Home - Články - Valentýnský speciál: Tarotový výklad lásky

Valentýnský speciál: Tarotový výklad lásky

vloženo 9. 2. 2017
čas čtení: 10 minut

Valentýnský speciál: Tarotový výklad lásky

Svátek zamilovaných klepe na dveře! Užijte si ho, jak se patří – magické tarotové karty vám prozradí, jaká překvapení si pro vás letos Amor připravil!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král holí vám přináší ohromnou energii a sílu, která nabije váš vztah vášní a erotickým napětím. Zároveň však může trochu pozlobit a mezi vámi a vašim protějškem rozpoutá tak trochu boj o moc. Konec konců, jako Berani umíte být někdy pěkně tvrdohlaví a projevuje se to ve všech oblastech života, lásku nevyjímaje! Dámy narozené ve znamení Berana budou mít obzvláště štěstí na silnou mužskou osobnost, která bude chtít vládnout ve vztahu pevnou rukou. Samo sebou, že se budete snažit mu dát určité limity, přes které zkrátka nejdete! Pánové Berani by zas měli trošku krotit svoje sklony k autoritativnosti, protože jinak se vystavujete riziku, že se to vaší dámě opravdu nebude líbit – a nechcete přece dostat košem zrovna na Valentýna! Zkuste tedy vpustit do vašeho vztahu trochu více něhy a jemnosti, aby udělali žhavému ohni trochu protiváhu!

Býk
Karta Císař
prozrazuje, že ve vašem vztahu bude hrát hlavní roli mužský element – platí to jak pro Býky, tak pro Býčice. Pro pány to značí nutnost vzít věci do svých rukou a zorganizovat pro svoji dámu krásný a nezapomenutelný večer. Dát ji najevo, že jste silný ochránce, na kterého se může vždy spolehnout. Dámy narozené v Býku si zas Valentýna nejlépe užijí, když se nebudou bát být opravdovými ženami a odevzdat žezlo do rukou svého partnera – počkejte si, co dokáže a jak vás zvládne krásně překvapit! Tradiční rozdělení rolí ve vztahu má přece jen něco do sebe, ať už ho běžně praktikujete nebo je to pro vás spíš nezvyklé. Každopádně to může být ohromně vzrušující a dodá to vašemu vztahu výjimečnou jiskru a erotické napětí! Mužský element totiž přináleží k živlu ohně a karta Císař taky, takže se můžete spolehnout, že letos na Valentýna to u vás bude pěkně žhavé!

Blíženci
Karta Pět holí
značí konflikt a neshody, a právě na tento problém byste si měli letos na Valentýna dát velký pozor. S protějškem budete mít na některé věci odlišné názory, takže se snadno může stát, že se místo vášnivé romantiky dočkáte vášnivé hádky! A to přece nechcete – ale nebojte se, lze se tomu vyhnout! Pokud ovšem čekáte zázračný recept na partnerskou pohodu, ten pro vás bohužel nemáme, pokud nepočítáme staré dobré – tolerance a kompromisy! Ruku na srdce, je pro vás opravdu tak důležité mít vše po svém, když se to vašemu milému protějšku nelíbí? Nelpěte na svých názorech, představách a plánech, jakkoliv vám přijdou správné, protože i vaše polovička má svoji pravdu, o které je pevně přesvědčena a za kterou se bude bít. Vy ovšem netoužíte po tom vydat se na bitevní pole, ale naopak si užít klidný večer plný lásky – tak zkuste na chvíli odhodit zbraně a vyhlásit příměří, bude to stát za to!



Rak
Karta Král pohárů
vám věští společnost něžného a láskyplného, ale zároveň velmi vnitřně silného protějšku. Můžete mu věřit a budete se s ním cítit jako v bavlnce! Platí to hlavně pro dámy narozené ve znamení Raka, které se letos na Valentýna nechají svým partnerem krásně hýčkat a rozmazlovat. Budete vědět, že přesně toto je člověk, se kterým můžete prožít celý svůj život a s klidným svědomím a důvěrou mu dovolit hrát první housle. A to bude moc příjemné! Pánové v Raku to mohou mít o malinko těžší, protože po vás si hvězdy vyžadují, abyste se stali právě takovými láskyplnými gentlemany. Vaše dáma o vás bude pečovat a dopřeje vám spoustu něžných překvapení, ale vy nad ní budete muset držet svoji silnou ochrannou ruku a být jí oporou. A to rozhodně není snadný úkol! Pro obě pohlaví pak platí, že letošní Valentýn se ponese hlavně ve znamení romantiky. Možná to bude až trochu kýčové, ale bude se vám to velmi líbit!

