Home - Články - Zázračná detoxikační medicína

Zázračná detoxikační medicína

vloženo 16. 8. 2023
čas čtení: 4 minuty

Zázračná detoxikační medicína

Jste stále unavení a nemocní? Už jste vyzkoušeli spoustu léků, ale pořád to není to pravé ořechové? Skutečným původcem veškerých onemocnění jsou nejen psychické příčiny, ale také fyzicky přítomné toxiny a infekce v lidském těle!

sdílet článek na facebooku

Tyto škodlivé látky a narušený imunitní systém mají na svědomí poškození tělesných tkání, chronické nemoci, zrychlené stárnutí organismu, bolest, únavu a nevýkonnost. Vnitřní očista představuje jedinou možnou opravdu účinnou cestu k obnovení organismu. MUDr. Josef Jonáš se věnuje celostní medicíně a vyvinul detoxikační metodu, která diagnostikuje skrytá infekčních ložiska pomocí modifikovaného přístroje EAV (elektroakupunkturní Vollův). Ten přesně určí umístění ložiska i jeho infekční obsah!

Správná funkce organismu

Mnoho lidí trpí astmatem, ekzémy, alergiemi, bakteriálními anebo plísňovými infekcemi, stále opakující se únavou, chronickou boreliózou, opary, zhoršováním zraku, sluchu či bolestmi kloubů. Díky detoxikačním přípravkům od Mudr. Jonáše získá vaše tělo nazpátek svou správnou funkci. Tyto doplňky stravy a vyvážená režimová opatření dokážou v mnoha případech odstranit všechny jmenované obtíže.


Zkušenosti uznávaného lékaře přesvědčí

Tyto detoxikační preparáty dovedou odvést z lidského organismu těžké kovy, chemické látky a také lékovou zátěž, která působí na člověka depresivně a bolestivě. Tento způsob detoxikace slouží jako výborná prevence u rozličných onemocnění a degenerativních pochodů v těle. Pokud se zbavíte toxinů, ochráníte své tělo od nádorů, depresí, ztráty paměti. Dopřejete si vitalitu, příliv nové energie a zdravou sexuální aktivitu.

Játra na všechno nestačí

Lidský organismus je neustále detoxikován. Játra systematicky odstraňují škodlivé a jedovaté látky. Tyto škodliviny vycházejí z těla ven močovým či dýchacím systémem, kůží a střevem. Někdy se ovšem v těle těchto látek nahromadí příliš a organismus kolabuje. Největší příčinnou je stres, kontaminace potravinami, znečištěné životní prostředí, ale i špatně zacílené diety a půsty či některé nevhodné modlitby a meditace. Díky detoxikačním preparátům od Mudr. Jonáše lze lidskému tělo pomoci. Metoda, kterou známý lékař provádí je spojena se znalostí východní medicína a moderních technologií. Naše tělo potřebuje očistu jako sůl, sledujte proto lunární dny, abyste přesně věděli, kdy s detoxikací nejlépe začít!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.