Home - Články - Týdenní přehled – 12. astrotýden

Týdenní přehled – 12. astrotýden

vloženo 24. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 12. astrotýden

V týdnu se dostali k moci zrozenci ve znamení Berana! Astrohled vám v týdenním přehledu přináší detailní charakteristiku těchto vládců. Máme se na co těšit. A to nás navíc čeká novoluní v Beranu, které přinese spoustu změn. Buďte připraveni a poznejte co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Přechod znamení: BERAN! V úterý 21. března nastala vláda Beranů a potrvá až do 20. dubna. Víte, co od Beranů očekávat? Charakterizuje je temperament a cílevědomost. Žádné jiné znamení nemá tak silnou motivaci. A je toho mnohem více, co byste o nich měli vědět!



Novoluní v Beranu vám zachrání peníze i kariéru!
S nástupem vlády Beranů přichází i novoluní v Beranu! Vesmírná energie nasměřuje váš život k rychlé změně v oblasti práce a financí! Už teď se máte na co těšit!




5+1 rada, jak na jarní úklid ve vztazích! Se začátkem jara přichází každoročně jarní úklid. Kromě domácnosti byste měli pročistit i vaše osobní vztahy! Připravili jsme pro vás několik zaručených tipů! Přečtěte si je, než se vrhnete do úklidu!



Význam snu nesmí zůstat skrytý!
Výklad snů je od pradávna zahalen velkým tajemstvím. Každý sen v sobě skrývá nějaké poselství. Rozpoznat ho však není vždy jednoduché. Zjistěte více o vlastních snech!





Jak pracovat s kyvadlem? Kyvadlo patří mezi nejstarší pomůcky věštců. Pomáhá najít odpovědi na otázky, které vám mohou znepříjemňovat život. Naše profesionální věštkyně Ester připravila malý náhled do zákulisí práce s kyvadlem. Odkryjte oponu magie!



5 tipů, jak být šťastný na Mezinárodní den štěstí! Zeptali jsme se našich astrologů, kartářů a numerologů na jejich rady, jak být opravdu šťastný. V jednom se všichni dotyční shodli. Je to jen v nás samotných! Jak si otevřít cestu ke štěstí?



Landův život s kouzelníkem Žitem!
Byl to velký šok, když Daniel Landa před několika lety šokoval svým vystoupením na předávání cen Zlatého Slavíka a proměnil se v kouzelníka Žita. Kouzelník Žito má svou skutečný původ. Víte, kdo to byl?



Návštěvníci odjinud…
Další z tajemných příběhů, který vás tentokrát zavede do paralelního světa. Myslíte si, že existuje pouze náš svět a paranormální jevy jsou pouze špatně interpretované události? Příběh vám ukáže jednu z variant. Ke které se pak přikloníte?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.