Home - Články - Úplněk v Panně přináší životní zkoušku

Úplněk v Panně přináší životní zkoušku

vloženo 21. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Úplněk v Panně přináší životní zkoušku

V sobotu 24. února ve 13:30 dosáhne Luna úplňku ve znamení Panny. Vychrlí na nás příval nové energie pro další měsíční cyklus, ale zároveň v nás vyvolá neklid a silné psychické změny. Poperte se s kritickou energií Panny, zlepšíte svůj život v oblasti zdraví, financí, i lásky!

sdílet článek na facebooku

Zemské znamení Panny nám přináší stabilitu a uzemnění. Při úplňku se vám proto podaří jeden generální úklid v domácnosti, ale také úklid ve vaší mysli a duši. Puntičkářské vesmírné síly dokáží vyladit váš život k naprosté harmonii, proto zaměřte pozornost na každou oblast svého života a laďte!

Uzdravte se!

Energie Panny ovládá Merkur, který dává schopnost být dobrými léčiteli sobě i jiným. Pokud však tyto energie špatně zvládnete, mohou se z vás stát hypochondři nebo se naopak obklopíte nemocnými lidmi. V průběhu roku každý z nás prochází energiemi všech znamení zodiaku a je naším úkolem naučit se vypořádat se všemi těmito vlivy. Každé nezvládnuté znamení vždy pociťujete narušenou psychikou, oslabeným zdravím a neblahými událostmi.

Každý člověk má část svého horoskopu ovlivněný energiemi Panny. Jak poznáte, že je máte po zdravotní stránce dobře zvládnuté? Dobře řídíte svůj životní styl, zdravě jíte a zajímáte se o nějakou formu léčení, která je vám opravdu prospěšná. Neměříte si neustále tlak, nekontrolujete si teplotu, nebavíte se se svými přáteli jen o nemocích a o tom, co všechno vás bolí. Máte jednoduše nad svým zdravím kontrolu. Protože stav vaší mysli se odráží na vaší tělesné schránce!


Najděte pravou lásku!

Najděte pravou lásku! Při úplňku v Panně je nutné zaměřit se na nalezení lásky k sobě samé/mu. Díky tomu napravíte i svoje vtahy s vaším protějškem, s rodinou, nebo si velmi usnadníte cestu k vaší osudové lásce! Vždy nejprve musíme umět milovat sami sebe, abychom dokázali tu skutečnou lásku dávat i jiné osobě.

Energie Panny vás nutí vše dramatizovat, brzdit se ve svém vývoji a brzdit i jiné lidi, kteří s vámi žijí. Takové omezování výrazně narušuje vaše vztahy současné i budoucí. Jak poznáte, že máte zvládnuté energie Panny v oblasti lásky? Nedusíte osobnosti jiných lidí a neničíte je neúprosnou kritikou. Cítíte ve vztazích harmonii, protože víte, že vše, co ze sebe vydáváte, co také získáváte zpátky. Uvědomte si, že jste schopný, láskyplný a chápavý člověk! Protože tak, jak vnímáte sami sebe, tak vás vnímá i okolí. Takový člověk si přivolá do života překrásnou harmonickou lásku!


Zbohatněte!

Nastávající úplněk vám radí využít magickou noc také pro rituály na životní změny a finance. Panna je dobrý hospodář a velmi vám v tom pomůže. Spojte se se svou vnitřní moudrostí a najděte si čas, abyste si uvědomili, co vám život dal. Co všechno se vám nabízí, čeho všeho už jste dosáhli a co všechno už máte? Prociťte to s vděčností. S takto nastolenou harmonií dokážete přeprogramovat svou mysl i na finanční rovnováhu.

Všechno se vším souvisí, a tak pokud zápasíte s nějakým zdravotním problémem, jeho příčinou klidně mohou být i vaše strachy z nedostatku peněz. Depresivní nálady se vždy jednou či později promítnou na vašem zdraví. Proto i tento životní aspekt je nutné vyladit k vaší spokojenosti. Panny mají šetřivé a praktické energie, pomohou vám proto v neděli určit si ten správný záměr, kterým vyřešíte svoje finance! A se správným záměrem vám vesmír může přinést klidně i bohatství!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.