Home - Horoskopy - Astrologie - Západní horoskopy - Milenec podle slunečního znamení

Milenec podle slunečního znamení

Milenec podle slunečního znamení

jaky-je-v-posteli.jpgLíbí se Vám v okolí nějaký muž? Chcete vědět, jaké to s ním bude? Bude myslet více na sebe nebo na Vás? Vydrží? Pokud chcete vědět víc zavolejte do naší astroporadny ASTROHLED na tel.: 906 701 701, zkušená astroložka Marion vám připravila poznávací cestu skrze mužská sluneční znamení a jejich milostné umění!

Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Tento muž je bojovník, ať už se jedná o život, nebo sex. Pokud čekáte jemného milovníka, raději se vytraťte!
Beran totiž nemá čas věnovat se jemným slovům a předehrám. Když to mezi vámi zajiskří, chce jít ihned na věc! Nutkání svého libida může ve společnosti vyvolat i pohoršení. Přinese vám spoustu dárků, které se mohou hodit k pestrému milování! Pak zaútočí jako při bitvě! Jde mu o fyzické uspokojení a rád se miluje klasicky, při sexu se však chová i lehce sadisticky. Vůbec mu nevadí kůže a vyzývavé spodní prádlo, ba právě naopak! Vášnivé chování preferuje i na vaší straně. Při sexu chce být nahoře a užívat si pocitu moci. Zápasit v posteli je s vámi ochotný i několikrát za večer a to pěkně dlouho. Pak se ho ale nebojte vzít do náruče a hladit po vlasech.
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Tento muž je typický materialista. Života si rád užívá plnými doušky! Má rád dobré jídlo, pití, rychlá auta a vše kvalitní.
Na milování a sex myslí prakticky neustále, i když vytrvale pracuje, nebo čte. Postel doma má velmi širokou, zná totiž svoje potřeby a rád se miluje dlouho. Dopředu připraví dobré pití a mnoho jídla, se kterým se vydá přímo do ložnice. Čokoládu může pojídat přece i z vašeho bříška! Dokáže být hodně jemný, předehra pro něj hraje velkou roli a je v ní mistrem. S chutí bude laskat celé vaše tělo, jeho jazyku neujde nic, pak se ale vydá k milování, kde se chová trochu stereotypně. Rád se miluje klasicky a vydrží opravdu mnoho, nebudete se moci nadechnout! Jeho schopnosti jsou velké a jeho erotický talent vám umožní plné uspokojení.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Tento lehkonohý motýlek má mnoho zvláštností! Počítejte s tím, že k fyzickému aktu s ním dojde až po delší době.
Přednost totiž nejdřív dává sblížení duší. Chce si s vámi porozumět, nebo aspoň být váš kamarád, aby se rozhodl k sexu s vámi. Má sklon vás bavit i rozesmát, tak totiž předchází pocitům trapnosti. Proto ho musíte obejmout jako první. Má velice šikovné prsty, které dokáže využít pro masáže, stejně jako pro schopnost nalézt váš G bod a ostatní erotogenní zóny vašeho těla. Bude přitom sice lehce perverzní a taky nervózní, svým vzdycháním a zasněným výrazem ho ale uklidníte v tom, že všechno dělá dobře. Milování bude docela rychlé, erotickou náladu ve vás ale dokáže nadále udržet milými slovíčky. A pokračovat jde i později! Přerušovaná soulož tak bude vyloženě uspokojivá.
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
Nejdříve je důležité vědět, že u tohoto muže záleží na osobní náladě. Od ní se odvíjí skutečně všechno, i potřeba se milovat!
