Home - Články - Velký tarotový horoskop lásky na rok 2017

Velký tarotový horoskop lásky na rok 2017

vloženo 9. 1. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop lásky na rok 2017

Chcete vědět, co vás v lásce čeká a nemine v letošním roce? Zeptali jsme se tarotových karet, které vám prozradí, na jaké milostné vyhlídky se můžete těšit - podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři poháry vám přináší krásné, smyslné, něžné a vášnivé city – přesně takový pro vás bude rok 2017, takže se rozhodně máte na co těšit! Radostí lásky si budete užívat plnými doušky a ve všech možných podobách. Někteří Berani dají přednost nezávazným románkům a poznávání nových lidí, k čemuž budete mít spoustu příležitostí nejen v létě, ale během celého roku! Vždy si však dáte pozor, abyste s protějškem jednali férově a neslibovali, co nemůžete splnit – jen díky tomu to povede k oboustranné radosti! Jiní se rozhodnou, že pouze jeden pevný vztah je to pravé ořechové, budou si svého partnera hýčkat a na oplátku se taky nechají rozmazlovat. Vaše srdce bude plné lásky, erotické vášně taky budete mít na rozdávání, tak proč si to pořádně neužít s člověkem, který taky umí ocenit pozitivní stránky života! Své štěstí v lásce si budete vážit a rozhodně ho nebudete brát jako samozřejmost, a díky tomu vám dlouho vydrží!

Býk

Karta Velekněz
vám prozrazuje, že rok 2017 pro vás bude v partnerství mimořádně významný – pro mnoho Býků může dokonce znamenat rok vstupu do manželství! Každopádně pro vás přichází doba přijmutí zásadního závazku, odpovědnosti vůči partnerovi a příslibu, že se na vás bude moct za všech okolností spolehnout. Váš svazek bude mít velkou vnitřní sílu. Ta bude spočívat v tom, že po některých stránkách se váš partner pro vás stane něčím jako učitelem, nebo snad kompas v životě. Ten vám bude vždy udávat ten správný směr a ukazovat cestu ke štěstí a spokojenosti. Ale nebude to jednostranné, protože zřejmě i vaše polovička zjistí, že se toho od vás může hodně naučit. Zadaní Býci letos upevní svůj vztah a posunou ho do zcela nové a hlubší fáze. Nezadaní navážou známost, která pro ně bude přímo osudová a přinese vašemu životu ten pravý směr, který jste tak dlouho hledali.

Blíženci

Karta Šest mincí
ukazuje, že v lásce se letos nevzdáte pragmatického myšlení a budete postupně pracovat na budování svého snu – s jasným cílem a schopností jej uvést do praxe! Mince v názvu karty značí, že důležitý pro vás bude hmotný svět. A to nejen ve smyslu majetku, ale celkově to, co je vidět a co je skutečné, místo nějakých planých slibů. Po svém boku budete potřebovat prakticky založeného partnera, se kterým si budete moct budovat váš společný život – a pokud by se náhodou ukázalo, že váš nadějný protějšek je snílek nepoužitelný pro skutečný život, pak raději rychle zařadíte zpátečku! V lásce pro vás bude na prvním místě spolehlivost a odpovědnost. Díky nim snadno překonáte i případné neshody, protože budete vědět, že to, co společně tvoříte, je mnohem důležitější, než nějaké malichernosti. Vědomí společného cíle vás bude držet pohromadě a vaše věrnost bude po zásluze odměněna krásným a příjemným životem a společnými úspěchy.



Rak
Karta Dva meče
vám věští nutnost rozhodování – a taky pořádnou dávku nerozhodnosti! V lásce bude pro vás rok 2017 rokem volby a důležitých rozhodnutí, které ovšem vůbec nebudou snadné. Pointa celého problému bude klasická – srdce vám bude říkat něco jiného než rozum! Ať už o dané záležitosti popřemýšlíte sebevíce, vůbec nebude snadné dobrat se správného řešení. Jako Raci však máte tu výhodu, že vás hvězdy obdařily silným hlasem intuice, a právě ona by se teď měla dostat ke slovu, protože bude vašim nejlepším rádcem! Zkuste se podívat do hlubin vašeho podvědomí a snadno pochopíte, proč jste se zamilovali právě do toho člověka, který vás tak moc přitahuje, ale taky to, proč vám vaše myšlenky nedovolí podívat se na věci jinak. Když vás v lásce přepadne nejistota a pochybnosti, nejlepšími pomocníky vám budou věštecké techniky nebo meditace, díky kterým odhalíte pravdu, která je skryta pod povrchem!

