Home - Články - Adventní tarotový horoskop 2021

Adventní tarotový horoskop 2021

vloženo 23. 11. 2021
čas čtení: 10 minut

Adventní tarotový horoskop 2021

Krásné období očekávání zimních svátků je tady a první svíčku adventního věnce zažneme už tuto neděli (28.11.)! Víte, co vás až do Vánoc čeká a nemine? Náš velký adventní tarotový horoskop vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest pohárů vám věští krásný a příjemný advent plný citového štěstí v okruhu těch, které máte rádi. V předvánoční atmosféře se vám oživí nostalgické vzpomínky z dětství a mládí, které budete chtít přiblížit i svým dětem nebo jiným mladším členům rodiny. Při oživování starých zvyků si spolu užijete spoustu legrace. Budete mít hravou a veselou náladu, takže přípravy na svátky pro vás nebudou znamenat starosti, ale radost. Pojmete to s lehkostí a budete se těšit z toho, že můžete dělat tyto hezké věci společně se svojí rodinou nebo s partnerem. Nebudete se zbytečně snažit mít všechno perfektní a vystačíte si i s menším množstvím peněz, ale o to větším množstvím lásky! Víte totiž velmi dobře, že to, co se před vánocemi nejvíc počítá, jsou pocity a zážitky a nikoliv materiální věci. Na to budete myslet i při výběru dárečků, dáte přednost vlastnoručně vyrobeným věcem, které dárci připomenou, že jste do jejich pořízení věnovali kus sama sebe.

Býk
Karta Rytíř holí vám přináší do náročného adventního období spoustu energie, tvořivosti a činorodosti. Přípravu krásných svátků pojmete jako možnost realizovat své dobré nápady a vytvořit pro své blízké něco krásného, ovšem takové pojetí si bude vyžadovat ohromnou dávku energie a nasazení, připravte se na to. Navíc ještě budete mít spoustu pracovních povinností, se kterými se budete muset poprat, takže zvládnout to všechno bude nadlidský výkon. Ale vy na to máte, protože když se opravdu chce, tak nic není nemožné, ať by to bylo sebenáročnější. Máte přesné představy o tom, jak by věci měly být, ale dejte si pozor na to, že se může stát, že někdo z vašeho okolí bude mít jiný názor. Vy se budete o něco snažit a jiná osoba vám to bude chvílemi celkem slušně sabotovat, takže někdy budete mít sklony k nervozitě. Snažte se ovšem nevybouchnout a skrýt svůj hněv. Možná není nutné brát to všechno zas tak smrtelně vážně!

Blíženci
Karta Královna mincí vám prozrazuje dobré zprávy – letošní advent si užijete v hojnosti, někdy dokonce až v nadbytku! Objevíte zdroje, díky kterým si budete moct dopřát po materiální stránce všechno, co budete chtít. Budete tedy moct dát volný průchod své tvořivosti při zkrášlování a výzdobě svého příbytku, při výběru vánočních dárečků pro blízké i při přípravě slavnostní tabule a svátečních pochoutek. Finance nebudou problém, takže budete mít příležitost naplno se realizovat. Vaši blízcí a partner vám vytvoří krásný pocit bezpečí a zázemí, o jakém jste dlouho snili. Teď si uvědomíte, že všechno, po čem jste toužili, vlastně již máte, a zbytek je už jen na vás. Důležité bude, abyste nepřepínali své síly a dopřáli si i trochu odpočinku, jinak z tohoto krásného období nebudete vlastně nic mít, a to by byla škoda. Zkuste najít rovnováhu mezi domácími pracemi a přípravami a zaslouženým odpočinkem a domácím nicneděláním.


Rak
Karta Královna mečů vám věští advent, který bude v jistém smyslu přelomovým obdobím. Jako Raci máte silně vyvinutou pečovatelskou stránku své osobnosti a smysl pro rodinu, ale teď si uvědomíte, že všechno má své hranice a že jste se do toho trochu zamotali. Lépe si uvědomíte, co vlastně ve skutečnosti vy sami chcete a co je pouze přetvarování a hraní rolí, protože to od vás vaše okolí očekává. Rozhodnete se udělat mezi těmito věcmi rozdíl a letos se tedy vykašlete na všechny předvánoční rodinné rituály, které vám připadají zbytečné a otravné. To však ani náhodou neznamená, že se vykašlete úplně na všechno – naopak, do těch příprav, setkání a úkolů, které vám připadají smysluplné a hezké, se pustíte s maximální pečlivostí a bude vás to bavit o to víc. Budete příjemně překvapeni, že vaše rodina toto rozhodnutí přijme bez problémů a dokonce s nadšením! Bude to pro vás znamenat, že letošní vánoce budou svobodnější a opravdovější než kterékoliv předchozí ve vaší rodině.

