Home - Horoskopy - Astrologie - Západní horoskopy - Podřízený podle slunečního znamení

Podřízený podle slunečního znamení

Podřízený podle slunečního znamení

Fotolia_podrizeny_podle_znameni.jpgKdo chce vést kvalitní tým pracovníků, musí dokonale vědět, jaký potenciál v pracovnících může odhalit. Každý jedinec navíc potřebuje odlišný přístup odměňování i motivaci k pracovnímu růstu. Jen dobře znalý nadřízený může být úspěšný a vystoupat k vytčenému cíli. Astrologie vám k úspěchu může nemálo dopomoci. Díky ní zjistíte, jak s danými podřízenými jednat a na co si dát pozor. Budete mít v rukou nejúčinnější zbraň, jakou si umíte představit. Přitom stačí vědět ta málo – datum jejich narození. Pokud byste rádi věděli více zavolejte do naší astroporadny ASTROHLED na tel.: 906 701 701 nebo se obraťte na naši astroložku Mariku.

Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Se zaměstnanci ve znamení Berana to nebudete mít lehké.
Jsou tvrdohlaví a neústupní, což může při řešení problémů způsobit nemalé potíže. Neumí se bohužel poučit ani z chyb, kterých se dopustil, takže spolupráce s ním vyžaduje notnou dávku trpělivosti. Na druhou stranu jsou Berani cílevědomí a mají výjimečné organizační schopnosti. Pokud je tedy nenápadně nasměrujete správnou cestou, budete s nimi maximálně spokojení. Získáte jej na svou stranu tím, že mu dáte pocit důležitosti. Zbožňuje nové a složité úkoly.
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Zaměstnanec narozený ve znamení Býka je pro vás částečně výhrou.
Lpí na pevném zázemí, ke kterému nutně řadí i finanční jistoty, a proto je spolehlivým podřízeným, který plní své úkoly. K vaší radosti je navíc pracovitý a houževnatý. Pokud mu práci zadáte s jasným požadavkem, nebude mít nejspíše žádné připomínky. Nejisté a složité úkoly ale s chutí plnit nebude. Nerad dělá věci, kterým plně nerozumí. Nebudete-li se nad ním vyvyšovat, nechá se rád použit a vytrvale se bude snažit dané věci porozumět.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Se zaměstnanci narozenými ve znamení Blížence musíte mít velkou trpělivost.
Jsou nadaní a prudce inteligentní, avšak jejich nervozita a chuť stihnout tisíc věcí naráz z nich vytváří často zmatkaře. Často uváznou v říši fantazie a myšlenky nedokážou převést do reality. Potřebují kontrolu nadřízených a pevné termíny k dokončení práce. To se z nich pak stávají cílevědomí jedinci. Hodí se pro práci, ve které využijí svou kreativitu a bystré myšlení. Zvládnou přelétat z jednoho projektu do druhého, což spousta nadřízených ocení.
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
Jemný, zásadový a veselý zaměstnanec, tak na vás pravděpodobně člověk narozený v Raku působí.
Je to citlivý člověk, a tak se ho veškeré konflikty na pracovišti silně dotýkají. Citové výlevy potom nejsou ničím neobvyklým. Nerad dělá sám důležitá rozhodnutí, a tak je s nadřízenými často konzultuje. Na druhou stranu se špatně podřizuje ostatním, takže s nadřazeným chováním a ostrými příkazy u něj neuspějete. Rád se obklopuje krásnými věcmi a k tomu potřebuje náležité finanční ohodnocení. Penězi u něj získáte, co požadujete.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Zaměstnanci narození ve znamení Lva jsou u nadřízených oblíbení pro svou dravost, cílevědomost a rozvážnost.
Jsou to pracovití jedinci, kterým hrdost nedovoluje polevit a přiznat si, že by něco nezvládli. Jejich puntičkářství způsobuje, že jsou v kolektivu pracovníků často středem nejrůznějších vtipů. Oni však nejsou urážliví a pokračují v práci s úsměvem na tváři. Jejich slabým místem je majetnická povaha, která jim nedovoluje vydechnout a zregenerovat unavené tělo. Pracovní neschopnost by pro ně byla hotovou tragédií.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
Podřízený narozený ve znamení Panny je snem všech zaměstnavatelů.
