Home - Články - Velký tarotový horoskop na léto a dovolenou

Velký tarotový horoskop na léto a dovolenou

vloženo 19. 6. 2017
čas čtení: 8 minut

Velký tarotový horoskop na léto a dovolenou

Léto je tady a s ním i sezona dovolených! Víte, co vám přinesou horké letní dny a jak si nejlépe užijete zasloužený odpočinek? Tarotové karty vám to prozradí, přesně podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí nese poselství, že se budete cítit jako vítěz a budete si užívat své úspěchy! Na letošní dovolenou vyrazíte s pocitem, že jste za sebou nechali velký kus dobře odvedené práce a že na vás po návratu nečekají žádné větší resty. Bude to nečekaně skvělý pocit a umožní vám užívat si letní volno skutečně bezstarostně a s vědomím, že jste si ho zasloužili. Bez výčitek svědomí vypnete svůj služební telefon a na e-mailu nastavíte automatické odpovědi. Pak už vás bude zajímat pouze to, jak si splnit své tajné sny, ať už cestovatelské nebo sportovní. Rozhodně totiž nemáte v plánu jen tak zahálet a válet se někde na pláži! Naopak, potřebujete mít pocit, že jste svůj volný čas využili naplno pro poznávání nových míst a kultur, nebo pro práci na sobě a své kondici. Tak do toho, ať se pak na podzim máte čím pochlubit!

Býk

Karta Deset pohárů vám věští léto plné pohody, spokojenosti a hlavně citového naplnění! Láska a rodinný život pro vás budou zdrojem energie a radosti, naplní vás hluboký pocit štěstí a vnitřního klidu. Se svými blízkými na sebe budete mít dostatek času a bude vás bavit dělat jeden druhému navzájem radost, dávat si najevo vzájemnou náklonnost a lásku třeba drobnými pozornostmi a nečekanými malými dárečky. V rodinném kruhu s dětmi nebo ve společnosti milovaného partnera se budete cítit ze všeho nejlépe. Díky tomu ani nebudete potřebovat nijak zvláštní a nákladnou dovolenou. Protože dobře víte, že mnohem důležitější, než nějaké luxusní destinace, je dobrá společnost lidí, kteří jsou vašemu srdci blízcí. Dopřejete si nenáročnou a pohodovou dovolenou třeba v apartmánu u moře nebo na horách, nebo možná raději rodinnou idylku a romantiku na chatě. A budete si to užívat naplno!

Blíženci
Karta Páže mincí značí, že ani ve chvílích letního volna nezapomenete na své pracovní povinnosti, na postupné budování své kariéry a upevňování pozice v zaměstnání či podnikání. Právě naopak, léto pro vás znamená příležitost, protože vám umožňuje vytvořit si náskok a zaplnit mezeru v době, kdy si ostatní dopřávají volno. Takže na vaše služby bude čekat více zákazníků. To ovšem neznamená, že byste měli v úmyslu celé léto dřít, rozhodně neplánujete táhnout přesčasy, ale rozhodnete se, že dovolenou si raději dopřejete mimo hlavní sezónu a letní měsíce zasvětíte práci v pomalém a klidném tempu, zato vytrvale. Není kam spěchat a proč se stresovat, hlavní je mít věci pořád pod kontrolou a vědět, kdy je vás kde potřeba. Díky tomu budete nepostradatelní a odrazí se to i na vaší peněžence. O to více si pak budete moct vyhodit z kopýtka na opožděné podzimní dovolené, kdy už bude navíc všechno levnější!



Rak

Karta Pět mečů je pro vás takovým malým varováním – pokud chcete, aby vaše letošní dovolená dopadla na výbornou, pak jediné, co rozhodně nesmíte udělat, je snažit se o to za každou cenu! Může to znít paradoxně, ale je to tak – čím více tvrdohlavě si člověk za něčím jde, tím menší šance je, že se to povede! Máte sklon plánovat a snažit se obejít všechna možná omezení, ať už se to týká vaší práce, financí nebo třeba hledání různých děr v předpisech při cestování tak, abyste toho zvládli co nejvíce za co nejméně peněz. A v zaměstnání si pro sebe urvali co nejvíc volna v hlavní sezóně – nebo naopak tehdy, kdy se vám povede sehnat nejlevnější letenky. Ale ano, takové spekulování může mít hodně do sebe a díky němu se dostanete na místa, kam byste se jinak nepodívali, ale nesmíte to přehánět! Méně přece někdy znamená více. Hlavně si dávejte pozor, ať si neužíváte na něčí úkor – třeba kolegů nebo rodiny, kterým pak necháte své úkoly!

