Home - Články - Úplněk v Raku zamává s vaší láskou

Úplněk v Raku zamává s vaší láskou

vloženo 8. 1. 2017
čas čtení: 2 minuty

Úplněk v Raku zamává s vaší láskou

Dejte si pozor na city! Mohli byste někomu ublížit. Ve čtvrtek 12. ledna po poledni to přijde! V 12.34 nastane úplněk ve znamení Raka. Výrazně ovlivní náš vztah k nejbližším a přinutí nás řešit otázku kariéry a lásky. Připravte se na odhalení mnoha tajemství!

sdílet článek na facebooku

Každý úplněk vždy násobí energetické téma jeho znamení. A Rak je velmi citlivý. Nabádá nás, abychom ukončili a dořešili všechny vztahy, smlouvy a dohody, které pro vás nejsou vhodné!

Udělejte si konečně jasno

Nebojte se této změny! Úplněk vám naopak vnese do vztahů jasno. Jupiter ve znamení Vah právě přeje všemu, co se týká vašeho domova, bydlení a vaší rodiny. Využijte těchto energií a promluvte si s partnerem, s bližními nebo s kolegy o všem, co cítíte, že potřebujete konečně dořešit.

Připravte se na bolest!

Máte nyní velkou šanci dořešit něco významného ze své minulosti a posunout se o velký kus kupředu. Nezalekněte se proto možného bolestného průběhu. Ukončit a uzavřít všechna nevyříkaná témata ohledně domova a rodiny vám může přinést citová zklamání, která nyní probouzí Venuše ve spojení s Neptunem a karmickým uzlem. Zároveň Mars s Chironem ve znamení Ryb aktivuje bolestivá témata uvnitř nás samých.



Ale těch se nebojte! Protože při úplňku nám zároveň pomůže Slunce spolupracující s karmickým Plutem, kteří urychlí všechny situace a řešení proto najdete velmi rychle! Ta úleva a ukončené záležitosti za to opravdu stojí. Očekávejte, že se díky tomu dozvíte určitá tajemství důležitá pro váš duševní rozvoj!

Úplňkové energie přináší nový život

Ke správným rozhodnutím a té nejlépe zvolené cestě vám pomůže meditace a klidný přístup. Úplňkem pro vás přichází nový energeticky nabitý začátek, který vám vnukne spoustu skvělých nápadů. Osvoboďte svou mysl od balastu, který ho tíží. Setrvávat v lpění na minulosti nás táhne ke dnu. Avšak ukončení starého a započetí nového opravdovějšího života vás naplní štěstím a právě nyní k tomu máte ideální příležitost!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.