Je obdařen systematickým a analytickým myšlením, což nadřízeným dává záruku dobře odvedené práce. Mezi jeho klady patří pořádek a preciznost, takže se vám nestane, že byste je našli v chaoticky zařízené kanceláři nebo se v odevzdané práci od nich nevyznali. Skrývá se v nich obrovský potenciál, avšak sami jej nejsou schopni probudit. Nenachází dostatek sebevědomí plně dokázat, co v nich vězí. Můžete se na ně spolehnout a s výmluvami nebo lhaním se nesetkáte.
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Jedinci, se kterými snadno vyjdete, to jsou zrozenci ve Vahách.
Tito zaměstnanci jsou vyrovnaní, na okolí působí harmonickým a uklidňujícím dojmem. Mezi jejich klady patří rozvaha a smysl pro pořádek. Bohužel se stejné vlastnosti stávají i přítěží. Často způsobují jejich nerozhodnost v důležitých situacích. Na pracovišti jsou oblíbení, možná pro svůj vytříbený humor a smysl pro spravedlnost. Jednají vždy v rukavičkách a zvládnou urovnat každý spor. Od nadřízených vyžadují dostatek důvěry, spíše než rozkazy očekávají demokratické jednání.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Zaměstnanci narození ve znamení Štíra bývají u nadřízených často velmi oblíbení.
Tkví v nich obrovský potenciál. Jsou všestranně nadaní a umí bleskově odhadnout situaci. Bystré myšlení je spolu s cílevědomostí jejich největší zbraní. O svých kvalitách jsou přesvědčeni, a tak máte čest se sebevědomými jedinci, kteří očekávají náležité ohodnocení za svou práci. Rádi poslouchají ódy na svou dokonalost, proto je na svou stranu získáte pochlebováním. Bojovnost způsobuje, že se často vyšplhají po společenském žebříčku na nejvyšší posty.
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Se zaměstnanci ve znamení Střelce nezažijete velké konflikty.
Jsou to upřímní, veselí a šikovní lidé. Jejich upřímnost může být jediný nedostatek, který mají. Často nedávají pozor na jazyk a škodí tím sobě i okolí. Jsou to nezlomní optimisté, kteří se ženou za svým ideálem. Mají navíc skvělé organizační schopnosti, proto se vám nikdy nestane, že by zadanou práci nedokončili. Mohou být netrpěliví, a tak občas vyletí jako čertík z krabičky. Na druhou stranu k okolí jsou příjemní a vytváří kolem sebe přátelskou atmosféru.
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Zádumčivý a přemýšlivý zaměstnanec – to je zrozenec ve znamení Kozoroha.
K práci přistupuje systematicky a odpovědně. Mezi Kozorohy nenajdete jediného lenocha. Práce pro něj představuje životní naplnění. Navíc potřebuje cítit jistotu pevného finančního příjmu. Přes peníze a hmotné statky jej získáte. Jsou to cílevědomí zaměstnanci, kteří touží stanout ve vedoucí funkci. Rádi poučují druhé a vměšují se do jejich záležitostí. Jejich rady jsou vždy opřené o životní zkušenost. Svůj osobní život si však pevně střeží.
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Neúnavní zaměstnanci, kteří mají po ruce hned několik způsobů řešení problémů, to jsou zrozenci Vodnáře.
Chuť vytvářet originální věci je v práci žene neustále dopředu. Cílevědomost způsobuje, že se k druhým nechovají tolerantně. Jsou neklidní a mají pocit, že zvládnou vylepšit celý svět. Nedokážou sedět dlouho na jedné židli, takže mají často bohatou profesní minulost. Nesnášejí omezování, potřebují k životu dostatek prostoru a nových podnětů. Jen tak si jejich pracovní sílu udržíte.V kolektivu platí za dříče a lidumily.
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Zaměstnanci narození ve znamení Ryb jsou jemní a přecitlivělí.
Mají skvěle vyvinutý smysl pro spravedlnost, proto špatně nesou jakoukoliv křivdu. K práci Ryba potřebuje přátelský kolektiv a mírovou atmosféru. Jak je nemá, není schopna pracovat na plné obrátky. Tito zaměstnanci jsou spolehliví a klidní, avšak okolím bývají často nedocenění. Pracují pro svůj klid a obživu, nikoliv proto, aby dokázali světu, co se v nich skrývá. Skvěle se pohybují v sociální sféře. Tam jejich jemnocit a snaha pomáhat druhým najde nejlepší uplatnění.

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.