Lev
Karta Císařovna vám předpovídá krásné léto plné rodinné a domácí pohody. Možná jste se těšili na daleké cesty, ale jak postupně stoupá rtuť na teploměru, tím méně se vám chce se někam hnát a spěchat. Představa dlouhých hodin v dopravních prostředcích vám bude proti srsti, naopak příjemný klid ve společnosti rodiny a partnera pro vás bude to pravé ořechové, a díky těmto pocitům nakonec možná i změníte a zjednodušíte své původní plány. Naprosto ideální pro vás bude například léto na chatě a u vody, hlavně ať máte dostatek času věnovat se svým ratolestem, nebo si užívat blízkost svého životního partnera. Mnoho Lvů se právě letos v létě rozhodne, že nastal čas vstoupit do manželství, nebo že váš stávající protějšek je ten pravý pro založení rodiny. Pak už nám nezbývá, než vám k tomuto krásnému rozhodnutí poblahopřát!

Panna

Karta Rytíř mečů vám velí jasně a nekompromisně kupředu! Nadcházející léto pro vás znamená skvělou příležitost splnit si své dobrodružné sny, vypravit se za novými zážitky, neznámými kouty světa, nebo klidně třeba i za výdělkem do ciziny. Nápadů máte spoustu, snad dokonce i víc, než kolik toho lze za dva měsíce stihnout. Teď už jen odhodlat se a vyrazit! Možná se vám zpočátku budou stavět do cesty drobné překážky, třeba byrokratické, ale to vás ani náhodou nemůže odradit! Víte přece, co chcete, a svého snu a plánů se jen tak nevzdáte. Klobouk dolů před vaším odhodláním! Váš letošní program bude ovšem tak trochu cesta osamělého bojovníka, s tím musíte počítat. Máte totiž tak jasné a přesné představy, že najít někoho, kdo by si přál přesně totéž, bude oříšek. A tak bude možná nakonec nejlepší varianta zkusit to sólo!



Váhy

Karta Vůz
ukazuje, že máte hodně různorodých plánů a představ, a nejen vy, ale i váš partner a rodina. Háček je v tom, že na vás bude úkol to všechno ukočírovat a uvést do souladu, abyste byli spokojeni nejen vy sami, ale i ostatní lidé kolem vás – od vašich nejbližších až po kolegy a šéfa. Je jasné, že to nebude vůbec snadný úkol, ale dobrá zpráva je, že jako Váhy jste člověk na správném místě – nikdo jiný nemá takovou schopnost diplomacie a nalézání kompromisů jako právě vy! Takže na sebe můžete směle vzít odpovědnost a čekat jen ty nejlepší výsledky. Vaši blízcí nebo přátelé budou velmi spokojeni s tím, jak dobře pro ně zorganizujete vaše společné letní aktivity. A i vy sami si to báječně užijete. Povede se vám splnit přání sobě i ostatním a vytvořit něco nádherného. Na společné zážitky letošního léta budete ještě dlouho vzpomínat.

Štír
Karta Sedm mečů je tak trochu komplikovaná, protože ukazuje, že ne všechno se bude vyvíjet podle vašich plánů. Vy to však neponecháte náhodě a budete se snažit vytěžit z minima maximum. Otázka ovšem je, jestli je to dobrý přístup, protože někdo z vašeho okolí vás za to bude kritizovat. Plánování letošní dovolené nebude vůbec přímočaré a dokonce i na poslední chvíli můžete očekávat změny. Jeden den si všechno dopodrobna naplánujete, ale již další den může být pod vlivem nových okolností všechno úplně jinak! Nečekané zprávy z práce, rodinné záležitosti nebo cokoliv jiného může kdykoliv zasáhnout do vašich plánů – s tím je potřeba počítat! Nejlepší zbraní proti nesnázím bude pro vás flexibilita a nápaditost. I když se plány změní a třeba to bude s vaší dovolenou chvíli vypadat černě, nezapomínejte, že stejně nečekaně může přijít i skvělá last minute nabídka!

