Home - Články - Týdenní přehled

Týdenní přehled

vloženo 24. 2. 2017
čas čtení: 2 minuty

Týdenní přehled

Tento týden je opravdu nabitý událostmi. V úterý 21. února nám začaly vládnout Ryby, a ty jsou hodně náladové. Takže to není jen o vás! Navíc nás pozítří, v neděli 26. února ovlivní prstencové zatmění Slunce a novoluní v Rybách. Připravte se!

sdílet článek na facebooku

Vláda Ryb! Jací jsou lidé narození ve znamení Ryb? Vynikají obětavostí, citlivostí a schopností vcítit se do problému jiných. Na to pak většinou doplácí a někdy se až nebezpečně nechávají ovlivnit názory ze svého okolí. Jaké jsou opravdu Ryby, znáte je?



Prstencové zatmění Slunce! Jedná se o velkolepou vesmírnou podívanou, která v nás probudí schopnost osvobodit a uvolnit se! V neděli uvidíte na obloze ohnivě zářivý kruh. Ten vám přinese přesně ty energie, které potřebujete k vykročení za svobodou! Které to jsou?!



Novoluní v Rybách změní vaši budoucnost! Kromě zatmění Slunce v neděli 26. února nastane i novoluní ve znamení Ryb. S ním nastává čas pro velké sny a harmonický život. Tak neváhejte popadnout svou šanci za pačesy! Jak na to?



Znáte své protikladné znamení? Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu, má svého protikladného spojence. I když jsou takovýto jedinci vlastně úplně rozdílní, přitahují se. Kde je na prvním místě rozum, na opačném je cit. Poznejte svůj protiklad!



Co o vás prozradí počasí, za kterého jste se narodili? Zapátrejte u rodičů nebo v historii měření počasí, zda právě vás na uvítanou pohladily sluneční paprsky po tvářích, nebo jste se narodili za hřmění hromu! Počasí umí ovlivnit váš charakter! Zjistěte jak?



Zprávy od matky Země! Kruhy v obilí. Sdělují nám něco, nebo je neumíme rozkódovat, protože nám mají zůstat utajeny? Kdo je vytváří? A co chce? Země má svou energii a snaží se na nás promluvit, tvrdí vědci. Opravdu?



Věštba dala i vzala! Tajemný příběh, v němž knihovnice Karla toužila po muži a bohatství. Vše získala, ale svou lakotou také vše ztratila. Jak tomu ale opravdu bylo?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.