Home - Články - Velký podzimní tarotový horoskop lásky 2016

Velký podzimní tarotový horoskop lásky 2016

vloženo 28. 9. 2016

Velký podzimní tarotový horoskop lásky 2016

Chcete vědět, co vás na podzim v lásce čeká a nemine? Víte, na co si dát pozor, aby vám to s partnerem klapalo? Magické tarotové karty vám to prozradí, podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Císař
vám prozrazuje, že v lásce toužíte hrát první housle a líbí se vám pocit, že máte nad svým protějškem tak trochu navrch. Váš miláček na jedné straně bude oceňovat, že spoustu věcí zařídíte i za něj a dopřejete mu sladký pocit rozmazlování a bezstarostnosti. Ale na druhé straně mu bude občas vadit, že příliš neberete ohledy na jeho vlastní názory a přání. Budete se projevovat jako silná a rázní osobnost, a dvojnásob to bude platit pro pány narozené v Beranu. Pokud jste nezadaní, budete při sbližování s novou známostí hlavním iniciátorem právě vy. V dlouhodobých vztazích se zas chopíte organizování společných aktivit i za vašeho partnera. Bude se to cenit, dámy v Beranu by si však měly dávat pozor, aby neztrácely svoji ženskost a jemnost, to by přece byla škoda. Někteří Berani si možná uvědomí, že jim vyhovuje single život, alespoň dočasně, protože díky tomu mohou být pány svého času a nemusejí na nikoho brát přílišné ohledy.

Býk
Karta Dvě mince
je poslem změn, které se budou týkat především materiálního zázemí ve vašem partnerském soužití. Jako partnerská nebo manželská dvojice se budete muset na podzim vypořádat s novinkami jako je například stěhování či rekonstrukce bydlení, nové zaměstnání, změny ve finanční oblasti a podobně. Bude to pro vás výzvou a možná vyplynou ve vypjatých chvílích stresu na povrch i nějaké ty neshody. Ale váš svazek to především upevní a velký krok kupředu. Nezadaní Býci se mohou těšit na novou známost, která přinese do vašeho života svěží vánek a přinutí vás k tomu, abyste některé věci začali dělat jinak. Připravte se ovšem na to, že s dosti velkou pravděpodobností bude tento vztah pouze dočasný. I když je samozřejmě vždy šance, že se z toho vyvine i něco víc – bude to však záviset na tom, jestli společně zvládnete neustále se měnící okolnosti a jestli vám to bude vyhovovat, nebo dáte raději přednost větší stabilitě.

Blíženci

Karta Čtyři poháry
vám ukazuje, že vaše milostné vyhlídky nejsou ani zdaleka tak pesimistické, jak si to občas představujete! Tarot poukazuje na to, že máte sklon vidět věci až příliš černě, a nabádá vás k pozitivnímu myšlení – tak co, zkusíte to? Klíč k opravdové spokojenosti v lásce v této chvíli neleží nikde venku a není potřeba chodit daleko, abyste jej našli – ukrývá se totiž ve vašem vlastním srdci. Zadaní Blíženci zasvětí podzimní měsíce lepšímu poznávání vašeho stávajícího partnera. I když mezi vámi občas zavládne nesoulad, nepřikládejte drobným a banálním sporům větší důležitost, než doopravdy mají! Vás nezadané zas překvapí, když zjistíte, kolik potenciálních partnerů se ve vašem okolí pohybuje a kdo všechno po vás hází obdivné pohledy, i když to přehlížíte. Díky tomu vám nejen stoupne sebevědomí, ale především se konečně dočkáte vysněného milostného vztahu, který bude přesně podle vašich představ. Jen se pokuste vidět na partnerovi v první řadě jeho dobré vlastnosti a až pak ty horší, změna úhlu pohledu totiž dělá hotové zázraky!



Rak
Karta Devět mincí
vám přináší velmi příznivou věštbu a slibuje vám nádherný podzim plný partnerské pohody a harmonie. Nic vám nebude chybět a všechny finanční a existenční problémy se vám vyhnou velkým obloukem, takže si společně užijete pohodovou a klidnou domácí atmosféru, která upevní a stmelí váš vztah. Pokud jste v nedávné minulosti procházeli partnerskou krizí, teď ji snadno vyřešíte i bez komplikovaných rozhovorů. V příjemném a poklidném ovzduší zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Konec konců, možná jste si oba dva potřebovali hlavně odpočinout od neustálého stresu, který se vždy negativně podepíše i na partnerských vztazích! I nezadaní Raci se mohou na podzimní měsíce těšit, protože tarot vám slibuje krásnou novou známost – člověka, se kterým vás čekají příjemné pocity bezpečí. Vítaným bonusem pak bude zároveň jeho velmi dobré finanční a materiální zajištění. Bude vás bavit společně se svým miláčkem zvelebovat vaše domácí hnízdečko a investovat do něj nejen peníze, ale především svůj čas.

