Home - Horoskopy - Astrologie - Západní horoskopy - Matka podle slunečního znamení

Matka podle slunečního znamení

Matka podle slunečního znamení

Fotolia_matka.jpgUž od pradávna byly lidem přisuzovány vlastnosti podle data jejich narození. Každý jsme dostali do vínku ctnosti i neřesti ve vyváženém poměru. Záleží pak už jen na nás a našem okolí, jaké stránky v naší osobnosti převládnou a které v sobě nehodláme živit. Sluneční znamení nám pak pomohou poznat lépe charakter lidí v naší blízkosti. Odhalí, jaká budete matka a jaké nejlepší věci ze sebe můžete předat svému potomkovi. Ulehčí vám tím trápení a odpoví na spoustu nevyslovených otázek, které ve vás zůstávaly. Pokud chcete vědět víc zavolejte do naší astroporadny ASTROHLED na tel.: 906 701 701 nebo se obraťte na naši astroložku Adrianu!


Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Ženy narozené v tomto znamení jsou skvělými matkami pro energické děti plné elánu. Jsou vyrovnané.
V žádné situaci nepropadají panice. Jistota ve svou naprostou pravdu jim ve výchově nedovolí povolit. Do vztahu ke svému dítěti však zapomínají vložit dostatek citů, což některým dětem – narozeným například ve znamení citlivého Raka – nevyhovuje. Pro dobro dítěte na něj už od útlého dětství kladou vysoké nároky. Chtějí vychovat silné a sebevědomé dítě s ostrými lokty přesně podle Beraního vzoru.
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Ženy narozené ve znamení Býka své děti zahrnují láskyplnou péčí. Mateřství berou jako nejcennější dar ve svém životě.
Ratolesti proto pěstují jako v bavlnce a za žádnou cenu by je nenechaly vyjít na ulici neupravené nebo v roztrhaném oblečení. Předpokládají, že to nejlepší mohou dát dítěti jen ony, a proto mu do života kladou vysoké laťky dle svých požadavků. V pozdějším věku kvůli tomu může mezi ní a dospívajícím dítětem dojít ke střetu. Jsou to však trpělivé ženy, které by jim snesly modré z nebe.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Nejlepší kamarády ve svých dětech vidí matky narozené ve znamení Blížence. Rády s nimi komunikují na nejrůznější témata.
A už od útlého dětství je seznamují se svými koníčky. Očekávají, že budou pokračovat v maminčiných šlépějích. Zahrnují dítě neustále novými informacemi a chtějí z něj vychovat inteligentního člověka s nadějnou budoucností. Zvládnou s potomkem dlouhou dobu držet krok a účastnit se jeho aktivit. Pro své nadšení k výchově ale často přehlédnou to nejdůležitější – naslouchat skutečným potřebám dítěte.
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
Ženy narozené v tomto znamení jsou pro mateřství předurčené. Své děti nekriticky milují nadevšechno a podřizují jim celý život.
Jsou to maminky, které děti neustále kontrolují, rozmazlují a mazlí se s nimi. Lpí na svých zásadách a dítě brzy vytuší, že je musí pevně dodržovat, jinak bude zle. Ženy – Račice vytváří útulný domov a je pro ně největším zraněním, když dítě vylétá z hnízda. To se uzavírají do sebe a nemohou najít novou náplň pro život. Jistá naděje pro ně přichází až v pozdním věku s narozením vnoučat.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Jako nedbalý rodič se někomu může zdát matka narozená ve znamení Lva. Je to skutečně pouhé zdání.
Lvice jsou skvělými matkami, které vychovávají sebevědomé děti s ostrými lokty. V jejich výchově není místo pro zbytečné rozmazlování ani zametání cestiček. Potomky připravují pro reálný život a tvrdě zasahují až v případě, že jim hrozí skutečné nebezpečí. Stejně se umí ohradit, pokud někdo upozorňuje na nedostatky jejích ratolestí. To se pak bijí na život a na smrt. Potomci jsou totiž v jejich očích naprosto dokonalí bez jediné poskvrny.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
K výchově dětí přistupují ženy – Panny stejně zodpovědně jako k ostatním věcem v životě. Z jejich rukou vycházejí všestranně nadané
