Home - Články - Velký tarotový horoskop lásky na březen

Velký tarotový horoskop lásky na březen

vloženo 26. 2. 2017
čas čtení: 7 minut

Velký tarotový horoskop lásky na březen

Blíží se jaro – lásky čas! A tarotové karty dobře vědí, jak březen zamává vašimi vztahy. Zjistěte, zda se můžete těšit na výjimečnou romantiku se svým protějškem! Anebo vám první hřejivé paprsky přivanou konečně vaši osudovou lásku?

sdílet článek na facebooku

BERAN
Karta Král pohárů vám věští společnost něžného a láskyplného, ale zároveň velmi vnitřně silného protějšku. Můžete mu věřit a budete se s ním cítit jako v bavlnce! Platí to hlavně pro dámy narozené ve znamení Berana, které se letos v předjaří nechají svým partnerem krásně hýčkat a rozmazlovat. Budete vědět, že přesně toto je člověk, se kterým můžete prožít celý svůj život a s klidným svědomím a důvěrou mu dovolit hrát první housle. A to bude moc příjemné! Pánové v Beranu to mohou mít o malinko těžší, protože po vás si hvězdy vyžadují, abyste se stali právě takovými láskyplnými gentlemany. Vaše dáma o vás bude pečovat a dopřeje vám spoustu něžných překvapení, ale vy nad ní budete muset držet svoji silnou ochrannou ruku a být jí oporou. A to rozhodně není snadný úkol! Nezadaným otevírá karta velmi slibnou naději na objevení silného a zároveň něžného partnera.

BÝK
Karta Deset mincí vás varuje, ať ve jménu lásky příliš neutrácíte. Je jasné, že si chcete s protějškem dopřát materiální požitky a žít si na úrovni. Chcete mít ve volném čase krásné zážitky třeba z drahých víkendových pobytů, ze kterých se ovšem musí vaše peněženka řádně zapotit. Chvíli vám to bude vycházet, ale pak to začne být pro váš rozpočet příliš velká zátěž, takže byste si neměli na tyto radovánky příliš zvykat. Určitě se vám nevyplatí zasahovat do železných zásob. Vždyť existuje tolik aktivit plných romantiky, které jsou skoro nebo úplně zadarmo. Raději zapojte do hry fantazii a zkuste vymyslet, jak si udělat radost za méně peněz a zajímavějším způsobem. Bude vás to bavit! A stejně tolik fantazie by měli při lovu zapojit i nezadaní Býci!

BLÍŽENCI

Karta Císař prozrazuje, že ve vašem vztahu bude hrát hlavní roli mužský element – platí to jak pro Blížence, tak pro Blíženkyně. Pánům karta značí nutnost vzít věci do svých rukou a zorganizovat pro svoji dámu jednou za čas krásný a nezapomenutelný večer. Dát ji najevo, že jste silný ochránce, na kterého se může vždy spolehnout. Dámy narozené v Blížencích si zase nejlépe užijí, když se nebudou bát být opravdovými ženami a odevzdat žezlo do rukou svého partnera – počkejte si, co dokáže a jak vás zvládne krásně překvapit! Tradiční rozdělení rolí ve vztahu má přece jen něco do sebe, ať už ho běžně praktikujete nebo je to pro vás spíš nezvyklé. Každopádně to může být ohromně vzrušující a dodá to vašemu vztahu výjimečnou jiskru a erotické napětí! Mužský element totiž přináleží k živlu ohně a karta Císař také. Proto i pokud se v tomto období teprve vrhnete do nového vztahu, můžete se spolehnout, že schůzky budou od počátku pěkně žhavé!



RAK

Karta Rytíř mečů značí, že na lásku se budete dívat racionálně a pragmaticky, ale zároveň budete hodně iniciativní a nic neponecháte náhodě! Dobře víte, co od vztahu očekáváte, tak zkrátka uděláte něco pro to, aby se vám vaše sny splnily. Nezadaní Raci budou aktivně hledat člověka, se kterým by si rozuměli – třeba prostřednictvím seznamovacích inzerátů! Zadaní zas budou iniciovat, abyste si s partnerem popovídali o věcech, které vás trápí a které jsou překážkou vašeho společného štěstí. Ukáže se, že to byl velmi dobrý a užitečný nápad! Budete komunikativní a bude vám to rychle myslet, takže vaše postřehy o určitých věcech ve vašem vztahu budou velmi trefné. Na přílišnou iniciativu byste si však měli dávat pozor v oblasti sexu a erotiky. Raději opatrně, jinak by váš protějšek mohl začít vnímat vaše naléhání a spěch negativně. Přitom pro vás sex není zas až tak zásadní podmínkou spokojeného vztahu – akorát jste trošku netrpěliví. Raději naslouchejte pocitům a snažte se na věci najít tu pravou chvíli než se o pokoušet partnera svádět při každé aspoň trochu vhodné příležitosti!

