou se nám honí negativní myšlenky. Je potřeba je změnit. Řekněte si něco hezkého. Ovlivní to celý váš den. Večer zas vylepšíte svůj spánek a sny. K afirmacím se několikrát během dne vraťte. Připomeňte si, co jste ráno řekli a zase ten dobrý pocit na chvíli prožijte.

Důležité je, že to děláte. Alespoň občas. Nemá ale cenu si něco slepě opakovat, když tomu nevěříte. Pokud si pravidelně věnujete láskyplnou péči, váš život se zlepší. Máte moc řídit svoje myšlenky. Že to nejde, je jen něco, na co se vymlouváte, když se vám nechce. Každý může řídit svůj život.

Proměňte svůj život v ráj


Zaměřte pozornost na své přednosti a ke svým cílům. Než něco řeknete, dobře si to rozmyslete. Formulujte srozumitelně a pro vás co nejpříjemněji. Někdy kratší bývá účinnější. Mluvte v přítomném čase. Vyjadřujte se s jistotou. Žádné podmiňování, možná nebo snad. Žádné zápory. „Nechci už tuhle práci“ nefunguje. Ne „nejsem už nemocná“, ale „jsem zdravá“. Mysl nezná předponu ne, vesmír ji neslyší. Zpočátku to dá trochu práce, ale naučíte se to. Buďte k sobě trpěliví.


VAŠE PŘÁNÍ A PLÁNY STÁLE NEVYCHÁZEJÍ? Od dětství mám dar, se kterým vám odhalím, co změnit, abyste žili šťastně! Volejte na tel. číslo 906 701 701. Vaše astroložka Dalila


Nedělejte nic násilně. Pokud si každý den opakujete jsem štíhlá, i když máte nadváhu, moc to fungovat nebude. Podíváte-li se ale na situaci upřímně, můžete ji svým přístupem změnit. Začněte říkat „zbavuji se svého návyku přejídat se sladkostmi a tak jsem každým dnem lehčí a lehčí.

Otevřete své srdce a myslete to vážně. Spojte slova s vizualizací a věřte jim, jako by již byly skutečné. Afirmaci opakujte třikrát, podpoříte ji a ukotvíte. Je jako semínko, zasazené do země. Když ji vyslovíte poprvé, ještě to není pravda. Opakováním se naučíte důvěřovat tomu, co říkáte. Prozpěvujte si ji nebo pište. Tím ji posílíte. Pokud jste důslední, podaří se vám ošálit mozek a začne tomu věřit.

Využijte magickou atmosféru vánočního času a budou se dít zázraky. Změna k lepšímu nemusí být obtížná. Pár pozitivních myšlenek denně a váš život se stane rájem.

|<< < 509 | 510 | 511 | 512 | 513

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.