Home - Horoskopy - Astrologie - Západní horoskopy - Muž podle slunečního znamení

Muž podle slunečního znamení

Muž podle slunečního znamení

Fotolia_muz.jpgI když nám předchozí generace i nejrůznější magazíny vtloukaly do hlavy zaručená pravidla, jak jednat s muži, nedobrali jsme se kýženého výsledku. To proto, že každý člověk je jedinečný a nemůže se házet do jednoho pytle s ostatními. Některé znaky však máme společné, dostali jsme je do vínku při narození a mohou nám i okolí ulehčit poznání pozitivních a negativních stránek. Znalosti naší tělesné i duševní schránky nám pomohou pochopit své pravé já, najít ideálního partnera nebo snáze vyřešit společné spory. Pokud chcete vědět víc zavolejte do naší astroporadny ASTROHLED na tel.: 906 701 701 nebo se obraťte na naši astroložku Danielu!



Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Vládnoucím prvkem života Beranů je planeta Mars symbolizující energii, sílu a vytrvalost.
Muži narození v tomto znamení jsou rozhodní a chtějí získat vše, co si zamanou. Do práce se vrhají s chutí, ale pro svou přelétavost u ní často nevydrží až do konce. To pak odchází do jiných odvětví a vymýšlejí nové pracovní plány. Mají na to dostatek elánu i inteligence. V kolektivu jsou velice oblíbení pro svůj vtip a přátelskou povahu. V lásce jsou vybíraví a zhýčkaní, když si vyberete muže – Berana, nemůžete nikdy usnout na vavřínech.
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Muži – Býci jsou pod vládou planety Venuše, jež jim dává punc klidných, trpělivých a spolehlivých jedinců.
Na okolí mohou Býci působit chladně a nedostupně, což je dáno jejich uzavřeností a konzervativní povahou. Jsou pilní a soustředí svůj čas na práci hlavně proto, aby se po jejím splnění mohli věnovat tomu, co je opravdu naplňuje. Na ženy působí muži v tomto znamení jako gentlemani na úrovni. Jejich cit pro umění z nich pak dělá magnet na opačné pohlaví. Právě v citech se projevují horkokrevně, jak napovídá jejich znamení.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Inteligentní a velmi bystří lidé – to je stručná charakteristika mužů – Blíženců, jimž vládne planeta Merkur.
Neuzavírají se před novinkami a moderními vymoženostmi, a tak jsou vždy o krok napřed. Jsou mnohostranně nadaní a rychle se učí novým věcem, proto jsou oblíbení i na pracovním poli. Zároveň jsou však neklidní a nevydrží sedět s rukama v klíně. Problémy řeší s lehkostí a úsměvem na tváři. Pro ženy představuje muž v Blížencích vnímavého milence, se kterým se partnerka nebude nikdy nudit.
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
Vedoucím elementem v životě Raků je planeta Měsíc. Dává jim do vínku citlivou a romantickou náturu.
Jejich nálady jsou proměnlivé, a tak se v nich okolí příliš nevyzná. Ke spokojenému životu potřebují teplo domova, to pak jejich uzavřenost roztává. V zaměstnání jsou cílevědomí a pracují do úmoru jen proto, aby zajistili sobě a rodině pevné zázemí. I přestože jsou plaší a působí nezištně, jsou velice inteligentní a umí své tajné zbraně využít. K ženám jsou smyslní a v lásce stálí, nehledají vztah na jednu noc.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Muži narození v královském znamení jsou navíc pod patronátem planety Slunce.
Dává jim do vínku zdravou dávku sebevědomí a dravosti. Jsou přátelští, ale s nadáním ovládat a manipulovat druhými. Rádi vystupují jako jedinci na vysoké úrovni. Oplývají přirozenou elegancí a vytříbených chováním. Jsou bystří a jako Lvi kralují obtížným situacím. Jejich silná povaha a důvtip přitahuje ženy jako magnet. V lásce jsou vybíraví a nesnáší, když je někdo vodí za nos. Ve vztahu očekávají naprostou oddanost a věrnost.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
Vládcem znamení Panny je planeta Merkur, která muže obdarovává citem pro pořádek.
Jsou to praktičtí jedinci, jenž se plně soustředí na zadané úkoly. Mají rádi pořádek a jasno i v mezilidských vztazích. Nenajdete mezi nimi snílky, jsou to racionální lidé silně ovládaní svým rozumem. Na okolí kladou vysoké nároky a mohou proto působit studeně. Na druhou stranu jsou přáteli v pravém slova smyslu a můžete se na ně stoprocentně spolehnout. Na ženy působí chladně, nejsou to žádní lovci, spíše něžní gentlemani.
