Home - Články - Víte, kdy si pořídit děti podle znamení zvěrokruhu?

Víte, kdy si pořídit děti podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 1. 12. 2016
čas čtení: 5 minut

Víte, kdy si pořídit děti podle znamení zvěrokruhu?

Čas na dítě! Kdy je ta správná doba zapracovat s partnerem na miminku vám nikdo nedokáže přesně říct. Přesto však existuje několik nápověd, která vám mohou usnadnit rozhodování. Podívejte se, co říkají hvězdy.

sdílet článek na facebooku

Beran
Aktivně založený Beran se do pořizování děti příliš nehrne. Starost o malého člena rodiny pro něj může být rutinou, protože je omezován a denní rozvrh musí přizpůsobit svému dítěti. Beran by měl založit rodinu brzy v mládí, kdy si uvědomí potřeby svého potomka a naučí se s ním lépe komunikovat.

Býk
Býci patří k nejstarostlivějším rodičům z celého zvěrokruhu. Svým dětem se věnují na maximum, ale jen do té doby než začne klesat životní standart. Býci se dokážou světu dětí přizpůsobit, proto si mohou vyzkoušet rodičovství v jakémkoliv věku, jen potřebují kvalitní zázemí a komfort.

Blíženci
Jen zřídka se stává, že si zrozenci Blíženců pořizují děti brzy. Ženy prahnou po kariéře a mateřství jim moc neříká. Muži mají problémy s manželstvím, raději by byli po celý život volní jako ptáci. Malí členové rodiny přicházejí často na svět na poslední chvíli, až začnou tikat biologické hodiny.

Rak
Citlivý Rak by se měl oženit raději v pozdějším věku, ale do unáhlených rozhodnutí se žene spíše v raném mládí. Většinou to tak činí kvůli příchodu potomka na svět. Laskavý a empatický Rak působí jako ochránce svých dětí, proto se nedokáže smířit s jejich výletem z hnízda.



Lev

Znamení Lva nepředstavuje rodinný typ. Lev potřebuje být v životě na prvním místě. Je naprosto jedno, kdy si děti pořídí, jen k tomu musí najít vhodného partnera. Lvice potřebují najít oporu v silném jedinci a pánové zase lásku svého života, která by splňovala kritéria dokonalosti.

Panna
Nikdo jiný pečlivěji neplánuje pořízení svého potomka jako zrozenci Panny. Vše musí jít jako na provázku. Panna touží po rodině, ale k rodičovství dochází až v momentu, kdy má zajištěny všechny dostupné prostředky ke komfortnímu žití. Jen tak bude spokojena, neumí žít na hromádce.

Váhy
Nerozhodnost Vah přispívá k tomu, že vstoupí do manželství a pořídí si děti až v pozdějším věku. Váhy jsou spravedlivé a nesnášejí hádky. Jejich protějšek na ně nesmí s rodičovstvím tlačit, jinak se vysněného děťátka nikdy nedočkají.

Štír
Pro Štíra představuje manželství a rodičovství něco výjimečného čemuž předchází zamilovanost a láska na celý život. Štírovi nezáleží na tom, kdy přijdou jeho děti na svět, jen si musí být jistý, že byly zplozeny z pravé lásky. Své potomky někdy až přehnaně obraňuje a nevidí jejich nedostatky.



Střelec
Dobrodružná povaha Střelce si s výchovou dětí hlavu neláme stejně tak jako s manželstvím. Střelci přistupují k rodičovství optimisticky. Své potomky učí už v brzkém věku, ale nikdy se jim zcela neoddají. Milují svobodu, volnost a nezávislost, děti si více užijí v pozdějším věku.

Kozoroh
V případě Kozoroha je úplně jedno, kdy po dětech zatouží. Pro založení rodiny potřebuje slušné zázemí a finanční zabezpečení. Nikdy si nevybere protějšek, který se o rodinu nedokáže skvěle postarat. Klidně se může stát, že ho děti budou za jeho pedantství tajně kritizovat.

Vodnář
Vodnář prahne po žití v manželství, přesto se mu v mnoha případech úspěšně vyhýbá až do chvíle, než začnou ťukat biologické hodiny. S dětmi si dobře rozumí, nebude mít problémy s jejich výchovou, protože není velitelský typ.

Ryby

Rybám se doporučuje pořídit si potomky v pozdějším věku. Ženy po nich touží dříve, ale v případě nenalezení ideálního partnera budou nešťastné. Je zajímavé, že muži po vlastních ratolestech příliš neprahnou. Raději se věnují svým koníčkům a pracovním záležitostem.

Založit rodinu může být velký krok do neznáma. Čekají vás příjemné rodičovské povinnosti? Tápete, jací budete rodiče? Nepropadejte panice a přečtěte si naše horoskopy: Máma daná z hvězd a Otcové podle znamení. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.