LEV

Karta Ďábel je velmi mocnou a vášnivou kartou, která ovšem otevírá témata, jako je pokušení, zakázaná láska nebo nevěra. Stát se může vskutku ledasco, a je pouze na vás, abyste se rozhodli, jestli to chcete nebo nikoliv! Myslete však nejen na momentální potěšení, ale taky na případné následky – a to bude vskutku pekelně těžké! Ale abychom pro vás neměli pouze varování, můžete se těšit taky na pořádnou dávku vášně, skvělé erotiky a na milostné zážitky, na které jen tak snadno nezapomenete! Ďábel si přece neudělá ostudu, takže rande v tomto období pro vás bude ďábelské v tom lepším slova smyslu! Nejlépe na tom budou nezadaní Lvi, protože zde nebude nic, co by vám bránilo užít si nezávazné potěšení. Ale na druhé straně – kdoví, třeba z toho nakonec bude něco víc! A vy zadaní – nebojte se pustit uzdu své fantazií, váš protějšek to jistě ocení a pak už ani jeden z vás nebude mít důvod se rozhlížet po jiných!

PANNA

Karta Páže holí vám přináší příslib nového krásného milostného setkání, nebo také oživení a obnovu zamilovanosti ve vašem stávajícím vztahu. V obou případech to bude velmi krásné, něžné a jemné, ale zároveň nabité skrytou vášní, která dodá vašemu vztahu ohromnou jiskru. Díky novým podnětům odhalíte další, možná trochu překvapivé věci, které vás sbližují a které máte společné, i když jste o tom možná doposud ani netušili. Nezadané Panny budete příjemně překvapeny, když zjistíte, že s vysněným protějškem toho sdílíte ještě mnohem více, než jste si mysleli. Ve vašem společném volném čase vás budou bavit spontánní akce a nápady. Váš vztah bude plný aktivity a zároveň velmi něžný, což je pro vás zajímavá a krásná kombinace. Pokud si procházíte partnerskou krizí, přináší vám tarot vynikající zprávy – díky novým věcem, které vás sbližují a které jste si dosud neuvědomovali, se vám povede tuto krizi úspěšně zažehnat a váš svazek bude ještě hezčí, než byl kdy dřív! V erotické oblasti pocítíte velmi silnou vzájemnou přitažlivost, ale přesto nebudete na protějšek spěchat ani ho do ničeho tlačit. Některé věci zkrátka musí přijít spontánně v tom pravém čase a nelze je uspěchat!



VÁHY
Karta Blázen vám v lásce věští opravdu zajímavé, nečekané a překvapivé události! Dobrá zpráva – můžete si dovolit trochu se odvázat a klidně odhoďte všechny zbytečné starosti! Život je zábava a skýtá spoustu netušených možností, které můžete směle začít zkoumat, protože právě tuto cestu si pro vás teď osud přichystal. Pomůže vám to posunout se kupředu! Největší prostor k rozletu mají samozřejmě nezadané Váhy. Nebojte se seznamovat se s novými zajímavými lidmi opačného pohlaví, i kdyby na první pohled vůbec neodpovídali vaší představě o ideálnímu partnerovi. Nejspíš budete velmi překvapeni, co se v nich skrývá a co všechno s nimi můžete sdílet! I když obvykle patříte spíš mezi odpovědné lidi, teď si můžete dovolit nějaký ten úlet a neobvyklé milostné vztahy – Štěstěna vás bude chránit a zajistí, že se vám nic špatného nestane! A co zadané Váhy? Neváhejte a zkuste osvěžit svůj vztah něčím neobvyklým, co jste spolu ještě nedělali, může to být třeba společné delší cestování nebo něco podobného. Nové, neopakovatelné a trochu bláznivé společné zážitky vás sblíží a posílí vaše vzájemné pouto!

ŠTÍR
Karta Pět holí značí konflikt a neshody, a právě na tento problém byste si měli letos v předjaří dát velký pozor. S protějškem budete mít na některé věci odlišné názory, takže se snadno může stát, že se místo vášnivé romantiky dočkáte vášnivé hádky! A to přece nechcete – ale nebojte se, lze se tomu vyhnout! Pokud ovšem čekáte zázračný recept na partnerskou pohodu, ten pro vás bohužel nemáme, pokud nepočítáme staré dobré – tolerance a kompromisy! Ruku na srdce, je pro vás opravdu tak důležité mít vše po svém, když se to vašemu milému protějšku nelíbí? Nelpěte na svých názorech, představách a plánech, jakkoliv vám přijdou správné, protože i vaše polovička má svoji pravdu, o které je pevně přesvědčena a za kterou se bude bít. Vy ovšem netoužíte po tom vydat se na bitevní pole, ale naopak si užít klidný večer plný lásky – tak zkuste na chvíli odhodit zbraně a vyhlásit příměří, bude to stát za to!