Tomu můžete pomoci dobrým jídlem, pitím a taky domáckou starostlivostí. Pragmaticky uvažující Rak se promění v citlivou osobu, která je otevřená sexu. Oblékněte se trochu jako kurtizána, což miluje a jeho vášeň to rozžhaví. Když provedete skutečný striptýz a dovolíte mu sundat vaše spodní prádlo, bude na vrcholu blaha a otevře se vám tak cesta k vášnivému sexu. Při předehře se bude více věnovat vašim ňadrům a masírovat váš zadeček. Pro některé z vás přitom vypadá líně. Poloha na koníčka mu nečiní žádné problémy, oba se při ní uvolníte, abyste se pak milovali třeba na boku. Počítejte však s tím, že je konzervativec a často se miluje proto, aby se narodily děti.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Buďte si jisté, že za milence máte krále! Proto i vy se musíte do postele vydat oblečené jako královny.
Kvůli vám se tento muž rozhodne připravit všechny romantické propriety. Vhodí růžové lístky na polštáře, rozmístí svíčky po ložnici a zapne působivou hudbu. Předehra bude vynalézavá, a připraví vám tak pomalou cestu k extázi! Vyhledává hlavně klasickou, misionářskou polohu, ale není rád v pasivní pozici. Při milování se chová mužně a energicky, v posteli jedná se značnou náruživostí, někdy i překvapivě sobecky. Potom vás ale nezapomene polaskat, nebojte se! Po erotickém aktu ho hlaďte po vlasech a pochvalte za úžasný sexuální zážitek a další opakování na sebe nenechá dlouho čekat! Po takovémto výkonu ho nechte vydatně odpočívat . Za to se vám po ránu odmění kvalitním ranním milováním.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
Nedejte na to, když se tento muž podle názvu svého znamení chová cudně. V jádru jde o kvalitního a zemitého milence!
Nejlépe se uvolní v přírodě a proto bude dobré, když se rozhodnete užívat si na chatě, či chalupě. V posteli ho nechte se dotýkat celého vašeho těla, tím se vzruší a začne se chovat aktivně. Úplně vás překvapí, jakou rafinovaností vás zaplaví při předehře. Kam všude se může dostat jazykem! Pak rychle zamíří na věc a chová se i trochu neurvale, aby dosáhl svého. Přitom vám ale bude dál do uší šeptat něžná slůvka. Prvním milováním nic nekončí, naopak teprve začíná. Je to milenec, který vás za noc obšťastní několikrát!
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Muž Váhy vás sexuálně uchvátí, i když bude nejdříve nějakou dobu váhat. Vydat se do postele, nebo raději ne?
Když se však rozhodne, bude oplývat šarmem a galantností! Nejde o erotického dobyvatele, vedle sebe máte spíš mistra dotyků a slov. Proto byste se dopředu měly připravit na dlouhou předehru, kterou provádí virtuózně a bezchybně! K milování vždy potřebuje soukromí a krásné místo, plné pohody a nevtíravé hudby. Umí se zaměřit na celé vaše tělo, které rád dlouho jemně prozkoumává. Vzájemné orální hrátky na začátku sexu totiž nemůžou chybět, pomalu se tak dostává k náladě pro klasické milování. Nedokáže být dlouho v jediné poloze, má potřebu střídat je a přitom sledovat pohyby vašeho těla, které ho silně vzrušují.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Tento tajemný muž s pronikavým pohledem vás ihned zaujme! Ženy za jeho výrazem tuší vášeň, která je hluboká.
Ale své soukromí přitom neotevře jen tak některé. Je totiž věrný milenec, a to také očekává od své partnerky. Je velmi žárlivý! V milování a umí být skutečným mistrem. Zahltí vás mnoha žhavými polibky, a pevně vás celou obejme svýma zručnýma , silnýma rukama. Bude milovat váš zadeček, který bude při vašich milostných objetích hrát velkou roli! Zrozence Štíra naprosto fascinuje a při milování, mu věnují značnou pozornost. Připravte se s ním na nevypočitatelné chování, ale i opravdové, ohnivé milování.
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Zrozenec tohoto znamení je skutečný divoch! Jde o sportovně založeného člověka, který rád prezentuje své mužné přednosti.
