Home - Články - Týdenní přehled – 10. astrotýden

Týdenní přehled – 10. astrotýden

vloženo 10. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 10. astrotýden

Astrohled přináší další týdenní přehled. Hvězdná obloha si připravila velkou podívanou. Již dnes budeme moci pozorovat Enckeovu kometu. V neděli naopak dosáhne Luna úplňku ve znamení Panny. V tentýž den se na obloze objeví i kometa 41P/Tuttle. Po 200 letech! A máme toho pro vás mnohem více…

sdílet článek na facebooku

Úplněk v Panně přináší životní zkoušku! Již tuto neděli se můžete těšit na příval nové energie. S touto energií však nakládejte opatrně. Vyvolá neklid a silné psychické změny. Buďte silní a poperte se s kritickou energií Panny. Přečtěte si více o úplňku!




41P/Tuttle: Nejzajímavější kometa roku přilétá! Tato kometa je na nebi velmi záludná! Budeme ji moci pozorovat po více než 200 letech. Další taková příležitost se bude opakovat až za dalších 100 let! Nenechte si ujít jedinečnou příležitost!




Legendární návrat Enckeovy komety po 3 letech! Kometa je hvězda. A padající hvězda vždy plní přání. Víte, co si budete přát? Enckeova kometa se na rozdíl od ostatních se vrací častěji než po 70 letech, a tak její přelet nad našimi hlavami uvidíme DNES VEČER! Pozor, kometa se už blíží!



Sexuální sny mají svůj význam! Probudili jste se ráno a nechápali jste, co se děje? Každý má občas nějaký erotický sen. Ten v sobě skrývá své poselství! Možná vás překvapí jaké. Nebojte se ho objevit!





Ž
eny, spřízněné duše všech! Ve středu 8. března jsme již tradičně oslavili Mezinárodní den žen! Pokud jste navíc zapomněli, máme pro vás originální dárek - Tarot spřízněných duší za poloviční cenu! Víte vůbec, jak vznikl svátek žen? Historie, nejen samotného svátku, ale postavení žen je velmi zajímavá! Poznejte historii žen!



Hrůza, potkalo nás štěstí! Cože? Tajemný příběh ze Země vycházejícího slunce! O některých událostech pouze spekulujeme. O některých víme, že se staly a hledáme pro ně vysvětlení. To občas přechází možnosti našeho rozumu, a tak hledáme odpovědi jinde! Kde všude je možné hledat?!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.