Home - Články - Týdenní přehled 16. týden

Týdenní přehled 16. týden

vloženo 21. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 16. týden

Hvězdy nikdy nespí! Nejinak tomu bylo tento týden. Do role vládce se dostali Býci. Ve znamení Býka proběhne i novoluní, které přinese dostatek odvahy k řešení stávajících obtíží. A je toho mnohem více! Vše důležité najdete v týdenním přehledu!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na květen! Duben ještě neřekl své poslední slovo, máme pro vás však detailní horoskop na celý květen sestavený profesionální astroložkou Monou! Připravte se důkladně na nadcházející události! Zjistěte, co vás v květnu čeká!



Přechod znamení: BÝK!
Právě dnes se mění na vláda na hvězdném nebi. Berani předávají žezlo Býkům! Býci mají vytříbené způsoby a opravdu velký smysl pro detail. Ze všeho nejradši však milují svůj klid! Jak si předcházet Býkům?



20 meteorů za hodinu rozzáří oblohu! Přilétají Lyridy!
V noci ze soboty na neděli se na obloze odehraje velká meteorová show. Lyridy otevírají sezónu zlatých dešťů přinášejících štěstí a zároveň patří mezi 10 nejatraktivnějších každoročních meteorických rojů. Podívejte se, kde Lyridy uvidíte?


Novoluní v Býku odhalí, kde strádáte! Vyřešte lásku, finance i majetek!
Čeká nás další novoluní, tentokrát ve znamení Býka. Jeho energie vám významně pomohou si uvědomit, které oblasti vašeho života nefungují tak, jak mají. Zasáhněte ráznou rukou na cestě k vašemu štěstí!


Automatickým psaním ke klidné duši!
Svá nejniternější přání málokdy známe. Automatické psaní je jednou z metod, jak se na podvědomí napojit. Objevte své skryté já!




Naučte se vnímat auru! Pokud chceme vidět auru, musíte se otevřít světu kolem vás. Uvidíte barvy! Každá má svůj vlastní význam. Červená nabíjí energií, zelená uklidňuje. Jak spatřit auru?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.