S jeho věrností to však nebývá jisté, a proto mu trvá déle, než se usadí. K milování nemá nikdy daleko, pokud zrovna neprožívá období, kdy se sexu vyhýbá. Jestli tento celibát právě nedodržuje, připravte se na velkou vášeň! K sexu může mít luxusní místo i mýtinu v přírodě. Jde rovnou na věc, erotiku však někdy bere spíš jako sport. Jestli vám to nevadí, připravte se na rychlé milování, při kterém nebude čas přemýšlet. I přesto však většinou dosáhnete orgasmu, donuťte ho k opakování! Raději má pravidelnou změnu, proto se na něj snažte zapůsobit oblečením, nebo kvalitním jídlem a pitím. Buďte ochotná milovat se i v autě, nebo klubu, má rád extrémní zážitky!
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Tento muž v sobě nosí rozpor. Založením je vlastně puritán, který je solidním a pracovitým člověkem a sex často odmítá.
V těle mu však bouří vášně, které se projevují jako právě vybuchlá sopka! Proto se v práci nenechejte odradit jeho strnulým výrazem, ani jeho oblibou v černobílé kombinaci oblečení. V posteli se z něj stává dobyvatel, který vás nenechá v klidu! Pod vlivem tvrdší rockové hudby, nebo alkoholu se umí chovat jako mužné zvíře, které si v sexu užívá koženého oblečení a sadomasochismu. Je ochotný milovat se v přírodě, i třeba v jeskyni, hlavně když tolerujete jeho strohost a rychlost. Milovník předehry, ani něžného objímání totiž není, stejně tak romantické atmosféry. Teprve v trvalém vztahu ho můžete naučit jemnosti a delikátním praktikám. Rád se přizpůsobí skutečné lásce!
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Chcete sex přes počítač? Je to jedna z možností, jak se s mužem ve Vodnáři setkat. Vodnář má výraznou zálibu ve virtuálním světě.
A proto to s ním je naživo složité. Ale nezoufejte! Pokud si s vámi rozumí, už schází jen krůček milování. Za dobrou předehru může považovat erotické hrátky v autě, nebo letadle. Nevadí mu, když si nejdříve užíváte s umělými pomocníky rozkoše. Bude milovat vaše nohy a vášnivě vás líbat na krku a ramenou. Tento milenec se nechává rád inspirovat Kámasútrou! Někdy s ním jde o fyzicky náročné milování a určitou míru něžnosti si u něj musíte vybojovat. Pokud vás má skutečně rád, dokáže se chovat neuvěřitelně vnímavě a mile. Milování pak může probíhat podle vašich přání!
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Tento muž má velmi srdečný vztah jak k lásce, tak i erotice. Je to romantik! Proto se těšte, že postel zaplaví okvětními lístky růží.
Stejně tak zapálí svíčky, hlavně pro svou oblíbenou soulož ve vaně. Pustí vám meditativní hudbu, která navodí příjemné pocity. Začne vás něžně líbat, potom se však s chutí rozplývá v exotických nápadech, které vás nejednou překvapí. Přitom se však klidně chovejte necudně a trochu sprostě, to se mu líbí. Aspoň pak má odvahu zaútočit! Často bývá sportovně založený, takže mu nedělá problémy věnovat se rychlému sexu. Začne klasickou souloží, které se věnuje pozorně, klidně však vyzkouší i další polohy. Zatočí vám hlavu střídáním jemné něžnosti a atletického milování. Přitom se nijak nebrání vaší aktivitě, ta ho spíš znovu vzruší!

Žena podle slunečního znamení

Fotolia_zena.jpgZajímá vás, co prozradily hvězdy o tom, jaká jste žena, jak řešíte problémy nebo jak moc je pro vás důležitá ... celý článek

Podřízený podle slunečního znamení

Fotolia_podrizeny_podle_znameni1.jpgCo vězí ve vašich podřízených? Kdo chce vést kvalitní tým pracovníků, musí dokonale vědět, jaký potenciál... celý článek

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.