Home - Články - Vytvořte si z run svůj ochranný amulet

Vytvořte si z run svůj ochranný amulet

vloženo 12. 4. 2023
čas čtení: 3 minuty

Vytvořte si z run svůj ochranný amulet

Runy se vyrývají či malují na nejrůznější předměty, díky čemuž se mohou tyto předměty stát amulety. Ty odpradávna chrání své majitele magickou silou. Vytvořit si takový amulet můžete i vy sami!

sdílet článek na facebooku

Amulety nejsou krásné pouze na oko, ale mají i jiné vlastnosti. Dokáží vám totiž dodat sílu, přinést štěstí či vás ochránit před negativními vlivy. Na vytvoření amuletu se nejčastěji používá dřevo, kámen či látka. Než se pustíte do výroby amuletu jako takového, vezměte v potaz dlouhou historii a pradávný původ run. Měli byste s nimi zacházet s úctou a pokorou. Proto není vhodné pro výrobu amuletů použít například kus plastu či otrhaný papír. Runy tímto znevážíte a znehodnotíte.

Správně se nalaďte

Výroba amuletu je procedura, která si žádá alespoň chvilku vašeho času. Je vhodné se na ni řádně připravit. Zejména je důležité prostředí, ve kterém chcete pracovat. Nejlépe se vyrábí amulety v lůně přírody, například v lese. Postačí však i zahrádka či místnost, ve které je vám dobře. Při této práci musíte být správně naladěni, což znamená, že byste měli být klidní a cítit se příjemně. Dopřejte si proto pohodu a klid. Vnímejte jen sami sebe a soustřeďte se plně na výrobu amuletu. Pro příjemnější atmosféru si můžete okolo sebe zapálit vonné svíčky.


Vyberete si vhodný materiál a run(y) pro váš amulet

Každý má rád jiný materiál, což byste měli zvážit i u výběru předmětu, na který budete malovat, vypalovat či rýt runy. Měli byste proto mít jasno, zda použijete dřevo, kámen, nebo něco naprosto jiného. Jasno byste měli mít také v tom, jaké runy chcete na daný předmět vyobrazit. Podívejte se, co jednotlivé runy znamenají a následně vyberte tu či ty, které se pro vaši současnou situaci hodí nejlépe. Runy je možné i kombinovat. Záleží jen na vás, které si vyberete. Pokud například chcete, aby byly vaše děti pod ochranou run, vyberte si runové písmo Berkana, které slouží právě k těmto účelům.

Vytvoření amuletu není obtížné

Pokud máte vybrán materiál i runy. Nastal správný čas vytvořit amulet. Až okolní vzduch provoní svíčky a vaše mysl bude klidná, můžete začít rýt, malovat či vypalovat runy na vámi vybraný předmět. Například na kámen se runy velmi dobře malují barvami na sklo. Do dřeva se naopak dají snadno vypálit pájecím perem. Runy mají jednoduché tvary, proto by pro vás tato práce neměla být ničím těžkým, ale naopak by mělo jít o příjemně strávený čas.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.