Lev

Karta Tři meče
vás upozorňuje, že v lásce příliš mnoho přemýšlení a analyzování bývá většinou jenom na škodu. Letos na podzim byste si tuto radu měli rozhodně vzít k srdci, pokud se chcete vyhnout zbytečnému trápení a starostem. Hlas vašeho srdce bude mluvit jednoznačně, ale když se dostaví pochybnosti a různé pesimistické myšlenky, snadno vás to může zviklat k nejistotě. Raději důvěřujte své intuici a nesnažte se všechno rozebírat pomocí rozumu, na lásku je totiž krátký! Zadaní Lvi mohou v nejbližší době prožívat partnerskou krizi, ale nebojte se, nehrozí vám konec vztahu a všechno je to pouze otázka nejasností v komunikaci. Nezadaní zas budou mít problém se sblížit se svým vysněným protějškem, přestože jeden o druhého navzájem stojíte. Bude složitější uvolnit se a dát prostor spontánnosti a svým citům, ale nebojte se, nakonec se vám to jistě povede a všechno dopadne podle vašich představ! Hlavně neztrácejte naději a pozitivní myšlení.

Panna
Karta Král holí
vám ukazuje, že v lásce a partnerství budete v nejbližší době věnovat hodně energie a iniciativy. Rádi byste váš vztah posunuli kupředu, takže na tom intenzivně zapracujete. Ať už se jedná o novou známost nebo dlouholeté manželství, vždy je zde něco, co by mohlo být lepší, a přesně po tom zatoužíte. Váš aktivní přístup, optimismus a energie budou obdivuhodné. Tuto situaci se povede konečně urovnat dokonce i těm Pannám, které prožívaly v partnerství větší komplikace. Konečně přestanete rozebírat věci, které patří minulosti. Místo toho obrátíte svoji pozornost na budoucnost a na to, co vás spolu teprve čeká! Pánové narození ve znamení Panny budou nyní obzvláště atraktivní. Dámy čeká spoustu energie, ale takticky dovolíte svému mužskému protějšku, aby ukázal svoji sílu a aby to byl právě on, kdo udělá rozhodující krok. To platí i pro nezadané Panny, které teprve čeká sbližování s novou známostí. Maximum iniciativy vyjde z vaší strany, i když to nebude vždy navenek patrné.



Váhy

Karta Pět holí
prozrazuje, že váš partnerský vztah, ať už nový nebo dlouholetý, bude v podzimních měsících vystaven velmi různorodým vlivům a někdy i zkouškám. Kolem vás se toho bude dít opravdu hodně a další podobu vašeho vztahu hodně ovlivní, jaký postoj k těmto záležitostem zaujme každý z vás dvou. Velkou roli v tom budou hrát vaši příbuzní, kolegové, sousedé a známí – zkrátka lidé, mezi kterými se den co den pohybujete. I kdybyste možná raději žili se svým protějškem ve velké bublině, kde byste byli jenom vy dva, nelze se ubránit různým věcem, co se kolem vás dějí. Na některé z nich bude mít každý z vás dvou zcela odlišný názor. Dávejte si pozor, ať to nevede ke zbytečným hádkám. Váš protějšek je přece důležitější než to, co si myslí třeba tchýně nebo co by si přál váš šéf! I nezadaným Váhám se trochu stíží pozice, protože sbližování s vaším vysněným protějškem se postaví do cesty různé překážky. Nenechejte se jimi odradit a následujte hlas svého srdce a vášně!

Štír

Karta Osm pohárů
je znamením, že v jistém ohledu ustrnul váš milostný život tak trochu v mrtvém bodě. Rádi byste více projevovali své city a pocity, ale okolnosti tomu nebudou vždy přát. Tak se raději stáhnete a ve slabých chvílích vás možná dokonce napadne, jestli by nebylo lepší posunout se o dům dál. Ale zadržte – přece nebudete kvůli dočasným neshodám zahazovat všechno, co jste si s protějškem vybudovali! Vytrvalost v citech se vyplatí i nezadaným Štírům, kdy to s novou známostí bude zpočátku vypadat velmi povážlivě a rozhodně ne příliš slibně, ale nakonec se karta překvapivě obrátí a bude z toho krásný vztah – jen si na to musíte počkat a nevzdávat se! Mnozí Štíři budou mít trochu problém vyznávat partnerovi lásku a sdílet příjemné pocity, ale je to nejspíš jen důsledek toho, že spolu málo komunikujete a uzavíráte se tak trochu jeden před druhým. Dovolte svým citům, ať mezi vámi volně proudí, a všechno bude najednou mnohem krásnější!