Střelec
Karta Milenci vám věští, že letošní léto se ponese ve znamení vášně a silných a hlubokých citů! Velmi intenzivní zážitky čekají hlavně na nezadané Střelce a nadcházející měsíce mohou doslova změnit váš život! Z nezávazné letní známosti se totiž velmi rychle vyklube něco mnohem vážnějšího, a tak budete stát před otázkou – jsem připraven nebo připravena změnit svůj život, přijmout nové závazky proto, abychom mohli být spolu se svým vyvoleným či vyvolenou? Láska k cizinci skýtá spoustu otázek, které bude potřeba vyřešit. Ale srdce vás povede tím správným směrem! Naopak, zadaní Střelci si musí dávat na letní flirtování velký pozor, protože i pro vás to může být intenzivnější, než byste čekali. Nezapomínejte nikdy na sliby a závazky, které máte ke svému zákonitému partnerovi a které, věřte nebo ne, znamenají pro vaši budoucnost mnohem více než náhlá, byť intenzivní nová láska!

Kozoroh
Karta Poustevník
ukazuje, že nastal čas objevit kouzlo cestování sólo! Možná to plánujete již dlouho, možná to bude naopak východisko z nouze, ale osud po vás letos chce, abyste se naučili, jak lze krásně prožít svůj volný čas i o samotě. Ať už je to díky tomu, že váš partner nebude mít čas a vaši přátelé budou mít jiné představy, nebo jste zkrátka individualistická povaha, bude to pro vás velmi přínosné a samostatné cestování vám přinese nečekané a neobvyklé zážitky. Konec konců, je skvělé moct si zařídit svůj program jen a pouze podle vlastních představ, bez nutnosti kompromisů. Bez toho, abyste museli věčně na někoho čekat nebo mít starosti, že někdo naopak čeká na vás. Chvíle samoty vám navíc přinesou vnitřní klid a téměř až meditační pocity. Spoustu věcí ve svém životě najednou uvidíte z jiného úhlu pohledu, a odpočinete si mnohem lépe, než kdybyste měli společnost!



Vodnář

Karta Eso pohárů
vám přinese léto plné hlubokých citů, silných emocí a pocitů lásky a spolupatřičnosti. Pro mnoho Vodnářů bude letošní dovolená začátkem nové lásky, a přinese vám nejen krásný pocit zamilovanosti, ale také vidinu perspektivy do budoucna. Přijde to ve chvíli, kdy byste to nejméně čekali, ale o to krásnější to bude! Ale i dlouhodobé partnerské vztahy a manželství budou jen tak kvést. Povede se vám ve volných dnech díky krásným letním zážitkům opět oživit intenzivní pocit vzájemné lásky a blízkosti. Ale pozor, milí Vodnáři, protože láska, to není jenom vztah s partnerem! Jakkoliv jste si se svým protějškem blízcí, nezapomínejte ani na ostatní lidi, které máte rádi, ať už je to rodina, děti nebo přátelé. I z jejich strany pocítíte tu ohromnou sílu vzájemných citů, která vás bude nabíjet energii a která bude tím pravým kořením nádherných letních zážitků. Bez lásky by to zkrátka nebylo ono!

Ryby
Karta Čtyři mince
prozrazuje, že jistoty a pocit bezpečí pro vás jsou při plánování letošní dovolené na prvním místě. Ani trochu vás neláká dobrodružné riskování, právě naopak, toužíte si užívat pohodlí a cestovat pouze tam, kde budete přesně vědět, co vás čeká a s čím můžete počítat. Ideální pro vás tedy bude nějaká all inclusive dovolená v osvědčeném přímořském letovisku. Ať už vás partner nebo kamarádi přemlouvají sebevíce, letos vás na dobrodružnou cestu s levnými letenkami na vlastní pěst rozhodně nezlanaří. Zkuste jim láskyplně vysvětlit, že si to nemají brát osobně – zkrátka si chcete pořádně odpočinout ode všech starostí a stresu všedních dní, a ne si místo toho ještě přidělávat nové! Mnohé Ryby se dokonce rozhodnou letos v létě nejet nikam a dovolenou trávit v klidu svého domova. Možná se připravíte o nějaké zážitky – ale ten klid, ten je k nezaplacení! A co víc, dokonce ještě i ušetříte!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.