Lev
Karta Rytíř mincí
přináší spolehlivost, sílu, pevnost a odpovědnost. Váš partnerský život bude v roce 2017 typický právě těmito kvalitami – budete je potřebovat dostávat od svého protějšku. Ale na oplátku budete i vy sami schopni je nabídnout. Budete hledat a rozvíjet solidní vztah, který se pro vás stane životní jistotou a nebude založen na přelétavé vášni, ale ani na chladném kalkulu. Co si budeme povídat, erotické napětí tam zkrátka musí být, bez toho by to nebylo to pravé, ať už je váš nadějný protějšek finančně zajištěn sebelépe! Na prvním místě je pro vás spolehlivost a jistoty, ale hned v závěsu oceníte energii, vášeň a silný milostný náboj mezi vámi. Pro zadané Lvy platí, že svůj vztah ještě silněji upevníte, když mu dodáte významnější materiální rozměr. Třeba společné bydlení či vlastnictví nemovitosti, kterou můžete spolu zvelebovat, posílí a upevní vaše pouto ještě více a sblíží vás.

Panna
Karta Měsíc
je kartou denního snění, ale také iluzí a vzdušných zámků. Ve věcech lásky se budete v tomto roce občas cítit tak trochu zmateni. Toužíte po romantice, vášni a velké lásce, ale zároveň si občas nebudete zcela jisti svými city k člověku po vašem boku. Ale čím více budete o věcech přemýšlet, tím více se v nich budete ztrácet a chvílemi už ani nebudete vědět, co si vlastně máte o svém partnerském vztahu nebo o své nové známosti myslet. Měli byste si dávat pozor, ať nepodlehnete iluzím a co hůře, i lžím, protože tarot vás upozorňuje, že osud vás snadno svede dohromady s člověkem, jehož řečem nelze tak docela věřit! Ale nemějte strach, čas totiž bude stát na vaší straně a během týdnů a měsíců se zamotané klubíčko postupně rozmotá. A možná se na tom nakonec ještě zasmějete! Nenechejte se tedy zviklat pocity nejistoty, a kdyby něco, spolehněte se na zdravý rozum, který vám jistě dobře poradí!



Váhy
Karta Čtyři pohár
y vám připomíná, že máte sklon snít o velké lásce, která vám pak připadá jako nesplnitelný sen. Zároveň však říká, že ve skutečnosti máte opravdu dobré vyhlídky a je zde někdo, komu na vás skutečně záleží a má vás moc rád – jenomže pro své sny máte sklon přehlížet to, co skutečně máte, nebo co leží na dosah vaší ruky. Možná vás bude trápit nenaplněná láska k nesprávnému partnerovi, který nebude vaši náklonnost opětovat – a vy se kvůli tomu budete trápit. Ale víte co? Tento člověk totiž pro vás vůbec není ten pravý a ve skutečnosti by vás s ním či s ní nic dobrého nečekalo! Osud velmi dobře ví, proč dělá to, co dělá, a proč není dobrý nápad, abyste byli spolu! Raději se rozhlédněte pozorněji kolem sebe, protože někdo jiný se snaží dostat do vaší pozornosti – a tentokrát to bude trefa do černého a budete se k sobě skvěle hodit! Otevřete svoje srdce a přijměte lásku, která k vám přichází!

Štír
Karta Deset pohárů
vám přináší nádhernou věštbu – rok 2017 bude plný partnerské a rodinné harmonie, milostného, vztahového a domácího štěstí! Mimořádně příznivá je tato karta pro všechny Štíry, kteří mají malé děti nebo plánují se usadit a založit si rodinu. Pokud jste nezadaní, konečně se vám povede najít si partnera, který stejně jako vy sní o domácí pohodě a dětech. Váš protějšek vám dá jasně najevo, že s ním můžete počítat do budoucna a že váš vztah má stabilní a pevné kořeny. Zároveň si však užijete i spoustu něhy, romantiky a zamilovaných chvilek! Všechno bude krásné a ve dvou snadno zmizí problémy a trápení, které vám jako jednotlivci připadaly nepřekonatelné. Zadaní Štíři upevní svůj partnerský svazek a ujasní si, že má opravdu perspektivu do budoucna. Budete moc rádi za pocit jistoty, že s vašim milovaným protějškem můžete doopravdy počítat. Často si budete vyznávat lásku, projevovat drobnou pozornost a zkrátka jeden druhému dělat radost!

