Home - Články - 10 ZNAMENÍ, ŽE ŽÁRLÍTE PŘÍLIŠ

10 ZNAMENÍ, ŽE ŽÁRLÍTE PŘÍLIŠ

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 1. 2016

10 znamení, že žárlíte příliš!

Partnerské vztahy jsou rozhodně skvělá věc a do života přinášejí spoustu dobrého. Když se ale zamyslíte také nad negativy, jednou z věcí, která vás určitě napadne, bude žárlivost.
Nikdo nemá rád ten nepříjemný pocit, když vidí, jak s jeho protějškem flirtuje někdo cizí, nebo když dokonce on sám po někom významně pokukuje. Ale občas se to prostě stává. Studie ukazují, že žárlivost máme v genech, ženy dokonce ještě více, než muži.

Jednou za čas žárlíme všichni, bez ohledu na to, jak moc jsme si ve vztahu jistí. Pokud máte odůvodněné podezření na partnerovu nevěru, rozhodně doporučujeme poradit se s kartářkou nebo si nechat sestavit horoskop. Odpovědi vám přinese také kyvadlo, numerologie nebo výklad snů. Než se ale pustíte do akce, zkuste se zamyslet, máte-li k takovému chování opravdu důvod. K tomu křišťálovou kouli potřebovat nebudete. Máme pro vás 10 tipů, jak rozpoznat, jestli náhodou nežárlíte trochu přehnaně.

1. Mučí vás jakákoli zmínka o bývalých láskách

Ano, ať už váš protějšek mluví o předešlých vztazích, románcích, nebo jen o tom, kdo se mu kdysi líbil, je to vždycky trochu nepříjemné. Podobné rozhovory by ale ve vás rozhodně neměly vyvolávat záchvaty žárlivosti. Je důležité uvědomit si, že partner či partnerka měli svůj život i předtím, než potkali vás.

2. Pořád chcete mít přehled o tom, kde zrovna je
Žárlivost často přeroste v potřebu neustále dotyčnou osobu kontrolovat. To, že jste spolu ve vztahu, ale přeci neznamená, že by vám partner měl nepřetržitě hlásit kde je, nebo co dělá. Pokud tento pocit máte, znamená to, že mu dostatečně nevěříte.



3. Pohádáte se pokaždé, když si všimne jiné ženy

OK, tohle se opravdu týká spíše mužů a pravdou je, že chlapi po jiných ženách prostě pokukují a vždycky budou, ať už je to vaše kamarádka, celebrita v televizi, nebo úplně cizí žena na ulici. Samozřejmě netvrdíme, že je v pořádku, když okázale sleduje každou sukni, co projde kolem. Ale nedělejte přehnané scény, pokud se občas zmíní o jiné ženě, nebo když ho načapáte, jak po některé kouká. Ukazuje to jen vaši nejistotu.

4. Děláte ukvapené závěry a pak vás to mrzí
Stává se vám často, že z nejrůznějších maličkostí a náznaků dojdete ke zcela ukvapeným závěrům, z lecčeho potom partnera obviníte, pohádáte se s ním a nakonec zjistíte, že jste vedle jak ta jedle a cítíte se strašně hloupě? Zkuste si to příště radši racionálně rozmyslet a nenechat se žárlivostí zaslepit.

5. Neustále mu kontrolujete Facebook
Je samozřejmě v pořádku, občas se na partnerův profil podívat. To ale ovšem neznamená mít ho otevřený celý den a sledovat každou maličkost, která se na něm objeví. Tím méně pak kontrolovat všechny osoby, se kterými si píše.

6. Podezříváte každého, s kým promluví

Uvědomte si, že v životě vašeho partnera se prostě vyskytují osoby opačného pohlaví, se kterými z nějakého důvodu potřebuje mluvit a spolupracovat. Je tedy zcela normální, že je s těmito osobami ve styku a občas před vámi zmíní například jejich jména.

7. Snažíte se ho špehovat či kontrolovat
A teď upřímně. Už jste někdy slídili kolem partnerova domu, abyste zjistili, jestli tam opravdu je, jak vám tvrdí? Nebo jste se neohlášeně zastavili v restauraci, kde je s ostatními na večeři a kontrolovali, kdo všechno tam je a koho vám zatajil? Tak přesně takové chování většina partnerů dlouho nesnese.

8. Už několikrát došlo k obvinění z nevěry
Pokud se většina vašich hádek točí kolem podezřívání a obviňování, potom tato žárlivost váš vztah vážně ohrožuje, obzvlášť pokud to nebylo oprávněné. Když s někým chcete být, je přece důvěra to nejdůležitější.

9. Neustále máte nutkání kontrolovat mu/jí telefon
Slídění, čtení textových zpráv, procházení fotek a výpisu hovorů prostě není v pořádku. Jedná se o extrémní žárlivost. Tečka.


10. Nemůžete vystát, když se jde bavit bez vás
Pokaždé, když si partnerka vyrazí s kamarádkami, nebo když má partner pánskou jízdu, žárlíte na to, že jde ven a baví se bez vás? Je přece důležité, že i když jste spolu, má každý z vás svůj vlastní život a čas na své přátele.

Tak co myslíte? Vystihuje většina bodů vaše chování? Pokud ano, zkuste se zamyslet nad tím, jak ve vztahu vybudovat více důvěry. Odpočinek od stresu a věčného napětí bude jistě velkým přínosem. I v tom vám samozřejmě dokáže poradit některý z našich profesionálních astrologů.

DOPŘEJE VÁM OSUD NOVOU ŠANCI NA LÁSKU? V mých Tarotech najdete odpověď!
Kartářka Šarlota na tel.: 906 701 701 nebo mi napište SMS ve tvaru SMS SARLOTA na 904 30 44.

|<< < 151 | 152 | 153 | 154 | 155

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.