Home - Články - Týdenní přehled – 17. astrotýden

Týdenní přehled – 17. astrotýden

vloženo 28. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 17. astrotýden

Ačkoliv máme stále duben, květen, měsíc lásky, už netrpělivě čeká za dveřmi! Přečtěte si velký tarotový horoskop lásky na květen sestavený profesionální kartářkou Helgou! V neděli proběhne tradiční „pálení čarodějnic“. Tato noc, zvaná Filipojakubská, však skrývá mnoho tajemství! To a mnohem více najdete v týdenním přehledu!

sdílet článek na facebooku

Velký tarotový horoskop lásky na květen! Šance na opravdovou osudovou lásku rozkvétají stejně jako příroda kolem nás! Zjistěte, jak se vyvine váš současný nebo budoucí vztah!




K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení! Síla úplňku je magická! Někteří lidé jsou smutní, jiní nemohou spát. Jak využít úplněk ve svůj prospěch?




Automatická kresba o vás prozradí mnohé! Jedním z několika způsobů, jak harmonizovat naše čakry v těle, je i automatická kresba! Tato metoda má zaručené výsledky! Jak to funguje?




Horoskop milostného života na květen! Hoďte práci za hlavu a na první místo postavte lásku. Co prozradily hvězdy o vašich milostných vyhlídkách na celý máj? Čeká vás v oblasti lásky čistá harmonie, nebo naopak pořádná vášeň? Vše se dovíte zde!



Vytvořte si z run svůj ochranný amulet!
Runy se vyrývají či malují na nejrůznější předměty, z nichž si vytváříme amulety. Ty odpradávna chrání své majitele magickou silou. Vytvořit si takový amulet můžete i vy sami! Je to snadné!



Filipojakubská noc: Pálení čarodějnic a bujení lásky!
Pověry spojené s tímto magickým večerem už jsou mnohdy zapomenuty. Škoda, protože tato noc z 30. dubna na 1.května, rozhodně není obyčejná. Co všechno můžete zažít?



Zednář Roosevelt v zajetí astrologie! Roosevelt byl jedním z nejoblíbenějších amerických prezidentů. Málokdo o něm však ví, že svá politická rozhodnutí konzultoval s astrology. Podle svých ministrů byl dokonce zednářem 32. stupně! Kdo vlastně byl americký prezident Roosvelt?


Květnový kočičí horoskop! Hvězdy mají vliv nejen na chování lidí, ale i našich čtyřnohých mazlíčků! Máte doma kočku? Pak právě květnový kočičí horoskop vám pomůže připravit se na její nálady! Bude klidně příst, nebo běhat jako divoká šelma?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.