Home - Články - Zprávy od matky Země

Zprávy od matky Země

vloženo 11. 5. 2023
čas čtení: 4 minuty

Zprávy od matky Země

Kruhy v obilí. Vše kolem nich je nejasné: Je to fejk nebo je máme brát vážně? Sdělují nám něco, nebo je neumíme rozkódovat, protože nám mají zůstat utajeny? Kdo je vyrábí? A co chce? Existuje tisíc odpovědí, což znamená, že neexistuje žádná.

sdílet článek na facebooku

Byly tu vždycky

Nejstarší dochované zprávy o piktogramech v obilí pocházejí ze začátku 17. století. Dají se najít v kronikách. V období před tím se kronikáři soustředili spíše na panovnické rody, války a epidemie, než na záznamy toho, co lze spatřit na polích. Bylo také mnohem obtížnější než dnes zachytit pohled shůry, jenž jediný dával možnost vytušit, že jde o něco mimořádného. Máme ovšem jisté indicie, podle nichž si můžeme domýšlet, i když ne stoprocentně dokázat, že kruhy v obilí tu byly vždy.

Jedna z teorií říká, že slavné kamenné stonehenge vznikly na místě původně se objevujících kruhů v porostech. Protože tehdejší megalitická společnost přikládala tajemným kruhům velký význam, obehnala jejich obrysy kameny, aby je zachovala navždy. Další podobné kruhy se vyskytují i v Egyptě, Indii a jiných kulturně starých územích. Co je velezajímavé, je fakt, že kruhy se po světě neobjevují pouze v obilí, jak jsme zvyklí, ale ve všech druzích plošně zasetých plodin, tedy i v kukuřici, vojtěšce, řepce, cukrové řepě, rýži nebo tabáku, třeba i jen ve vysoké trávě.


A to není vše!

Vyskytly se už také v písku, hlíně, ve sněhu, v korunách stromů a dokonce i v ledu! Ví o tom málokdo, ale vědci to samozřejmě registrují a při troše hledání najdete na netu dost důkazů. Fenomén kruhů v ledu je obzvlášť zajímavý, protože je jasné, že voda musela vířit před zmrznutím. Že tu jsou, to jisté. Ale proč? A od koho?

Srandisti versus pravé agrosymboly

Mnoho lidí, dokonce i vědců zastává názor, že jde o podvrh určitých skupin fandících recesi a mystifikaci. V Čechách existuje několik renomovaných znalců, kteří se kruhy v obilí zabývají celý život a mají tento jev dopodrobna nastudovaný. Vyjadřují se v tom smyslu, že většina dnešních útvarů, které budí takovou senzaci, je podvrh. Většina? To však znamená, že ne všechny! Odborník na agrosymboly Jan Černý řekl toto: „Teprve v roce 2009 jsem se setkal se symbolem, který byl nejspíš pravý.“ A dál: „Prokazatelně existují symboly, které člověk nevyšlapal. Spousta vědeckých článků dokazuje, že na rostlinách jsou bio-fyzikální anomálie, které nemohou vzniknout, pokud by obrazec byl běžně vyšlapán.“


Odkud přichází poselství?

Je tedy vůbec možné přijít na to, proč tyto symboly vznikají a kdo je jejich původcem? Dr. Meaden z Oxfordu osobně prozkoumal už více než 500 těchto jevů. Tvrdí, že příčinou tvarů v krajině je silný plazmový vír vytvářející elektrické a magnetické pole. Při své aktivaci může být provázen světelnými efekty ve formě koulí nebo elips a také svištivými nebo bzučivými zvuky.

To vše bylo již mnohokrát v krajině pozorováno. Proč ale tento vír vzniká? Teorie se různí, vyberte si, ke které se přikloníte vy!

1. Jde o něco jako kulový blesk, který vzniká atmosférickou poruchou
2. Jde o projev mimozemské inteligence, která se snaží navázat s námi kontakt a něco nám sdělit
3. Jde o pokus, aby sama planeta Země komunikovala s lidmi

Podle současných zdrojů je totiž Země nadána svou vlastní energií, která v sobě sjednocuje vše živé i neživé na planetě. To, čemu tedy říkáme ekosystém, může být něčím víc. Může být vyšší kosmickou prainteligencí, která se nás velmi důrazně snaží oslovit. Při tempu, jakým mizí živočišné druhy a deštné pralesy se můžeme domýšlet, co asi říká. Máme štěstí, že matka Země je, na rozdíl od lidí, slušná a v jejím slovníku nejsou vulgarismy. Možná se však budeme divit, až nám vlepí nějaký ten mateřský pohlavek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.