Home - Články - Týdenní přehled – 21. astrotýden

Týdenní přehled – 21. astrotýden

vloženo 26. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 21. astrotýden

Začala vláda Blíženců! Zrozenci tohoto znamení nejsou schizofrenici, jen se tak občas mohou chovat. Zjistěte, jak uspokojit jejich obě tváře. Máme pro vás i velký tarotový horoskop financí na červen. Poznejte svoji budoucnost s předstihem.

sdílet článek na facebooku

Přechod znamení: BLÍŽENCI! Připravte se na pořádně divokou jízdu. S Blížencem se nebudete nikdy nudit. A ačkoliv to nemusí být na první pohled zřejmé, tak jsou zranitelnější víc, než si myslíte. Poznejte blížence z obou stran!



Velký červnový tarotový horoskop financí!
Je vaše peněženka připravena na dovolenou? Chcete vědět, jak si právě teď zlepšit finanční situaci? Tarotové karty pro vás mají několik tipů! Zjistěte, jak dosáhnout úspěchu!



Kouzlo věštby o úplňku!
Úplněk je nejmagičtějším obdobím měsíce. Některé magické rituály lze provést pouze při jeho síle. Víte, proč je moc magie zesílená právě o úplňku?




Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho! Ještě dnes můžete pocítit sílu doznívajícího Novoluní. Získáte schopnost se přizpůsobit a zazářit svou inteligencí. Jak energii využít na maximum?




Pohleď Luně do tváře! Měsíc je matka, Slunce je otec. Jejich energie jsou protikladné, ale skvěle se doplňují. Luna je planetou citů a emocí. Vše vyvrcholí v jeden den! Co přinesou úplňky v roce 2017?




Sen, který se nezdál. Stal se! Každému se pravidelně zdají sny. Některé mohou být šťastné, ale naopak jiné mohou být přímo děsivé. Co když se sen stane skutečností? Čtěte v dalším z tajemných příběhů!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.