Home - Články - Velký čínský horoskop na rok 2017

Velký čínský horoskop na rok 2017

vloženo 19. 1. 2017
čas čtení: 4 minuty

Velký čínský horoskop na rok 2017

Přichází vládce Kohout! Rok 2017 bude podle čínské astrologie ovládat ohnivý živel. Příchod čínského nového roku oslavíme až 28. ledna 2017, víme však už nyní, co vás čeká. Připravte se na události vašeho roku Kohouta!

sdílet článek na facebooku

Nepřehlédněte ►VIDEOPŘEDPOVĚĎ!

KRYSA
Dejte si pozor na finanční ztráty! Pro vás, milé Krysy, bude na výsost důležité ohlídat si vlastní hospodaření. V práci se však těšte na ty nejlepší vyhlídky na postup! A v lásce k vám právě připlouvá vlna obrovských nových šancí při… celý roční horoskop ZDE!

BUVOL

Drazí Buvoli, příští rok se na vás přilepí samotná paní Štěstěna. Nechte si však své úspěchy pro sebe! Vyhnete se tak závisti a pomluvám. Udělejte pro svou kariéru, co nejvíc můžete, protože v roce 2017 se vám to maximálně vyplatí! V lásce získáte… celý roční horoskop ZDE!

TYGR

Těšte se na příznivý rok, milí Tygři! Přilepšení očekávejte převážně v pracovní sféře. Buďte ale velmi opatrní při investování! Obezřetnost se vám vyplatí také kvůli úrazům. Ta největší šance k vám přichází v lásce, protože rok Kohouta vám slibuje… celý roční horoskop ZDE!



ZAJÍC

Drazí Zajíci, pro vás se chystá rok plný zvratů a výzev! Zapomeňte na velké plánování, většina věcí dopadne jinak, než očekáváte. Rozhodně se nebudete nudit! Pořádně si prověřte každého, než s ním začnete spolupracovat, protože… celý roční horoskop ZDE!

DRAK
Pozor na finance! Milí Draci, v roce 2017 se vám nevyplatí žádné hazardy s penězi. Naopak se držte stabilního zaměstnání, kde se vám blýská na kariérní postup! V lásce se vám bude obzvláště dařit, a tak se nedivte, když pomyslíte na sňatek s… celý roční horoskop ZDE!

HAD

Hadům věstí rok Kohouta velmi tvořivé a prosperující období. Investujte do dlouhodobých projektů. Dejte si však velký pozor na utrácení, ať se vám nezkrátí železné rezervy! Mimořádné štěstí se na vás však obrací v lásce kvůli… celý roční horoskop ZDE!


KŮŇ

Drazí Koně, v příštím roce výzev byste měli na svém štěstí opravdu zapracovat. S iniciativou se vám život výrazně zlepší. A když pocítíte, že se vám daří, tak naopak šlápněte ještě víc na plyn! Vyplatí se vám to! Stejně tak v lásce bude potřeba… celý roční horoskop ZDE!

KOZA

Láskyplný rok! Takové období čeká právě na vás, milé Kozy. Dejte si však pozor na jiskření na pracovišti. Vaše výdělky půjdou ruku v ruce s vašimi nápady na inovace, takže směle do toho! Dostatek energie pro ně načerpáte pomocí vhodných… celý roční horoskop ZDE!

OPICE

Pro Opice nastává po náročném období konečně zasloužený šťastný rok! Stálá práce a stabilní výdělky – takový pocit jistoty vám udělá velmi dobře. Ve vztazích si užijete zaslouženou harmonii a nezadaným přináší rok Kohouta obrovskou příležitost v… celý roční horoskop ZDE!



KOHOUT

Nadcházející rok 2017 je zasvěcen právě vašemu znamení, milí Kohouti! Přináší vám velkou dávku pozitivní energie a motivace, ale také nemálo komplikací a výzev. Po dvanácti měsících zjistíte, že se vám život kompletně změnil! Ale budete mít radost z… celý roční horoskop ZDE!

PES

Drazí Psi, udržte si v příštím roce dobré vztahy v práci i doma! Neshody je třeba utnout hned v začátcích. Chystá se na vás vcelku klidné období s velkou šancí na zlepšení vašich výdělků. Využijte proto všech příležitostí se realizovat, které… celý roční horoskop ZDE!

VEPŘ

Klid, relax, odpočinek! Právě na ten se můžete těšit v roce 2017, milí Vepři. Je před vámi však důležitý úkol – zapracovat na svém zdravém životním stylu a kvalitním stravování. Vaše tělo si o ně vyloženě huláká! Také v lásce bude zapotřebí vaše… celý roční horoskop ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.