Střelec

Karta Pět mincí
ukazuje, že se svým protějškem budete společně čelit určitým materiálním nebo finančním potížím. Ať už se jedná o dluhy, o komplikace v práci nebo v oblasti bydlení, jedná se zároveň o příležitost, jak posílit svoji vzájemnou soudržnost a ukázat protějšku, že vám na něm doopravdy záleží. Je snadné být spolu, když je všechno krásné a růžové. Ale nejlepším prověřením partnerského vztahu je zjištění, že se jeden na druhého můžete stoprocentně spolehnout a pomůžete si i ve chvílích, kdy život není zas až tak snadný. Pro nezadané Střelce budou právě určité finanční potíže kupodivu dobrou zprávou, protože právě díky nim se seznámíte a sblížíte s člověkem, se kterým si výborně porozumíte. Je možné, že ho objevíte v někom, koho již znáte. Anebo váš vysněný protějšek čeká v okruhu vašich kolegů nebo přátel a právě vzájemná materiální pomoc bude vynikající záminkou, jak si konečně projevit svoji milostnou náklonnost!



Kozoroh
Karta Čtyři meče
značí příměří ve vztahu. Můžete se těšit na to, že partnerské spory konečně utichnou, ať už se týkaly čehokoliv! Odpočinete si od zbytečných výměn názorů. Ale pozor, neznamená to, že problém byl vyřešen, pouze o něm přestanete tolik mluvit – i to však bude příjemné. Kozorozi žijící v dlouhodobých vztazích se mohou těšit na dlouhodobější poklidné a harmonické období. I když vám bude jasné, že některá témata raději s protějškem nesmíte otevírat, protože by opět vzplál oheň na střeše. Ale to je přece v každém vztahu, takže nemá smysl se kvůli tomu trápit! Vy nezadaní Kozorozi přestanete tlačit na pilu v jedné známosti, do které jste vkládali naděje, ale pomalu začínáte uznávat, že to opravdu nebyl ten pravý či ta pravá. Místo toho si dopřejete chvíli klidu, budete si užívat výhod single života a postupně se poohlédnete po někom novém, komu dáte klíč od svého srdce. Měl by to být člověk, se kterým vás budou spojovat především společné názory.

Vodnář

Karta Eso pohárů
je krásnou a velmi silnou kartou lásky, jednou z nejkrásnějších, které v tarotu vůbec existují! Letošní podzim si tedy budete po stránce lásky a taky erotiky opravdu užívat. Čeká vás nádherné období po boku partnera, se kterým si skvěle porozumíte, ať už to znamená obnovení vášně v dlouholetém vztahu nebo pro nezadané Vodnáře slibnou a krásnou novou známost. Vaše srdce naplní velmi silné a hluboké city k osobě, která vám bude nejbližší. A pocítíte, že vaše láska je velmi silně opětovaná. Nikdy však nezapomínejte, že dávat znamená víc než přijímat, protože v krásných chvílích je někdy snadné toto pravidlo pustit z hlavy. Váš protějšek bude potřebovat cítit, že je milovaný, a právě vy mu tento pocit teď můžete nabídnout. Tím pomůžete vyléčit jeho duši ode všech starých zranění a trápení. Pochopíte, že rozdávat lásku a prožívat ji naplno je jedna z nejdůležitějších věcí v životě, kterou nelze ničím nahradit.

Ryby

Karta Milenci
vám věští krásný a naplňující milostný vztah a pocit dokonalého souznění s partnerem. Bude mezi vámi panovat silná energie vzájemné přitažlivosti, která vás naplní ohromnou silou, takže žádná překážka v životě pro vás nebude nepřekonatelná. A tato síla vůle a lásky se vám bude v nejbližších týdnech velmi hodit, protože okolnosti vás dovedou k nutnosti udělat ve jménu partnerského vztahu nějaké důležité rozhodnutí. Uvědomíte si, že láska není jen o společné bezstarostné radosti. Je také o odpovědnosti, kdy bude nutné přijmout nějaké závazky, aby mohl váš vztah nadále vzkvétat. V reálném životě to může mít třeba podobu rozhodování, jestli máte kvůli partnerovi změnit třeba práci nebo místo bydliště, pro některé Ryby se může jednat dokonce i o tak důležitý krok, jako je založení rodiny nebo vstup do manželství! Ať už je to cokoliv, bude vám naprosto jasné, že to není žádná maličkost a že to pro vás znamená vzdát se části svých vlastních snů, abyste mohli více splynout se svým milovaným protějškem. Ale uděláte to rádi!

Páry, u kterých ženu a muže dělí od sebe mnoho let, potkáváme čím dál tím častěji a už to dávno není jen záležitost showbyznysu. Mělo by se na partnery výrazně rozdílného věku koukat skrz prsty? Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.