Home - Články - Týdenní přehled – 24. astrotýden

Týdenní přehled – 24. astrotýden

vloženo 16. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 24. astrotýden

Každá fáze Měsíce nás nabíjí trochu jinak. Přemýšleli jste někdy o tom, kdy je vhodné začít s dietou? I na to zná Měsíc odpověď! Zdají se vám sny, po kterých se ráno červenáte? Mají svůj smysl. Odhalte ho. To a mnohem více najdete v týdenním přehledu zajímavostí z Astrohledu.

sdílet článek na facebooku

Využijte každý Měsíc naplno! Luna má hned několik fází, které jsou vhodné pro rozdílné činnosti. Kdy si dopřát očistu těla, domluvit si rande anebo nejlépe zhubnout? Máme pro vás odpověď!




Bydlíte správně? Ověřte si to podle horoskopu! Ačkoliv má každý z nás trochu odlišný vkus, při vybavení bytu často podléháme vrozenému nutkání zařídit interiér určitým stylem. Tento styl mají na starosti hvězdy. Jaké vybavení se hodí k jednotlivým znamením?



Výklad karet funguje i na dálku! Vykládat karty na dálku je náročnější než osobně, ale není potřeba se toho obávat. Oblíbená Kartářka Helga má velké zkušenosti, o které se podělila v otevřené zpovědi. Nahlédněte do zákulisí!



Trapas ve snu není žádná ostuda!
Každý zná ten pocit, když se ráno probudí a zastydí se. Až o chvíli později si uvědomí, že šlo pouze o sen. Co však takové sny znamenají? Odhalte jejich význam!




Někdy si dá smrt říct! Když je v sázce život, jde o všechno. Ve filmech lidé před smrtí často vidí světlo na konci tunelu, hlavní hrdina příběhu však viděl stín. Byla to smrtka. Ta s ním dokonce mluvila. A nechala se přesvědčit. Jak? Přečtěte si opravdu tajemný příběh.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.