Home - Články - Vánoční menu podle znamení zvěrokruhu

Vánoční menu podle znamení zvěrokruhu

vloženo 20. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Vánoční menu podle znamení zvěrokruhu

Patříte mezi milovníky vánočních svátků anebo přejídání, shon a balení dárků přímo nesnášíte? Připravujete tradiční vánoční menu anebo raději experimentujete? Podívejte se, jak to vidí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran si uvědomí důležitost vánočních dní až s narozením dětí. Svobodní jedinci začínají řešit dárky a vnímat atmosféru až na poslední chvíli. Berani se nevěnují pečení cukroví a sváteční tabule nebývá zrovna dokonalá. Vystačí si s klasickým řízkem a bramborovým salátem třeba ze supermarketu.

Býk
Tak to je jiný gurmán. Nic mu není posvátnější než pohoda a plné žaludky rodiny. Miluje čokoládové cukroví a jeho sváteční tabule nemá chybičku. Potrpí si na příjemné stolování i adventní věnec na stole. Jeho vkusu vyhovuje vánoční houbová polévka a tradiční řízek s bramborovým salátem. Nesmí chybět vánoční punč.

Blíženci
I když Blížence vánoční svátky spíše nudí, neváhají připravit slavnostní menu pro rodinu a přátele ve velkém stylu. Nechybí předkrm v podobě sýrových kuliček, rybí polévka, kapr na zelenině s vínem a bramborový salát. Krémové košíčky a šampaňské nesmí chybět. Jakmile dojde na umývání nádobí, bude se vymlouvat!



Rak
Rak Vánoce prostě zbožňuje, protože je obklopen svými nejmilovanějšími. U plotny se příliš nevyskytuje, ale s pečením rád pomůže. Zbožňuje klasiku, perníčky, linecké, kokosky, vanilkové rohlíčky. Štědrovečerní menu si vychutná tradičně, hrachová polévka, obalovaný kapr smažený na másle s bramborovým salátem a sklenice vína.

Lev
Ani Lev nepatří k příznivcům Vánoc. Nejraději by se na přípravu svátečních pokrmů vykašlal a zašel do stylové restaurace na nějakou specialitu. Lev není obdivovatelem bramborového salátu. Raději si dopřeje kaviárovou roládu, bažantí vývar s nudlemi a kapra na víně. Vše musí skvěle chutnat a být doplněno lahodným destilátem.

Panna
Znamení Panny prožívá vánoční svátky tak trochu ve stresu a pořád přemýšlí, zda má vše připraveno. Miluje zdobení cukroví a zkoušení nových receptů. Své rodině na Vánoce připraví tradiční menu, jen nahradí majonézu v bramborovém salátu bílým jogurtem, protože myslí na zdraví svých blízkých ze všeho nejvíce.



Váhy
Zrozenci Vah nepohrdnou cukrovím a pokrmy z ryb v nejrůznějším stylu, přesto jsou na Vánoce tak trochu smutní. Jejich menu musí být gastronomicky zajímavé, salát z uzených kachník prsíček, polévka s játrovými knedlíčky a pstruh ve slanině s vařeným bramborem jim dopřeje spokojenost. Samozřejmě koledy a rodinná pohoda.www.astrohled.cz/osobni-horoskop/

Štír
Pro Štíry jsou Vánoce spíše přítěží. Jejich tajemná povaha pořád nad něčím dumá. Svobodní Štíři ani nezdobí stromeček a nepečou cukroví, i když sladké moc milují. Nepohrdnou klasickou českou vánoční večeří, ale raději by dali delikatesu, kterou ještě neochutnali, možná tuňáka s červenými fazolemi anebo krevetové rizoto s hráškem.

Střelec
Světák Střelec se během vánočních svátků věnuje spíše zábavě a návštěvám přátel. O pečení cukroví nemůže být ani řeč, raději si ho někde koupí. Pakliže vás pozve k vánoční tabuli, čekejte nějaké dobroty o několika chodech. Střelec sice nepeče, ale vaření je jeho koníčkem. Možná bude na stole vánoční paštika a krůta s vánoční nádivkou.



Kozoroh
V případě Kozoroha nemůže být o nějakém experimentování vůbec řeč. Jeho vánoční menu je tradiční. Na stole nesmí chybět svíce, následuje motlitba, klidná večeře v podobě řízků z kapra a poctivého bramborového salátu, zvyky, koledy a rozbalování dárků.

Vodnář
Co se týče Vodnáře, Vánoce si začne připouštět až den před Štědrým dnem. Jeho vánoční tabule nebude nic moc, ale dárky nakupuje rád. Vodnář nepeče ani cukroví, ale když musí, vytvoří jen základní kousky. Raději si zajde na procházku anebo na půlnoční mši do kostela.

Ryby
Citlivé Ryby shon a atmosféra kolem Vánoc přitahují. Mnohdy se strachují, zda se jim podaří vše stihnout. Jejich menu není doplněno o světové speciality, ale pokud ví o tom, že mají hosté v lásce něco exotičtějšího, neváhají to připravit. Klidně si troufnou na krevety, humra i rybí roládu s lososem a pomerančovou omáčkou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.