Lev
Karta Deset holí
vám říká, že je toho na vás opravdu hodně. Čeho? Všeho, co souvisí s láskou! Hodně Lvů se bude snažit udržovat hned několik známostí souběžně, ale bude vám to trochu přerůstat přes hlavu. Sotva odcházíte z jedné schůzky, už vám zvoní telefon a ozývá se vám další z vašich „želízek v ohni“. Může to být příjemný pocit, ale zároveň je trochu únavný a nakonec nebudete vědět, pro koho se máte rozhodnout. Zadaní Lvi zas mají jiný problém – budete se snažit zařídit všechno tak dokonale, že si toho na sebe nakonec naberete až přespříliš. Pak sice na vaši polovičku bude čekat milé překvapení od vás, ale co z toho, když vás bude zmáhat únava a nebudete mít ani pomyšlení na nic jiného, co by šlo dělat v posteli, než je spánek! Zkuste tedy trochu zvolnit tempo a užívat si radostí lásky trošku menšími a pomalejšími doušky. Bude to nakonec mnohem příjemnější!

Panna

Karta Deset pohárů
vám přináší krásnou a velmi romantickou věštbu – čeká vás jeden z nejkrásnějších svátků lásky, jaký si umíte představit! Po svém boku budete mít člověka, který vám dá najevo, že s ním můžete počítat, spolehnout se jeden na druhého a budete si navzájem projevovat neuvěřitelnou dávku něhy a citlivosti. Nezadané Panny konečně získají jistotu, že jste potkali toho správného člověka pro založení rodiny, poklidný rodinný život a něžný a láskyplný vztah, který vám snad vydrží na celý život! Zadané Panny se zas mohou těšit na krásný, klidný a romantický večer ve svém domácím hnízdečku. Nebudete vymýšlet nic složitého, raději zkrátka počkáte, než půjdou děti spát, otevřete si láhev vína, pustíte si romantickou muziku a vrátíte se v duchu do dob, kdy jste se teprve začínali sbližovat. Bude to krásné a nezapomenutelné a upevní to váš pocit, že k sobě zkrátka patříte!



Váhy

Karta Pět mečů
ukazuje, že hodně přemýšlíte o lásce a o tom, jak věci nejlépe udělat, aby byl váš partner spokojený. A zároveň abyste se ani vy nemuseli vzdávat svých snů. K tomu navíc ještě kalkulujete s dalšími lidmi, kteří nějakým způsobem vstupují do vašeho života. U zadaných to budou nejspíš příbuzní a jejich požadavky. Nezadané Váhy zas budou tak trochu žonglovat s několika různými známostmi a pozváními na rande. Budete uvažovat, co komu říct nebo napsat, abyste nepřišli o možnost poznat ani jednoho z nich, abyste nikoho neurazili ani nenaštvali, ale zároveň nedali nikomu příliš velké naděje. Je hezké, že nade vším takhle přemýšlíte, ale pozor! Nezapomínáte u toho tak trochu na vaše vlastní city a hlas vašeho srdce? Přílišné přemýšlení a rozum jsou totiž nepřáteli lásky. A rozhodně ji nesvědčí vypočítavost, i kdybyste k tomu měli ty nejšlechetnější motivace!

Štír
Karta Ďábel
je velmi mocnou a vášnivou kartou, která ovšem otevírá témata, jako je pokušení, zakázaná láska nebo nevěra. Valentýn, to je pro vás letos skutečně dvousečná zbraň – stát se může ledasco, a je pouze na vás, abyste se rozhodli, jestli to chcete nebo nikoliv! Myslete však nejen na momentální potěšení, ale taky na případné následky – a to bude vskutku pekelně těžké! Ale abychom pro vás neměli pouze varování, můžete se těšit taky na pořádnou dávku vášně, skvělé erotiky a na milostné zážitky, na které jen tak snadno nezapomenete! Ďábel si přece neudělá ostudu, takže svátek zamilovaných pro vás bude ďábelský v tom lepším smyslu slova! Nejlépe na tom budou nezadaní Štíři, protože zde nebude nic, co by vám bránilo užít si nezávazné potěšení, ale na druhé straně – kdoví, třeba z toho nakonec bude něco víc! A vy zadaní – nebojte se pustit uzdu své fantazií, váš protějšek to jistě ocení a pak už ani jeden z vás nebude mít důvod se rozhlížet po jiných!