a slušně vychované děti. Od útlého věku jim vštěpují do hlavy zásady slušného chování a učí je šetrnému nakládání s financemi. Chtějí pro své dítko skutečně jen to nejlepší, a proto věnují nemalou částku do jejich vzdělání a nejrůznějších koníčků. Neradi vidí, když se toulá s partou kamarádů venku, to považují za ztrátu času. Kvůli tomu mají v pozdějším věku s dospívajícími potomky řadu potíží.
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Přirozená autorita a zároveň zpovědní vrba – tak působí na děti matka narozená ve Vahách. Pro své potomky si najde vždy
dostatek času. A přivítá je s otevřenou náručí. Váhy nejsou zastánkyněmi křiku či tělesných trestů, a proto vychovávají děti diplomacií. Možná i díky tomu mezi nimi vzniká místo rodičovského pouta úzké přátelství. Váhy mají umělecký talent a hudební nadání, proto děti vedou ke zpěvu nebo hře na hudební nástroj. V potomkovi vidí velký talent a snaží se mu prošlapat cestu ke skvělé budoucnosti.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Ženy narozené v tomto znamení berou mateřství smrtelně vážně. Ke svým dětem vzhlíží a udělaly by pro ně první poslední.
V jejích očích jsou potomci bez nejmenší chybičky a ideálně by jednou měly vládnout světu. Už od útlého věku s nimi jednají jako s dospělými a řídí se jejich názory, což na okolí může působit jako přehnané rozmazlování. Na druhou stranu na své ratolesti kladou vysoké nároky a nespokojí se s ničím průměrným. Za základ všeho považují prvotřídní vzdělání a neváhají do něj vložit horentní sumy.
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Na okolí může matka narozená ve Střelci působit jako nerozvážné stvoření, které neví, co je pro dítě vhodné.
Na potomka nahlíží jako na přirozenou součást svého života a nevidí důvod, proč by kvůli němu měla měnit dosavadní zvyklosti. Už od útlého dětství bere dítě do společnosti a dává mu tak cenné zkušenosti do života. Matky narozené ve Střelci vychovávají veselé a nebojácné děti, které jsou otevřené novým myšlenkám. Od rodičů je zvyklé, že novým věcem se nejlépe učí prakticky a nebojí se cestovat ani setkávat s cizími lidmi.
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Matka narozená ve znamení Kozoroha na své okolí působí jako generál. Výchova dle jejího názoru vyžaduje řád a disciplínu.
Pro dobro svého potomka tak lpí na jejím dodržování. Nesnáší lež a přetvářku, proto se u dětí těchto maminek nesetkáte s výmluvami. Zároveň nemají ve zvyku dávat najevo pocity, a tak se s dětmi moc nemazlí. To citlivějšího potomka v Raku může poznamenat. Trocha vřelosti by kozorožím maminkám neuškodila. Na druhou stranu z jejich rukou odcházejí veselé, spolehlivé a pro život připravené děti.
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Starší generaci se zdají matky – Vodnářky ve výchově příliš moderní. Nezáleží jim totiž na banalitách,
kterými se jiné maminky zabývají. Za základ výchovy považují životní zkušenost. Čím dříve se dítě otrká a postaví na nohy, tím lépe pro něj. Tyto ženy nebudou děti nutit do věcí, o které nemají zájem. Nechávají dítěti možnost vyzkoušet množství aktivit a zvolit si cestu, po které se chce vydat. Jediné, na čem pevně lpí, je vzdělání. Tyto maminky vychovávají samostatné a nebojácné děti, jež si jsou vědomé své jedinečnosti.
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Klasickým úkazem toho, že si rodiče plní sny skrze své děti, jsou maminky narozené ve znamení Ryb.
Pro svá dítka chtějí jen to nejlepší, ale ve skutečnosti se za tím skrývá touha po vlastním sebeuplatnění. Budou je proto podporovat ve všem, co je jen trochu naplňuje. Pro své milované dítě by udělali cokoliv na světě. Jsou velice empatické a umí potomkovi vždy dobře poradit. Okolí může matce v Rybách přátelský vztah s potomky jenom závidět. Ryby vychovávají citlivé děti s mnohostranným nadáním a širokým rozhledem.

Otec podle slunečního znamení

Fotolia_otec1.jpgKaždý otec je pro svoje dítě nenahraditelný! Ženy si podvědomě podle svých otců vybírají životního ... celý článek

Dítě podle slunečního znamení

Fotolia_miminko_clanek.jpgKaždé dítě je jiné a na každé musíme brát jiný metr. Záleží samozřejmě na výchově a prostředí, ve ... celý článek

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.