Střelec
Karta Deset holí
značí, že se v tomto roce budete často cítit zavaleni tíhou okolností a někdy budete mít pocit, že je toho na vás už vážně příliš. V lásce budete čelit energiím, které jsou pro váš vztah zatěžující a nějakým způsobem jej komplikují – zkrátka něco se postaví proti vám, nebo to alespoň budete tak vnímat. Může to být třeba příliš velké pracovní vytížení, složité vztahy s příbuznými nebo něco podobného – nejspíš dokonce více věcí najednou. Pocítíte, že všechna tíha, která vám a vašemu protějšku komplikuje život, je na vašich bedrech. Ale pozor, nezapomínejte, že na lásku musí být vždy dva! Nesnažte se dělat práci za oba a dovolte i vašemu milému protějšku, ať si nese svůj díl odpovědnosti – jakkoliv se mu snažíte pomáhat a všechno mu usnadnit, bude to lepší! Společnými silami a v harmonické spolupráci se vám snadno povede vypořádat se s čímkoliv! Oba dva máte více energie a síly, než si myslíte, tak ji dejte dohromady a pracujte jako neporazitelný tým!



Kozoroh
Karta Síla
vám věští, že v roce 2017 se můžete těšit na opravdu mocnou vášeň a ohromnou sílu lásky – až tak velkou, že ji budete muset trochu krotit a mírnit, protože jinak by to byla hotová smršť! Tato tarotová karta prozrazuje, že tuto vnitřní sílu a nezkrotnou energii je potřeba držet trochu na uzdě a hlavně ji vědomě ovládat, dávat ji ten správný směr a využívat ji tak, aby to bylo k prospěchu věci. Příliš silný oheň vášně totiž může při troše neopatrnosti nejen zahřát, ale také popálit! Milostný vztah vám doslova zamotá hlavu a nastartuje vás na plné obrátky, ale pro dobro věci bude lepší držet si nad věcmi kontrolu a nenechat se ovládnout touto mocnou energií lásky a sexuality. Když budete svůj vztah budovat vědomě, postupně a cíleně, povede se vám ohromnou a spalující vášeň zúročit pro vybudování stálého, perspektivního a krásného svazku, který vám dlouho vydrží!

Vodnář
Karta Slunce
vám přináší nádhernou a velmi optimistickou věštbu, neboť je to karta velké radosti, štěstí a schopnosti těšit se ze všeho krásného co život přináší. Místo starostí ve vašem milostném životě opět zasvítí sluníčko a vy se opět naučíte dívat se na svět mladistvějšíma očima, s nadšením a schopností se doopravdy hluboce a vášnivě zamilovat. Možná vás to samotné překvapí, ale o to krásnější chvíle prožijete! Po svém boku budete mít skvělého člověka s optimistickým a pozitivním myšlením a společně si během celého roku užijete krásné a nezapomenutelné zážitky. A to nejen na společných výletech a dovolené, ale jeden vedle druhého budete umět vnímat to krásné a skvělé dokonce i ve všední každodennosti. Možná je to nový člověk, kterého ještě neznáte a teprve se s ním máte seznámit – ale dost možná je to i váš stávající partner! Stačí jen najít to krásné tam, kde jste to dosud pro všechny starosti a stres neviděli!

Ryby
Karta Páže pohárů
podporuje vaši fantazii, tvořivost a sklony k romantice, které jsou u vás jako Ryb už tak jako tak velmi silné. Je to karta jemnosti a něhy, karta opatrně, pomalu a romanticky se rozvíjejícího milostného vztahu. V letošním roce si díky tomu užijete spoustu vášnivého napětí, které bude vaše srdce nabíjet neuvěřitelnou energií, ale navenek bude váš svazek velmi jemný, ohleduplný a něžně rozkvétající. Platí to nejen pro nezadané Ryby, které na svůj vysněný protějšek teprve čekají, ale i pro ty zadané. Pokud žijete v dlouhodobém partnerském vztahu, budete letos velmi mile překvapeni, jak lze obnovit romantiku a zamilovanost i po letech. Postačí k tomu jen oboustranná schopnost se vcítit do toho, co ten druhý prožívá, a myslet více na něj než na sebe. Možná vás překvapí váš milý protějšek, ale pokud jste nedočkaví, tak neváhejte, a začněte vy sami – co třeba připravit si pro svoji polovičku nečekaný drobný dáreček?

Najít lásku na celý život není snadné. Vždyť každý z nás má jiné přesvědčení, zlozvyky i zájmy. Usnadněte si hledání ideálního partnera podle znamení, ve kterém se narodil. A máte našlápnuto k úspěchu! Přečtěte si více ZDE...

Autor článku

|<< < 224 | 225 | 226 | 227 | 228

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.