Home - Články - Týdenní přehled – 32. astrotýden

Týdenní přehled – 32. astrotýden

vloženo 11. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 32. astrotýden

Týden nám přinesl výjimečné události! Začátek patřil částečnému zatmění Měsíce! Konec zase hvězdám přání – Perseidům! Přečtěte si, jak využít sílu úplňku k obnově vztahů nebo jaké jste znamení podle indického védského horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Kvůli zatmění Měsíce hrozí totální kolaps! Hned na začátku týdne jsme byli svědky částečného zatmění Měsíce! Tato událost zesiluje moc úplňku a bude na nás mít vliv i v následujících týdnech. Čekají nás velké události! Přečtěte si podrobnosti.



Perseidy – hvězdy přání. Více jak stovka meteoritů proletí každou hodinu přímo nad Vaší hlavou a vidět je můžete pouhým okem. Nechoďte protentokrát spát a obraťte se se svými přáními ke hvězdám! Co jsou Perseidy a jak je pozorovat?



Jak využít energii úplňku k obnovení vztahu? Úplněk je jako stvořený pro seznamování, odpouštění i usmiřování. Ovlivňuje lidské tělo a jeho psychické rozpoložení. Jak využít sílu úplňku se dozvíte v podrobném článku.



Jaké znamení jste podle indického védského horoskopu? Védská astrologie se řídí skutečným postavením hvězd. Řídí se tzv. repsesí bodů rovnodennosti, která se mění při otáčení země. Seznamte se svým indickým horoskopem!



Královna holí znamená sebevědomí! Energie a velkorysost této karty přináší úspěch v mnoha oblastech života. Budete oplývat sebevědomím a nezávislostí. Budete mít dost sil, abyste zvládli, co jste si předsevzali? Co jste ještě nevěděli o kartě Královna holí se dozvíte v novém článku.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.