Střelec
Karta Viselec
je tak trochu záludná – letos si raději od Valentýna příliš mnoho neslibujte, protože je velmi dobře možné, že svátek zamilovaných prožijete sólo! Tato karta značí, že věci se nebudou chtít pohnout kupředu, takže v lásce si spíš odpočinete než byste prožívali nějaká bouřlivá dobrodružství. Paradoxně, dokonce i zadaným Střelcům se může stát, že zůstanete v tento večer sami, třeba kvůli služební cestě nebo jiným povinnostem jednoho z vás. Ale nic si z toho nedělejte, váš čas lásky a romantiky teprve přijde. Nikde přece není napsáno, že to musí být jen a pouze čtrnáctý únor! Teď po vás osud chce, abyste si nejprve ujasnili ve své hlavě a srdci, co přesně od lásky chcete, jaký by měl být váš partner a co potřebujete ke štěstí. Je čas ponořit se do sebe, meditovat a hledat odpovědi, které vás posunou kupředu. Dopřejte si procházku zimní přírodou, která vám vyčistí hlavu – a kdoví, možná se stane zázrak a potkáte na ní právě toho, koho hledáte!



Kozoroh
Karta Kolo štěstí
má zajímavé poselství – připravte se na to, že vás čekají velká překvapení, ale že jen máloco bude tak stabilní a trvalé, jako byste si přáli! Letošní svátek zamilovaných pro vás bude velmi bouřlivý, krásný, ale zároveň bude všechno tak trochu plavat na vodě a nikdy nebudete vědět, jestli můžete s láskou a vášní svojí milé známosti počítat i zítra, za rok – nebo třeba za hodinu! Hlavně nezadaní Kozorozi to budou mít tento rok pěkně žhavé a možná si užijete společnost více než jednoho člověka. Tak, jako je Kolo štěstí hravé, byste měli i lásku a erotiku brát trošku sportovněji než obvykle – vyhnete se zbytečným zklamáním a naopak si to parádně užijete! Kozorozi žijící v manželství nebo stálém partnerství to budou mít trochu složitější – budete totiž mít spoustu nápadníků, někdo z nich vás bude opravdu přitahovat, a odmítat nabídky chce opravdu pevnou vůli!

Vodnář

Karta Rytíř pohárů
vám přináší plnou číši lásky okořeněnou velkou dávkou vášně, ale také oddaností a schopností vcítit se. Letošní Valentýn pro vás bude velmi šťastný, protože ho oslavíte s člověkem, který vás bude skutečně chápat a rozumět tomu, co a jak cítíte ve svém srdci. Bude to vaše spřízněná duše a zároveň pečující bytost, která se postará o to, abyste se cítili jako v bavlnce a nic vám nechybělo. A přitom vůbec nezáleží na tom, jestli jste spolu již dlouhá léta, nebo jestli to bude nová známost, se kterou se teprve začnete sbližovat. Váš vztah bude plný oboustranné láskyplné péče, pozornosti a oddanosti. Budete si naplno užívat toho, co od svého protějšku dostáváte, ale pozor – nezapomínejte taky dávat! Všechno to, co se vám líbí, nejen přijímejte, ale snažte se to stejnou měrou svému milému protějšku taky oplácet, teprve pak to dostane ten správný náboj a sílu!

Ryby
Karta Velekněz
vám věští velmi, ale opravdu velmi zajímavý a důležitý den ve vašem partnerském životě! Váš Valentýn se letos ponese ve znamení závazků a slibů – naštěstí jenom těch příjemných! Pro některé Ryby to bude dokonce den, kdy dostanou nabídku ke sňatku – nebo kdy se naopak odhodlají svému milovanému protějšku tento krok navrhnout! Ale i v případě, že váš vztah ještě nepokročil takhle daleko, si budete velmi dobře vědomi, že osoba, se kterou letos budete slavit svátek zamilovaných, je ve vašem životě mimořádně významná. Po duchovní stránce hrajete jeden pro druhého nejen roli milence a partnera, ale především učitele. Protože nejvíce se toho člověk může dovědět o sobě, o lásce i o světě a životě právě skrze milovanou osobu, se kterou společně sdílí radosti i starosti života! Tak tedy neváhejte a připravte pro svého milovaného nebo milovanou něco opravdu výjimečného, takového jako je on nebo ona sama!

Jak okouzlit na prvním rande svůj protějšek a získat jistotu, že to první schůzkou neskončí? A jak být zároveň schopní tento standard udržet? Zásada je nic nezanedbat a přitom být sám sebou. Více v článku ZDE...

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.