STŘELEC
Tarotová karta Svět vám přináší nádherné poselství – to, po čem jste tolik toužili, se konečně úspěšně završí a stane se to skutečností! Jedna kapitola vašeho osobního života bude úspěšně a definitivně uzavřena včetně problémů, které se s ní spojovaly. Ve dvojici pak začnete psát úplně novou kapitolu svých životů, které budete sdílet a budete se cítit dokonale šťastni. Samozřejmě, že i v budoucnu se mohou objevit nové problémy, a jistě se objeví. Energie lásky, která vás bude spojovat s vaším protějškem, vám však přinese nádherný pocit, že žádný problém nemůže být příliš velký a že společně hravě zvládnete cokoliv. Klobouk dolů před takovým odhodláním! Pro nezadané Střelce bude letošní předjaří znamenat úspěšný začátek nového krásného vztahu. Pro zadané může znamenat sňatek, příchod potomka nebo vytvoření společného krásného domova. Pro manželské páry v krizi zas její definitivní vyřešení a opětovné sblížení se spoustou romantiky. Každopádně to budou velmi významné životní události, protože karta Svět patří do Velké Arkány, která nám vždy přináší do života události zásadního významu!



KOZOROH
Karta Spravedlnost je znamením, že váš partnerský vztah bude vyrovnaný, příjemný a férový. Velmi vás potěší vědomí, že můžete svému protějšku stoprocentně věřit, protože to ve vašem předchozím životě nebývalo vždy pravidlem. O to důležitější pro vás nyní bude, že si věříte a že si vzájemně můžete říkat pravdu o všem. To bude pevným základem vašeho vztahu a spolupatřičnosti v každé situaci. Pro štěstí v lásce bude nyní velmi důležité, abyste zachovali rovnováhu mezi rozumem a citem. Příliš mnoho přemýšlení lásce škodí, ale stejně tak ničivé může být i to, kdybyste dali průchod pouze svým citům a na nic jiného nemysleli. Rozumem trochu zkrotíte bouřlivou vášeň, ale na druhé straně získáte větší pocit jistoty a toho, že se na svůj vztah můžete spolehnout. Pokud jste nezadaní, největší úspěchy vám přinese, když budete s potenciálním protějškem jednat férově a otevřeně. Místo hraní různých milostných her mu nebo jí raději jednoduše řekněte, co cítíte, a uvidíte, jak zareaguje. Vědět na čem oba jste bude skvělý pocit, který pro vás bude k nezaplacení. Něco podobného platí i pro partnery, kteří se ocitli v krizi. Nalijte si navzájem čistého vína a místo intrikování mluvte o věcech tak, jaké doopravdy jsou!

VODNÁŘ
Karta Devět pohárů vám přináší nádhernou věštbu spokojeného a naplňujícího milostného vztahu, ve kterém vám nebude nic chybět. Pocítíte téměř až dokonalé štěstí! Své štěstí v lásce si budete užívat plnými doušky a samozřejmě k tomu bude patřit i naplňující a spokojený sexuální život! Navenek zapůsobíte jako dokonalý pár a okolí vám bude vaši lásku závidět a obdivovat ji. Bez ohledu na to, jestli jste spolu již dlouho nebo je váš vztah teprve ve svých začátcích. Nezadaní Vodnáři se konečně dočkají splnění svých tajných snů o lásce. Potkáte téměř bezchybného partnera, který bude až na pár drobností naprosto přesně odpovídat vašemu ideálu! Čeká vás zamilování až po uši. Budete se vznášet na obláčku štěstí a vaše láska bude oboustranná. V dlouhodobých svazcích se obnoví a posílí pocit vzájemné lásky a budete si navzájem velmi blízcí. Dokonce i v posteli vám to bude klapat více než předtím. Nic však není úplně bezchybné, takže chvílemi pocítíte, že se vám na protějšku některé věci nelíbí nebo že vám v určitých oblastech života příliš dobře nerozumí. Naštěstí však takových věcí nebude mnoho, takže i když vás to občas zamrzí, nebudete mít problém hodit to za hlavu a zaměřit se na to pozitivní, co mezí vámi je!

RYBY

Karta Deset holí znamená, že v lásce a partnerství pociťujete velkou tíhu odpovědnosti. Stávající situace vám sice dává pocit stability a jistoty, ale zároveň je zde něco, co vás zatěžuje. I když si to možná nepřiznáváte. Nejraději byste byli, kdyby váš společný život byl jednoduchý a bezstarostný. Možná právě proto budete někdy na svého partnera reagovat podrážděně, aniž byste k tomu měli nějaký opravdový důvod. Pozor na nedorozumění, které mohou touto cestou snadno vzniknout! Zadaným Rybám prospěje nějaká změna, která přinese do vašeho života nový svěží vánek a nabije vás opět energií. Pusťte se třeba do společného plánování dovolené, na které si odpočinete od každodenních starostí, které vás již ubíjí. Nebo si dopřejte více společného volného času a oprašte své společné zájmy, díky kterým jste se kdysi dávno sblížili! Nezadané Ryby budou mít menší dilema – jistá nová známost vás bude velmi přitahovat, ale zároveň vám bude nad slunce jasné, že váš vztah by byl velmi komplikovaný. Půjdete i přesto do toho? To je jen na vás! Počítejte však s tím, že aspoň zpočátku budete muset překonat hodně překážek!

Prastará hinduistická sexuální nauka dokáže přivést lidi až na pokraj extáze. Tajemství je podle starých legend ukryto v ženském klíně a tantrický sex vede nejen ke sblížení těla, ale zejména duše. Více ZDE...

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.