Lev
Karta Dvě hole vám přináší spoustu konstruktivní a činorodé energie, se kterou se zhostíte všech svých předvánočních povinností. A budete jich mít opravdu hodně, jak v zaměstnání, tak i doma. Bude vám jasné, že abyste všechno bez problémů zvládli, nejdůležitější je naplánovat si činnosti tak, aby vaše práce byla efektivní. Když budete přesně vědět, co děláte a jak dlouhý čas vám to zabere, budete mnohem sebejistější a navzdory haldě práce si advent užijete a dopřejete si i trochu zábavy a hezkých zážitků v předvánoční romantické náladě. I když se o vás bude chvílemi pokoušet únava nebo dočasně vaše plány budou selhávat kvůli nečekaným zmatkům a změnám, nikdy to naštěstí nebude nadlouho. Budete platit za člověka, který všechno dokonale zvládá a obdivovat vás za to bude nejen vaše rodina, ale obdivných pohledů se dočkáte i od kolegů a kolegyň na pracovišti. Letos před vánocemi se vám zkrátka povede najít recept na stres, který neslehává!

Panna
Karta Sedm mincí vám věští, že letos budete věnovat vánočním přípravám opravdu hodně času a energie, a to s pečlivostí, kterou máte jako Panny vrozenou již odmalička. Připravte se ovšem na to, že věci nepůjdou tak snadno a hladce, jako byste si představovali, a když uvidíte výsledek, budete mít kolikrát pochybnosti, jestli vynaložená energie stála vůbec za to. Naštěstí se nakonec vždy přesvědčíte o tom, že to smysl mělo, když uvidíte radost v očích vašich blízkých. Přesto by stálo za zvážení, jestli nepojmout adventní přípravy letos spíš minimalisticky, hlavně se do nich snažte investovat co nejméně peněz. Osud vám totiž dává tímto způsobem najevo,že štěstí spočívá v jiných věcech než v dokonalém materiálním zázemí – zážitky jsou to, co má mnohem větší cenu. Netrapte se tedy kvůli tomu, že si výplata a odměny dávají načas a že nemáte za co nakoupit drahé dárky, ani kvůli ničemu podobnému. Raději vezměte své blízké na procházku do zasněžené zimní přírody a těšte se spolu!


Váhy
Karta Velekněžka vám věští, že letošní advent bude obdobím, které pro vás bude mít mimořádnou sílu a význam. Posunete se kupředu na své duchovní cestě a čekají vás mystické zážitky, které budou téměř k neuvěření, kdybyste je nezažili na vlastní kůži. Pocítíte blízkost neviditelného světa a zjistíte, jaký je skutečný duchovní význam vánoc, svátků lásky, spolupatřičnosti a nových začátků. Budete víc vnímat znamení z jiných světů, jež se nám zjevují na každém kroku, ale my je obvykle nevnímáme. Právě advent je ideálním obdobím k tomu ztišit neustálý běh myšlenek v našich hlavách a otevření se tajemnu, a vám se to letos povede. Budete se hodně zajímat o starobylé zvyky, které byly s předvánočním obdobím nerozlučně spjaté. Uvědomíte si totiž, že právě v nich se ukrývá klíč k pochopení mystérií, jež nám v dnešní uspěchané době unikají. Předvánoční přípravy a materiální záležitosti pro vás nebudou mít zdaleka takový význam jako obvykle mívají, budou až druhořadé.

Štír
Karta Osm pohárů vám věští spíš osamělý advent, je velmi pravděpodobné, že vás čeká dočasné odloučení od vašich blízkých, nejspíš kvůli pracovním povinnostem. Budete trochu smutni z toho, že nemůžete sdílet předvánoční náladu a těšit se z ní společně, ale berte to z té lepší stránky – o to krásnější pak budou samotné vánoce! Díky tomu, že budete nějakou dobu od sebe, si pak budete jeden druhého víc vážit, vztahy se vylepší a staré spory vám budou připadat malicherné a směšné. Využijte toho, že vás vaši blízcí nepozorují na každém kroku a připravte jim překvapení, které bude opravdu výjimečné! Ať už je to nějaký velký dáreček, nejlépe vlastnoručně vyrobený nebo aspoň dotvořený, kreativní a jedinečná výzdoba vašeho příbytku, skvělé cukroví a jiné pochoutky, můžete si být jisti, že je to potěší a velmi mile překvapí! Další věc, kterou můžete v této době udělat, je nějaká změna ve vašem vlastním životě, například změna vizáže, třeba účesu, nebo nějaká větší změna týkající se bydlení.

