Home - Články - Zamilovaní: karta opravdových milenců

Zamilovaní: karta opravdových milenců

vloženo 5. 4. 2024
čas čtení: 3 minuty

Zamilovaní: karta opravdových milenců

Karta zamilovaní, jak už její název napovídá, se vztahuje především k milostným záležitostem. Často bývá nazývána také Milenci. Po jejím vytažení se můžete těšit na lásku s okouzlujícím člověkem, s nímž možná uzavřete sňatek.

sdílet článek na facebooku

Láska na obzoru

Zamilovaní je pod patronátem samotné planety Venuše, proto přináší nový vztah nebo postup v něm. Většinou symbolizuje právě onu fázi zamilování. Pokud se ve výkladu objeví i Dvojka pohárů, můžete se těšit na opravdovou lásku. Zamilovaní se může objevit i v případě, že se musíte rozhodnout mezi dvěma potencionálními partnery či mezi manželem a milencem. Tato rozhodnutí však nebývají příjemná, doprovází je úřední jednání a soudy. Na tuto situaci se máte připravit, když se výkladu objeví i karty Kolo štěstí nebo Smrt. Jistou pošetilost ve volbě partnera očekávejte, když si zároveň vytáhnete i kartu Blázen.


Životní křižovatka

Zamilovaní ve většině případů znamená, že stojíte na křižovatce a musíte se rozhodnout. Všechna pro a proti musíte zvážit dopředu, protože už nebude cesty zpět. Můžete podstoupit i životní zkoušku, která vás ovšem velmi posune.

V pracovních záležitostech přináší Zamilovaní závazek v podobě dlouhodobé smlouvy. Jak moc bude výhodná prozradí až ostatní karty. Hvězda funguje jako šťastná hvězda, jenž vám přinese prosperitu. Věž naopak značí chybné rozhodnutí na základě špatných nebo zkreslených informací. Ďábel zase varuje před nebezpečím okouzlujícího podvodníka.


Nadějné vyhlídky

Ve zdravotních výkladech je zamilovaní znamením uzdravení a duchovní ochrany. Měli byste si pohlídat svůj životní styl, popřípadě změnit stravovací návyky. Karta souvisí především se srdcem a se zdvojenými orány jako jsou plíce, ledviny, vaječníky, na něž je třeba si dávat zvýšený pozor.

Při vytažení této karty si máte uvědomit, že svůj život spojujete s druhým člověkem, čímž se rozhodujete pro něco zásadního. Umění rozhodnosti se máte právě prostřednictvím této karty naučit.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.