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
V souladu se svým znamením jsou muži ve znamení Vah rozvážní, zamyšlení a harmoničtí.
Jakmile se jednou rozhodnou, vrhají se do práce s nadšením a chutí. Jsou dobrými soudci a s lehkostí vyřeší každý spor. Nade všechno nenávidí nespravedlnost a brání slabší jedince. Jsou to pilní a cílevědomí jedinci s estetickým cítěním. Najdeme proto mezi nimi řadu vynikajících umělců. V lásce jsou muži – Váhy zdrženliví a od první schůzky neočekávají žádné fyzické radovánky. Iniciativu v milostném životě musí převzít žena.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Chytří a originální jedinci, kteří jsou si jisti svých kvalit– to jsou muži ve znamení Štíra.
K lidem se chovají podle chuti. Jsou obětaví a milí přátelé, ale krutí a nesmlouvaví protivníci. Ve společnosti jsou však oblíbení a svým vtipem získají nejednoho příznivce. Jejich vnitřní pocitový život je bohatý, i když to nedávají před okolím najevo. Jsou žárliví a závistiví, ale okolí svými extrémními stavy netrápí. Muži ve znamení Štíra zbožňují ženy a sex. Rádi se oddávají milostným hrátkám a nejsou přitom vázáni konvencí.
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Muži v tomto znamení jsou silně ovládáni planetou Jupitera, která jim do života vnáší štěstí a optimismus.
Jsou společenští a navýsost upřímní. Druhá vlastnost jim je nejen ctí, ale hlavně přítěží, protože si nedávají pozor na jazyk a způsobují si tím nemálo potíží. Okolí se může jejich veselé chování a optimistický náhled na svět jevit jako malichernost a povrchnost. Jsou hrdí a nenávidí nespravedlnost. Často proto bojují za druhé. Vztah k ženám mají velmi otevřený a nevěra pro ně není neznámým slovem.
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Ctižádost je jedna z vlastností, která tyto muže charakterizuje.
Dokážou vynaložit maximální úsilí k tomu, aby dosáhli vytouženého cíle. Oplývají inteligentním humorem, a proto jsou oblíbenými baviči ve společnosti. Nezdržují se v ní však často, se svým drahocenným časem plýtvají jen výjimečně. Jsou vytrvalí a do věcí se nehrnou s horkou hlavou. Zároveň jsou vynikajícími přáteli, jen málokdo může nabídnout tolik taktu a spolehlivosti, jako právě oni. Muži – Kozorozi potřebují po svém boku stálou partnerku, sex na jednu noc je pro ně tabu.
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Muži narození v tomto znamení se zmítají mezi dvěma elementy, které v nich působí rozkolísanost.
V zásadě to jsou přátelští lidé, kteří milují společnost. Jsou citliví, a tak jakýkoliv konflikt zraňuje jejich nitro, byť by to na první pohled nedávali znát. Žijí ve vysněném světě plném ideálů a věří v napravení celé společnosti. Často si proto natlučou nos. Muže – Vodnáře se nesnažte zavřít do zlaté klícky. Potřebuje cítit svobodu a nenechá se nikým omezovat. Žena je pro něj zosobněním romantické představy, bude ji uctívat a zbožňovat.
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Muži zrození ve znamení Ryb mohou na okolí působit přecitlivělým dojmem.
Jsou to snílci, kteří extrémně vnímají své okolí. Nenávidí nespravedlnost, a proto se neustále snaží stejně jako Vodnáři vylepšovat svět. Před krutostí okolí se uzavírají do bezpečí svého domova a rodiny. Mají dar vcítit se do druhých lidí, což souvisí s jejich sociálním cítěním a snahou pomáhat. Na okolí působí plaše a sami této vlastnosti umí využít ku prospěchu. K ženám se chovají jemně a gentlemansky, ale v posteli se změní k nepoznání.

Otec podle slunečního znamení

Fotolia_otec1.jpgKaždý otec je pro svoje dítě nenahraditelný! Ženy si podvědomě podle svých otců vybírají životního ... celý článek

Matka podle slunečního znamení

Fotolia_matka1.jpgUž od pradávna byly lidem přisuzovány vlastnosti podle data jejich narození. Každý jsme dostali do vínku ... celý článek

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.