Střelec

Karta Páže mečů vám přináší nové podněty, nápady a chuť dělat věci jinak. Zavedené předvánoční zvyklosti vás již trochu otravují a rozhodně nemáte chuť strávit celý nejbližší měsíc nekonečným běháním po obchodech, uklízením a starostmi. Rozhodnete se pojmout přípravy na svátky tvořivěji a dělat věci jinak, než bylo doposud vašim zvykem spíš pod tlakem okolí, než abyste to opravdu chtěli. Teď konečně najdete odvahu projevit se – a setká se to s překvapivě skvělým přijetím, i když zpočátku se budou některé osoby ve vaší rodině vyjadřovat o vašich nápadech kriticky. Co všechno můžete udělat jinak a netradičně? Spoustu věcí! Například nakoupit dárečky na internetu místo v přeplněných obchodech, vyrobit si vánoční výzdobu vlastnoručně, vyzkoušet nové a jednodušší recepty na vánoční pochoutky, vyrazit si o vánocích na výlet místo sezení doma u televize a spoustu dalších věcí. Je to jen na vás, nápady vám určitě chybět nebudou, jde jen o to najít odvahu je uskutečnit!


Kozoroh
Karta Král pohárů vám věští krásný advent plný lásky a naplňujících osobních vztahů. Pro vás bude letos nejdůležitější, že vánoce jsou svátky lásky, a v tomto duchu se ponese už i období jejich očekávání a příprav na ně. Budete věnovat hodně své pozornosti a lásky nejen partnerovi, ale i dětem, rodičům, sourozencům a dalším vašim blízkým. V rodině budete platit za moudrého, rozvážného a láskyplného člověka a všichni si budou vážit vašich rad a těšit se z vaší přítomnosti. Pracovní starosti si sice budou taky vyžadovat hodně vaší energie, ale budou pro vás až na druhém místě, všechno raději přizpůsobíte osobnímu životu, pokud to bude aspoň trochu možné. Takže žádné přesčasy a pracovní víkendy, protože dáte svému šéfovi najevo, že rodina je pro vás na prvním místě a v tomto směru nebudete příliš ochotni ke kompromisům. Štěstí v kruhu vašich blízkých totiž nelze vyvážit žádnými penězi, ať by to byla sebevětší suma – a pár korunami navíc na výplatní pásce už vůbec ne!

Vodnář
Karta Císařovna vám věští velké rodinné štěstí a spokojený domov, což jsou s přicházejícími zimními svátky snad nejlepší zprávy, jaké byste si mohli přát! Advent zasvětíte především rodinnému životu a pracovní vytížení se pokusíte co nejvíc omezit, abyste se mohli co nejvíc věnovat svým blízkým. Mnozí Vodnáři budou v této době uvažovat o závažných životních krocích, jako je sňatek nebo pořízení si potomka. Budete mít silnou touhu o někoho pečovat, což je u vás při vaší rozlétané vodnářské povaze spíš neobvyklé. O to víc si budete tuto nově objevenou stránku své osobnosti užívat! Když jde o přípravy na vánoce, nejvíc se budete vyžívat v typicky ženských činnostech, a to platí dokonce i pro pány narozené v tomto znamení, nejen pro dámy Vodnářky. Bude vás bavit vaření, pečení, úklid, zkrášlovaní a výzdoba vašeho domova, naopak běhání po obchodech a shánění dárečků vás příliš lákat nebude, bude vám to připadat příliš stresující.

Ryby
Karta Rytíř pohárů vám věští advent plný lásky, romantiky a spolupatřičnosti – zkrátka takový, jak má být! Ve vztazích vám to bude klapat, a to platí nejen pro partnerství, ale rozumět si budete i s rodinou, kolegy a přáteli. Kdykoliv bude někdo potřebovat pomoct, projeví se vaše typická rybí obětavost a přiložíte ruku k dílu, ať už se bude jednat o cokoliv. Dáte si ovšem pozor, ať vás někdo nevyužívá až příliš, s tím už máte jisté zkušenosti, takže si uchováte svoji hrdost a lidem, kteří si toho neváží, bez váhání odmítnete udělat laskavost. Rodinný kruh a domácí zázemí pro vás bude letos před vánocemi znamenat opravdu hodně a ještě víc si uvědomíte, jak je pro vás harmonický domov důležitý. Budete se proto věnovat svým nejbližším v každé volné chvíli a dopřejete jim krásné předvánoční zážitky, na které budete společně ještě dlouho vzpomínat. Dobře totiž víte, jak jedinečné a nezapomenutelné toto období v roce je hlavně pro děti.

|<< < 824 | 825 | 826 | 827 | 828

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.