Home - Horoskopy - Astrologie - Západní horoskopy - Žena podle slunečního znamení

Žena podle slunečního znamení

Žena podle slunečního znamení

Fotolia_zena.jpgZnamení, ve kterém stálo Slunce v době vašeho narození, má na váš život mnohem větší vliv, než možná vůbec tušíte. Každé ze dvanácti znamení je totiž spojeno s určitými silami, které ovlivňují váš charakter a také způsob, jakým jednáte v každodenních situacích. Zajímá vás, co prozradily hvězdy o tom, jak prožíváte partnerské vztahy, řešíte problémy nebo jak moc je pro vás důležitá kariéra? V tom případě si přečtěte následující charakteristiku, díky které se o sobě nebo o ostatních můžete dozvědět mnohem více. Pokud chcete vědět víc zavolejte do naší astroporadny ASTROHLED na tel.: 906 701 701 nebo se obraťte na naši astroložku Chantal.


Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Žena narozená ve znamení Berana bývá energická, soutěživá a odvážná.
Miluje výzvy všeho druhu a je štěstím bez sebe, když může zdolávat těžké překážky a náročné úkoly. Málokdy se dokáže přetvařovat a má smysl pro přímé, otevřené a čestné jednání. Jakmile se zamiluje, okamžitě ztrácí hlavu a pro svého partnera je připravena udělat všechno na světě. Za svoji rodinu a přátele, kteří se dostanou do úzkých, bojuje za všech okolností jako lvice. Nikdy neklesá na mysli a umí si poradit v každé situaci.
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Patří mezi veselé, rozvážné a opatrné ženy, které pečlivě plánují každý svůj krok.
Než se pustí do nových projektů, musí si všechno pořádně promyslet. Nikdy by nesnesla, aby jí někdo omezoval nebo do něčeho nutil. Svůj život si chce řídit sama a také svým tempem. Nadevše miluje svoji rodinu, pro kterou vytváří klidný, harmonický a šťastný domov. V lásce platí za něžnou a smyslnou ženu, která si mezi muži dlouho vybírá. Ráda se obklopuje příjemnými věcmi a život umí vždy vychutnávat plnými doušky.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Žena ve znamení Blíženců je vtipná, komunikativní a společenská.
S oblibou se účastní všech možných oslav a večírků nebo je sama pořádá. Stále vymýšlí něco nového a neotřelého, čím by pobavila a rozveselila svoje přátele nebo kolegy v práci. Lásku bere jako výzvu k velkému dobrodružství. Snadno a rychle navazuje známosti s muži a ráda flirtuje na všechny strany. Často si volí zaměstnání, v nichž může uplatnit svoji fantazii a kreativitu. Na prvním místě u ní vždycky zůstává svoboda a nezávislost.
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
I když ženy narozené ve znamení Raka na první pohled mohou působit jako křehká a zranitelná stvoření.
Mívají jasné představy o tom, jakým směrem by se měl ubírat jejich život. Často bývají poddajné a přizpůsobivé, ale pokud jim hrozí jakékoli nebezpečí, umí se rychle ozvat a rázně zakročit. Kariéra je příliš nezajímá, mnohem více touží po velké rodině plné zdravých dětí. Pokud je mohou vychovávat po boku spolehlivého a milujícího partnera, jsou dokonale šťastné a nic víc už k životu nepotřebují.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Kdekoli se objeví žena narozená ve znamení Lva, tam sklidí velký a zasloužený obdiv.
Od prvního okamžiku působí jako vítězka, pro kterou neexistuje nic, co by nedokázala zvládnout. Bývá samostatná, velkorysá a štědrá. Pokud mají její přátelé nebo rodina potíže, neváhá okamžitě využít všech svých schopností a známostí, aby jim pomohla. Na muže působí doslova jako magnet. Ten, který si chce získat její srdce, ji musí neustále lichotit a dávat najevo svoji přízeň. Miluje děti a bývá skvělou matkou.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
Žena narozená ve znamení Panny na první pohled zaujme svým jemným a vytříbeným chováním.
Patří k nejpracovitějším ženám z celého zvěrokruhu. V jednom kuse vymýšlí nové projekty a spřádá plány do budoucna. Je systematická, přemýšlivá a věcná. Ať už ji v životě čeká cokoli, je ráda, když se může předem připravit. V kolektivu bývá oblíbená, protože je to právě ona, kdo si dokáže zachovat chladnou hlavu a zachránit zdánlivě beznadějnou situaci. Muži na ní obdivují ušlechtilost, noblesu a laskavost.
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Řadí se mezi milé, sympatické a vyrovnané ženy, které v životě jen tak něco nerozhází.
Vždycky dokáže udržet nervy na uzdě, protože do poslední chvíle věří, že pro každou situaci je možné najít to nejlepší řešení. Touží po klidu, harmonii a rovnováze. Aby se vyhnula možným hádkám a rozepřím, je ochotná okamžitě se dohodnout nebo ustoupit ze svých původních požadavků. I když dosahuje velkých úspěchů v zaměstnání a mívá oslnivou kariéru, opravdový význam pro ni má jen skutečná a opětovaná láska.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Málokdo má v sobě tolik pevné vůle, rozhodnosti a odvahy jako žena narozená ve znamení Štíra.
Má silnou schopnost překonat i ty nejtěžší nesnáze, které ji v životě potkají. Nic ji nesrazí na kolena. Z každého souboje nakonec vychází ještě silnější a odhodlanější. Miluje dobrodružství a často se věnuje adrenalinovým sportům, při kterých může lehce riskovat. Je společenská, přátelská a vyniká výjimečným smyslem pro humor. Muži ji považují za velmi okouzlující, tajemnou a divoce nespoutanou ženu.
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Žena, která se narodila ve znamení Střelce, bývá upřímná, dobrosrdečná a plná pozitivní energie.
Nikdy ji neuvidíte ztrácet čas nebo jen tak bezcílně lenošit. Každý okamžik dokáže využít tím nejsmysluplnějším způsobem. Ráda chodí do společnosti, vzdělává se, cestuje a poznává zajímavé kraje. K tomu, aby mohla uskutečnit všechny svoje plány a nejtajnější sny, potřebuje hodně volnosti a svobody. Mívá hodně přátel, kteří se na ni můžou ve všem spolehnout. V lásce bývá otevřená, přímá a spontánní.
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Patří mezi klidné, spolehlivé a příjemné ženy, i když zpočátku bývá trochu nesmělá a působí uzavřeným dojmem.
Do ničeho se nevrhá po hlavě, a proto jí většinou chvíli trvá, než se pořádně rozkouká a zvykne si na nové prostředí. Žena narozená ve znamení Kozoroha je pilná, vytrvalá a ambiciózní. Moc dobře ví, že nic v životě nepřichází zadarmo a každý svůj úspěch si musí poctivě zasloužit. I když je pro ni kariéra velmi důležitá, stejnou váhu přikládá i partnerskému vztahu, rodině a výchově dětí.
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Žena narozená ve znamení Vodnáře ráda experimentuje, zkouší nové věci a poznává nepoznané.
Bývá bystrá, zvídavá a přemýšlivá. Nesnáší tabu a zažité stereotypy, které ji v životě příliš omezují. Vždycky se snaží jít svou vlastní cestou, i kdyby to pro ni mělo znamenat, že za svoje názory bude muset bojovat. Ve společnosti je oblíbená a má spousty přátel a známých. I když působí něžným a romantickým dojmem, dokáže uvažovat rozumně a bez zbytečného sentimentu. Vztahy navazuje rychle a bezprostředně.
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Ženy narozené ve znamení Ryb bývají velmi citlivé a empatické.
Není divu, že se tak snadno umí vcítit do pocitů druhých. Svoje vlastní problémy si však většinou nechávají jen samy pro sebe. Nikdy by totiž nesnesly pocit, že někoho obtěžují se svými starostmi. Řadí se mezi rozené optimistky, které dokážou vidět svět v těch nejlepších barvách. Tyto ženy jsou přátelské a tolerantní. Jakmile ale zjistí, že někdo využívá jejich laskavosti, okamžitě za sebou zaklapnou dveře. V lásce platí za romantičky.

Muž podle slunečního znamení

Fotolia_muz.jpgI když nám předchozí generace i nejrůznější magazíny vtloukali do hlavy zaručená pravidla, jak jednat s muži ... celý článek

Dítě podle slunečního znamení

Fotolia_miminko_clanek.jpgKaždé dítě je jiné a na každé musíme brát jiný metr. Záleží samozřejmě na výchově a prostředí, ve ... celý článek

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.